Звездни компромати - 260 част

• 96 638
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • HH
НиЛо ако имаше часовник за 200к, щяхме да го виждаме по 15 пъти дневно в социалните мрежи. И щеше да публикува статия за него в онези нейни дневници или каквото е там  Tired

# 301
НиЛо ако имаше часовник за 200к, щяхме да го виждаме по 15 пъти дневно в социалните мрежи. И щеше да публикува статия за него в онези нейни дневници или каквото е там  Tired
E тя има часовник Картие с много диаманти, подарък от Божинов, та не е като да няма. Жената живее доста охолно, каквото и да се говори. Има стотици хиляди левове само в аксесоари и бижута. Peace
Такива като нея обаче пазят пари за черни дни и предпочитат друг да им плаща и да им купува подаръците. Това е мания при тях, да не дават нито лев от своите пари за нищо. Просто е яко прецакване да си купиш нещо сам и го избягват с цената на всичко.

# 302
# 303
  • където ми харесва
Да, ама Слави най-вероятно е с оригинал на Плейн, и не забелязвам да се носи като ходеща реклама. По-скоро, заради черепа се е прежалил с тоя пусти Филипчо...

# 304
Деси слава и синът ѝ
Той е доста по - голям от нея, а е 7-8 клас някъде  Laughing

# 305
  • Sofia
много пораснало момчето Crazy

# 306
  • София
Михаела Филева изглежда много добре в новия си клип - https://www.youtube.com/watch?v=WgS0DSpaQWo

# 307
Дългите крака винаги изглеждат добре!  Laughing

# 308
  • Пловдив
Деси слава и синът ѝ
Той е доста по - голям от нея, а е 7-8 клас някъде  Laughing

8 клас е, източил се е и е отслабнал  доста набързо. Пролетта беше още дребничък и пълничък.

# 309
# 310

Много нелепо, да не кажа неприятно, изглежда. Няма ли си огледало да се види?! ( Sick )

# 311

Прекрасна е - красива и усмихната  Heart Eyes

# 312
  • където ми харесва

Много нелепо, да не кажа неприятно, изглежда. Няма ли си огледало да се види?! ( Sick )
Що, кво му е? Тениска, яке и дънки (или панталон, не съм сигурна). Как трябваше да се облече? Или, визираш тениската?

# 313

Що, кво му е? Тениска, яке и дънки (или панталон, не съм сигурна). Как трябваше да се облече? Или, визираш тениската?
Да не казвам, на какво ми заприлича този череп, дето се подава изпод колана, че ме е срам!  Mr. Green

# 314
  • постоянно

Да не казвам, на какво ми заприлича този череп, дето се подава изпод колана, че ме е срам!  Mr. Green

прилича ми на терминатор-а  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт