София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 15 033
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
ей Криси къде се губиш с разказа нали обеща, как се представи Митето как мина рожденния ден
ани мерси за виртуалната почерпка ще трябва и на живо да се почерпим не само виртуално, междудругото сега чак забелязах че мойта маймуна и твоя маймун са родени на една дата само че на следващия месец

# 181
Мая, всичко мина супер- и прощъпулника и РД-то. На питката Митко си избра компакт диск и ще "го правим" компютърен спец! На Рождения ден беше много послушен, имаше много гости, подаръци ( колело, парички, доста дрешки и играчки естествено). Майка му се изложи като духна свещичката от шестия път. Много се бях нахилила и така. Снимките от моя апарат са ужасни, дано от другите има нещо добро...

# 182
криска браво радвам се че е минало всичко наред и митето е бил послушен  bowuu браво на детето надявам се скоро да се видим на по кафе  Hug

# 183
Ами да се видим де, защо я криеш тая мома Мирелка? Накани се да дойдеш до Поликлиниката няои ден, да не дойдем ние  Peace

# 184
Сладуранки, хайде да направим някоя среща и всички да се съберем. Само да е хубаво времето.

# 185
Ани, искаш Матю да конкурира наш Димитър пред Мирелка ли? Heart Eyes Sunglasses Laughing Шегичка, и аз съм за среща тая седмица.

# 186
Ние нещо не сме по гаджетата, веж с плюшения мечок се обичаме до полуда , само да го види и се разтапя. А за срещата и аз съм съгласна да измерем ден удобен за всички и да се съберем, ще клюкарстваме..........

# 187
Давам малко мат'рял за клю-клю:
http://snimka.bg/album.php?album_id=21432&photo=21
Ама само когато ме няма, ей! Та позволих си аз да накачура малко снимки от нашите тържествени моменти в кварталния албум. Моята страница в Бгфото не ще да се отваря от 1 месец и затова тук.

# 188
  • София/Овча купел 2
Браво Криси.Радвам се че всичко е минало както трябва с празника.А ти толкова се притесняваше.Ама ти е голям хубавец Митето,а колко е пораснал.Пу-пу,да ви е жив и здрав Simple Smile.

# 189
уауууу криси ма много готина торта бе, а и ти каква си мацка  bowuu не че и иначе не си де ама все пак браво, а и митето кав е сладур ще го взимаме за зет май  Laughing

# 190
много хубава торта, ама трябваше на видео да те заснемат как се мъчиш да духнеш свеща Mr. Green,
а и митето кав е сладур ще го взимаме за зет май  Laughing

а не го давам аз Митко ние сме си га заплюли първи  Grinning
ще излизаме ли днес, Ани къде ходихте вчера, ние се видяхме с Светла след обяда и после се разходихме до южния, днес мислех до Витоша да се качим ама ще видим

# 191
И ние след обяд бяхме в южния парк, как не сме се засекли,а иначе вечерта си бях вкъщи.
rut-мислех до Витоша да се качим ама ще видим, луд умора няма само се поти
Krisi_80 - твоя сладур много го искат, ти питай за зестрата та да се улесниш в избора Laughing Laughing Joy

# 192
Тенк ю мацки за комплиментите!
Днес цял ден посрещам гости, сутринта имаше една майка с 2 малки дечица у нас и беше лудница. Сега сме с приятели, не мога да си изведа дятиту от посрещане...Айде до утре дано!

# 193
Krisi_80 - ти няма ли вече да си починеш, само гости....., аз със сигурност ако съм на твое място ще откача напълно, взимай си пологаемата отпуска и отивай да си почиваш Laughing

# 194
Ани ходих до Витоша ама не се качих много нагоре, на една полянка пуснах малката да пълзи, не може да си представиш какъв кеф беше, ама пусто време бързо ни изгони, другия път  ще отидем от сутрината и ще си направим пикник Grinning

Последна редакция: чт, 11 май 2006, 15:40 от rut

Общи условия

Активация на акаунт