София - ж.к.Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово и т.н.

• 15 031
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
браво на вас Laughing Hug, като се постопли може да отидем пеша до южния парк, аз до витоша не мога Embarassed, ако стигна едва ли ще съм жива, а за връщането обратно няма да упея, а и ти и раличка сте финни мацки, а аз не. Laughing Joy

# 196
Krisi_80 - ти няма ли вече да си починеш, само гости....., аз със сигурност ако съм на твое място ще откача напълно, взимай си пологаемата отпуска и отивай да си почиваш Laughing
Ани, остана ми само една среща с майката дето родихме почти едновременно. Трябва да се видим да си се почерпим по женски, ама ще е някъде навън тази седмица.
Ани ходих до Витоша ама не се качих много нагоре, на една полянка пуснах малката да пълзи, не може да си представиш какъв кеф беше, ама пусто време бързо ни изгони, гругия път  ще отидем от сутрината и ще си направим пикник Grinning
Рут, моя мъж има баба на Драгалевци, ама питай ни колко често се качваме натам...Тя все ни вика че сме "кашкавал -туристи" понеже едно време си правехме разходки, ама до първата срещната полянка.

# 197
Здравейте майчета,
аз най- после се завърнах в Сф.Доста дълго гостуване направихме на бабите и дядовците и сега отпочинали пак сме тука.
Лекарката като притегли малкия вика, че си личи че баби са го гледали- доста е наддал за този месец  Wink
И на мен ми се ходи на пикник на Витоша- дано се стабилизира това време най-накрая, че тези дъждове много ме притесняват.
Лек ден на всички   bouquet

# 198
ivelinka добре дошла отново, след като го разглезиха бабите 1 месец сега да те видим как ще въдворяваш ред в къщи Mr. Green, ти си ми близко свиркай да се видим може и сега, че не смея да я разхождам надалече и само в квартала въртим

# 199
добро утро мамчета и бебчета хайде на разходка, Ани към 10:00 ще съм на 20 пол.

# 200
Еий, съвсем ще се забравим с вас от това лошо време. Ние уж излизаме всеки ден, ама нещо не се засичаме.

# 201
Майчета, да не сте сърдити та не пишете изобщо? Хайде на разходка, дъжда спря. аз мисля да ходим до Красно село след малко.

# 202
казвай кога ще ходиш и да се видим, Ани нещо я няма аз и писах за 16, 16:30 пред 20пол. да се видим

# 203
niunia, я разкажи намерихте ли си вече компания в Павликени? Сигурно има градинки, кафенета, не е задължително да се познавате от форума.

# 204
  • софия
здравейте на всички мами!Казвам се Деси .Живея от скоро в Бъкстон и не познавам никой.Имам син на 6 месеца и по цял ден обикаляме улиците сами smile3518ще се радвам ако си намеря компания!!!

# 205
здравей деси къде по точно живееш в бъкстон

# 206
  • софия
на ул.юнашка песен бл.29

# 207
  • София
И ние много често сами мааме гащи из прашните улици!А къде се разхождате?

Последна редакция: пн, 15 май 2006, 22:57 от Allii

# 208
  • софия
в градинката до кафето на сдс или кръстосваме улиците. newsm68

# 209
  • София
Минаваме от там след кухнята,по-рядко се застояваме!

Общи условия

Активация на акаунт