Звездни компромати - 260 част

• 96 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Това не може да е истинско, нали? Shocked

# 271
  • До морето
Страхотна булка  Heart Eyes една българска манекенка, семпло, красиво и истинско. Прилича на Шарлен, но много по-красива
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206805533404630&se … ype=3&theater

Благодаря, че сподели, никога не бях чувала за тази Карина, на различни снимки ми прилича на различни класически красавици, прелестна и голям хамелеон е.

Кое е това момиче, известна ли е? Много е красива  Heart Eyes

# 272
Това е модела Карина Неделчева. Онзи ден беше гост в Тази сутрин. Не ми е красива въобще. Странна, бледолика. Хубава булка е обаче, имала е две сватби, една в Италия, една в България.

# 273
  • До морето
На мен пък много ми харесва - лицето й е като  платно, може да изглежда всякак. Един модел трябва да е именно такъв!

# 274
Бляк ! Кога ще отмине модата на грамадните задници . Писна ми да виждам 1 декар дирници навред .

# 275
# 276
# 277
  • Gotham City
Бляк ! Кога ще отмине модата на грамадните задници . Писна ми да виждам 1 декар дирници навред .

И аз стискам палци да е скоро
Мега гнусно е чак такова туловище

# 278
  • На топло
Карина Неделчева е много красива булка, нежна и естествена, а роклята е с перфектна кройка.
След всички дебело г..ъзи Кимита, Олесии, николети, Златки и новото вулгарно попълнение - дъщерята на Кичка, това момиче е като свеж полъх  Heart Eyes

# 279
  • Пловдив

Едното от момичетата от ревюто на Армани е българка и е от Пловдив.  Grinning

# 280
Кое по-точно?

# 281
  • Пловдив
Четвъртото от ляво на дясно с тъмната коса и лъскава пола. Павлина Енева се казва.

# 282
Прекрасна е!
Скрит текст:

# 283
  • София
Мила и Aштън женени ли са?
Качила е снимка в булчинска рокля...

# 284
  • Луната
Четвъртото от ляво на дясно с тъмната коса и лъскава пола. Павлина Енева се казва.

Предполагам, че е това е  тя?
https://instagram.com/p/8D2r-KppKi/?taken-by=pavlinaeneva

Общи условия

Активация на акаунт