София - ден и нощ.

• 169 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
То уж пише Брадър-финал и след тва София, ама.. явно не Sad

# 376
И аз си чаках епизода. Не разбрах защо разтегнаха брадъра толкова.  Crossing Arms

# 377
И аз си чаках епизода. Не разбрах защо разтегнаха брадъра толкова.  Crossing Arms

Финалите на ББ винаги са такива дълги. Осем часа локуми.

# 378
В началото взеха набърО да ги чистят и изведнъж до 23:00 Crossing Arms

# 379
  • Gotham City
Излишно беше толкова дълъг финал. Не стига, че ни съкратиха епизодите на 3 седмично, а сега чак в сряда....
Старата песен на нов глас, визирам случая със Съдби на кръстопът, което пък си изчезна като старите пари, а рейтинг си имаше....

# 380
Пак ли започва Брадъра? Недочух.. Ее тази вечер щеше да е интересно, цял ден го чаках:(

# 381
По времетраене на финал не могат да задминат Иван и Андрей. Единият им финал на Къртицата май беше около 6 часа и 40 мин.  Laughing
Пак ли започва Брадъра? Недочух.. Ее тази вечер щеше да е интересно, цял ден го чаках:(
Да, Big Brother: All Stars 2015 започва в Понеделник, но този ще е ~30 дена.

# 382
  • Gotham City
Скрит текст:
То, ако вярваме на клюкарските издания, новия All Stars ще е нещо като дежа ву: Соня Колтуклиева; Къци, Йоана Захариева-Йоко,  Мариана Попова, Иван Ласкин. Поредната боза
100 пъти предпочитам да дават сериалчето, пред този шок и ужас Брадъра

# 383
И аз така,пак е режисирано,ама брадъра от години не може да ми загуби времето с глупостите си,даже и не ме интересуват участниците/победителите  ooooh!
Дали наистина ще е само един сезон и скоро ще свърши?Историите също не съм ги гледала,гледам че правите паралел,но те нали са били на друг принцип  newsm78

# 384
  • София
Рая още по начало не я харесвам,ама сега ако спи и с Марио хептем ще ми падне в очите  ooooh!Поредното самочувствие без покритие.
Сабина никаква я няма като игра,много фалшиво.За веждите няма да коментирам  Stop
Коки пък мен много ме дразни,все аванта,все някоя глупост,не харесвам такива хора  Naughty
Поли няма какво да се коментира,подкрепям предните няколко поста,Марио въздух под налягане.
Дани ми харесва,как не се отказва и продължава да търси път към мечтата си.Това със Стела малко в повече ми дойде,а и за бебето се чудя-те мъжете бягат като ужилени от техните,пък той се натиска чуждо да гледа  newsm78
Софито е единствения свестен и нормален персонаж,най земна и истинска,добра игра  bouquet
Боби никакъв авторитет няма,позагуби се  Tired

София за какви високи скорости говори само... и какво точно прави в сервиза?
Сабина, само мен ли ме дразни гласа й? newsm78

От двете серии ми хареса само нокдауна, който Боби направи на онзи.  bowuu

А това с Коки и Ани ми се струва доста нереално - и в живота ли ги има такива двойки - нехранимайкло с принцеса? #Crazy

# 385
  • Sofia
На Софи каква беше тази приятелка,стара позната... или нещо май ще се случва м/у тях... loveuuu

# 386
Тя Сабина с какво не дразни  hahaha
Нещо не и е чиста работата и на тази Ани,ще излезе нещо сигурна съм  Thinking
Софито оправя документацията в сервиза,поръчки за части,такива неща.Ама как работят без майстор не знам.Боби беше казал че никой нямало да взима,сам щял да се оправя,пък преди Митко като беше,двамата все не смогваха.Не го доимислиха нещо като хората.Почват една линия,загатват и я претупат набързо,или я оставят недовършена  ooooh!
Тази идва няколко пъти в серзиза,зарибяваха се,ама ще видим до къде ще я докарат  Joy

# 387
Естествено, че има двойки като Коки и онази девойка. И дори се срещат често.
Между другото и аз мисля, че ще има нещо гнило при нея ...
Боби беше казал, че няма да взима друг човек, но в един от епизодите имаше още едно момче в работни дрехи в една от клетките (или както там се казва мястото, в което вкарват колите). Дори май беше по времето, в което се появи тази девойка с вечните проблеми Peace Та, да, не са го измислили като хората.

# 388
  • София
Не знам как Поли и Рая ще живеят под един покрив от тук нататък.

# 389
Едната ще се принесе при Марио и бившата му и готово,ново място се освобождава,за нова звезда в "хамбара"(тъй ли му викахте,забравих  Joy)   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт