София - ден и нощ.

• 169 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
На Коки в началото му се кефех, но взе да ме дразни

# 361
На Коки в началото му се кефех, но взе да ме дразни

И мен. Неговото вече е голямо прекаляване. Хич няма връзка с реалността.  Rolling Eyes
Общо взето само Боби и София не ме дразнят, другите са .. оле-мале Mr. Green

# 362
  • ГО
Когато го гледах за първи път си помислих, че София е лесбийка. Тя би ли е?

# 363
Да, бисексуална е  Peace

# 364
Когато го гледах за първи път си помислих, че София е лесбийка. Тя би ли е?
да бисексуална е

# 365
Това за Софи не го знаех, а уж съм голям фен на сериала.

Снощната постъпка на Рая и аз не я одобрявам. Толкова много не харесваше Марио а накрая да си легне с него, не я оправдава факта, че се натряска до козирката. Ако не харесваш някой няма никакво значение дали си пийнал или не Naughty

И за Сабина ви казах, много е хубаво, за да е истина, че си заминава ... ще има да стои в сериала до край, да дразни с персоната си.

# 366
Е, колко пък да не харесва Марио ... Нали в един от епизодите обясняваше, че имал хубаво тяло Mr. Green Явно като пийне и Поли не е покрай него й се вижда хубав Mr. Green

# 367

Рая много преиграва. Тая вечер ще е интвресно. Рая я харесвах, но вече не. Поли ме изнервя много, но обичам да я слушам като казва "стига бе Кокооо" интересна ми е как говори

# 368
Сигурно ще прозвуча като някоя лелка,ама ако това е бъдещето на България...  ooooh!
За Рая думи нямам,лицемерка и егоистка,къщата ще се превърне в змийско гнездо   #Crazy

# 369
Изобщо ще има ли епизод тази вечер?

# 370
Не, днес няма да има епизод.

# 371
Е нали пише, че ще има?

# 372
Къде го пише? В програмата и в сайта на телевизията, и в други сайтове пише, че след финала на Брадъра следват Господарите, както си е по програма за този час на денонощието.

# 373
Ми аз съм на Vivacom tv и пише, че следва София Ден и Нощ, Пише, че Брадъра е от 20:00 до 22:00

# 374
Ааа, тези програми много често са невярни, защото се въвеждат без да се гледа кое и как. Хората знаят, че в петък са Брадъра, Фермера и София-та ама че днес е финала на първото на никой не му пука Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт