Звездни компромати - 260 част

• 96 676
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Защо никой не е изкоментирал досега модния гаф на Бекъмови (кафявите му обувки/боти) на тия ансамбълчета в черно на двамцата Mr. Green
Щото не е гаф. От години си е тенденция да се носят заедно кафяво и черно. Peace

# 241
  • Once there was a Hushpuppy...
Защо никой не е изкоментирал досега модния гаф на Бекъмови (кафявите му обувки/боти) на тия ансамбълчета в черно на двамцата Mr. Green
Щото не е гаф. От години си е тенденция да се носят заедно кафяво и черно. Peace

Абсолютно съм съгласна с Денси Peace Тук, точно в ансамбълчето на Дейвид не можем да търсим гаф, абсурд Naughty

За грима и вида на две Мис, от онзи ден ли беше...в Биг брадър. Мернах Калканджиевата и Тоца, и разликата е космическа в полза на първата. Грима няма да коментирам, не е особено запленяващ...
Но, разликата в годините им сигурно е поне 10-11-12г./не знам със сигурност/ А, Калканджиева, освен много по-красива изглеждаше и много по-млада Heart Eyes
Онова чудо на природата Тоца беше много симпатична, като момиче. Сега се окепази, то нокти, то устни ooooh! Stop Чадовище Twisted Evil Както казваше сина ми, като малък Joy Joy Joy

# 242
# 243
# 244

Да, съвсем по модата си е, и стои много добре  Peace

От къде са ми познати тези двамата? В кои филми/сериали играят?

Джефри Дийн Морган съм го гледала в "Анатомията на Грей" - Дани, който беше гадже на Изи и умря от нещо на сърцето. Също и в този  newsm43 много добър беше!

Хилъри Бъртън съм я гледала само в "White Collar" Simple Smile

# 245
Дъщерята на Кичка има вид като да е от бранша  ooooh! Какво им става на тези момичета??

# 246
# 247
  • bad@ss
И мен татусите ме грабнаха  Heart Eyes Heart Eyes

# 248
Нямам проблем с татуировки или визията й - все пак е 20 г момиче.
Но "разкрепостеността" й ми е в повече на фона на свръхпренециозната й и "културна" майка..Wink)

# 249
  • ...на безопасно

От снимка 11 - голяма любов лъха  Heart Eyes

# 250
  • Пловдив
Кой казва, че Норт не се усмихва Laughing

# 251
  • Gotham City

То за това е цялото кълчене и разголване, с друго не може да блесне.

Татусите и на мен ми харесват.
А Кичето се заяжда с Богданов в Брадъра, че ходел без тениска понякога  hahaha

# 252
  • На топло
Страхотна булка  Heart Eyes една българска манекенка, семпло, красиво и истинско. Прилича на Шарлен, но много по-красива
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206805533404630&se … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207064461757677&se … 3&pnref=story
На Кичка дъщеря и - кич и евтения Rolling Eyes

# 253
Цялата страница на Кристи Джей във фейса е много занимателна, девойчето се изживява като Кардашиянка, но е много далеч от тях

# 254
Сигурно ли, че това момиче е дъщерята на Кичка   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт