София - ден и нощ.

• 169 610
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
В краткото видео за днешния епизод обаче излиза ,че явно я е приел за да правят секс защото и предлага да и плаща квартирата.
Поне така излиза .Ще видим днес.
Ако Рая се съгласи  #2gunfire   #Cussing out ще е отвратително и много жалко .
Ееее, точно това вече си е нормално за неговия типаж  hahaha - в крайна сметка не е самарянин и да дава, без да получава /еле пък секс  Laughing/.
За Рая - или от безизходица ще се съгласи /няма ни квартира, ни пари, ни работа/, или ще се намеси Дани и покрай историята със сестра му, Рая ще се завърне в квартирата. Иначе за Рая има и трети вариант - да си се върне в Лом, но това означава ролята ѝ да приключи, а не вярвам толкова бързо да стане това  Peace

# 436
Аз пък си мисля и за друг вариант - Марио да вземе наистина най-после да се влюби  Mr. Green
Не го следя редовно сериала,или каквото е там, но ми интересно какво ще се случи по-нататък, дори и актьорите да са много дразнещи, особено пискливата Сабина и кухата Поли (дано и в живота не е такава, че като гледам наистина си е от Плевен, а тук ни прославят все с такива образи  Confused)
За мен беше много по-достойно, че Рая сама си призна какво е направила, но това слабоумните Поли и Сабина няма как да го осъзнаят. Можеше да си замълчи и всичко да си остане както си е било и преди.

# 437
Не знам ама, нали се сещате, че това е сериал (измислица), а не биг брадър...защо се палите и дразните толкова на персонажите? newsm78
Мен лично не ме дразнят персонажите, дразнят ме как говорят и как си изпълняват ролите- личи си, че не са професионални актьори и никога не са учили за интонация, дикция, чиста артикулация,  фонация, правилно говорно дишане и т.н. А някои са ми антипатични чисто визуално, както се казва от всяко дърво свирка не става...

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 09:57 от Анонимен

# 438
  • София
Не знам ама, нали се сещате, че това е сериал (измислица), а не биг брадър...защо се палите и дразните толкова на персонажите? newsm78
Мен лично не ме дразнят персонажите, дразнят ме как говорят и как си изпълняват ролите- личи си, че не са професионални актьори и никога не са учили за анотация, дикция, чиста артикулация,  фонация, правилно говорно дишане и т.н. А някои са ми антипатични чисто визуално, както се казва от всяко дърво свирка не става...
Анотация?

Иначе Дани като е ядосан, тръгва да говори (едва се разбира) и не довършва мисълта си...мн дразни.

# 439
  • София
Мен лично не ме дразнят персонажите....
2 от 3 поста са "тази и тази много ме дразнят, как може..."
 Laughing

# 440
То има ли някаква логика, реализъм в този сериал...
Всъщност хората, отговарящи на 80-90% (че и отгоре) на техните характери са много. Аз, например, припознавам по няколко познати от ученическите и студентските си години във всеки един персонаж от сериала Peace

Awesome user name, значи е по-добре момичето да си ляга на първа среща с непознати мъже, така ли? Колкото е виновна Сабина, за това че легна с непознат мъж, без да знае нещо повече за него,  толкова е виновна и Рая, която 100 пъти каза на Дани, че не иска нещата между тях да се задълбочават. Просто прави необвързващ, неангажиращ секс с момче. Да, с боклука на съквартирантката й, но когато човек изневерява вината се търси в самата двойка, а не в третия човек. Приятелки, приятелки, колко да са приятелки? Просто са съквартирантки и никоя на никоя не е длъжна. В противен случай трябва да обвиним и Сабина, че легна с Дани при все, че беше наясно, че той иска нещо от Рая.
С други думи всеки си гледа интереса, защото там реално приятелство не съществува.

Starrydream, именно защото е сериал се ядосваме на персонажите, които виждаме. С всеки един филм или сериал е така.

# 441
Starrydream, благодаря за поправката , искала съм да напиша интонация, не анотация  Peace

# 442
  • София
Starrydream, благодаря за поправката , искала съм да напиша интонация, не анотация  Peace
Няма защо  bowuu

# 443
  • Gotham City
Ми да ти кажа, май е по-добре, да. Не мога да се съглася, че са еднакво виновни, колкото и да се опитвате така да го изкарате, защото Сабина не знаеше, че той е обвързан, докато Рая си знаеше много добре, че си ляга с човека, с който нейна приятелка ходи. Приятелки са, да, след като си споделяха, помагаха, то това правят приятелите. И си противоречиш "когато човек изневерява вината се търси в самата двойка, а не в третия човек", защо тогава търсиш вината в Сабина, че си е легнала с женен мъж? Това важи, само за случаите, когато третия човек не знае за обстоятелствата, не знае за връзката.
Сабина не си е лягала с Дани, щеше, но Рая, на която иначе не и пукаше за връзка с Дани, прекъсна нещата със скандал.....отново.

Чудя се, тези от вас, които защитават Рая, ако бяхте в позицията на Поли и вашия мъж си легне с ваша приятелка, пак ли щяхте да смятате само него за виновен и дали щяхте да смятате вашата приятелка за жертва? Съвсем сериозно питам.

# 444
Чудя се, тези от вас, които защитават Рая, ако бяхте в позицията на Поли и вашия мъж си легне с ваша приятелка, пак ли щяхте да смятате само него за виновен и дали щяхте да смятате вашата приятелка за жертва? Съвсем сериозно питам.
Тук не обсъждаме нас и нашите реакции  Peace. В тази връзка, аз не чух Поли въобще да обвинява за нещо Марио - по скоро двете със Сабина го оправдаха него  Rolling Eyes

# 445
Сабина не си е лягала с Дани, щеше, но Рая, на която иначе не и пукаше за връзка с Дани, прекъсна нещата със скандал.....отново.
Рая се ядоса тогава, защото 5 минути по-рано Дани я целуваше...и след малко като видя че няма да стигне до секс с нея - хоп, при Сабинчето. Колкото и да не ти пука за човека и да не искаш да се обвързваш , преди пет минути да целува теб, а след още пет - друга , няма как да не се издразниш  Peace
Не защитавам Рая, но Поли е изключително наивна, чак дразни с глупостта си  Tired , как наистина не каза и думичка за Марио, виновна ѝ беше само Рая  ooooh! , а Сабина яко наливаше масло в огъня, злобарката  Peace

# 446

Не защитавам Рая, но Поли е изключително наивна, чак дразни с глупостта си  Tired , как наистина не каза и думичка за Марио, виновна ѝ беше само Рая  ooooh! , а Сабина яко наливаше масло в огъня, злобарката  Peace
Да точно.Поставиха Рая в много грозна светлина.Въпреки това в цялата грозна ситуация изпъкнаха още веднъж лошите черти на други.В случая Ина как наливаше масло в огъня и се възползва от ситуацията .А това изнудване на от Поли и Ина  Коко  ooooh!  и Софи  в предните епизоди казваше ,че вижда ,че нейната приятелка ревнува и не е права да напада Рая а сега Рая била причината.
Не е измислено както трябва .

# 447
Да, тя винаги оправдава Марио. И преди имаше май някаква издънка с друга и пак не беше той виновен. Честно казано не вярвам да има толкова кухи лейки, макар че има   Confused

# 448
Awesome user name, в случай, че не си гледала внимателно приятелство между Поли и Рая няма отдавна. Поли от няколко епизода (даже не са малко) постоянно напада и обижда Рая. Е, защо й е тогава да се съобразява с Поли?
Не си противореча, просто явно не разбираш, какво пиша. По-назад споменах, че Сабина обясняваше на Поли, че Рая е единствения виновник за случилото се между тях, а не се замисли, че по същата логика тя е единствения виновник за това, че онзи изневери на жена си. За мен вина няма нито Сабина, нито Рая.
Аз не защитавам Рая. Въобще не я харесвам, но няма как да си кривя душата и да кажа, че за мен тя е единствения виновник и че Сабина е права при все, че беше в сходна ситуация, а накрая сама си противоречи.
Що се отнася до въпроса ти - да, ще ми е гадно ако разбера, че приятелят ми е спал с моя приятелка, но не бих обвинявала момичето. Виновен ще е този, който е във връзка и е отишъл при чужда. Виновна ще съм и аз, която не съм забелязала промени в поведението му.
В случая Рая няколко пъти каза на всички, че Марио й досажда, но Поли беше прекалено влюбена и глупава за да има едно наум.
Ако моя приятелка ми каже, че половинката ми й досажда ще го взема предвид. Още повече ако съм била в дискотеката, в която работи и съм видяла с очите си как сваля друго момиче. Или ако знам, че живее с трето и не ми предлага да се преместя при него.

# 449
  • Gotham City
pepi_r, да, не обсъждаме нас и нашите ситуации, аз и за това не питам, дали някоя е изпадала в подобна, а питам, ако бяхте на мястото на Поли как щяхте да реагирате.
Отстрани е мноооого лесно, ама не дай си Боже някоя да изпадне в тази ситуация.
Аз не казвам, че Марио е невинен, не разбира се, но за мен с Рая имат еднакво вина в случая. А това, че от няколко епизода са се карали, не значи, че трябва да ходи да си легне с гаджето и.
И не ме подразни толкова с това, че си легна с него, колкото с думите "Аз съм жертвата", не скъпа, не си ти.
От началото ми е антипатична девойката с вечното "Аз, аз, аз, аз, аз"
А за тези, които не са гледали внимателно, когато тя видя Ина и Дани, после (или преди това не помня) каза, че нямало какво да се лъжем, още има чувства към него. В този ред на мисли.
Относно секса на Ина с женения, съпругата му не и е никаква на нея, пак казвам, Ина не знаеше и за наличието на такава. Ангажимент към нея е поел този "мъж", само дето Ина беше тази, която го изпълни.

Поли може да е зверски тъпа, но за мен е в правото си в случая.
Чудя се, дали ако Рая ходеше с Дани и Поли си беше легнала с него, тук щеше да има защита за Поли или щеше да се обяснява какъв е боклук, колко е долна и как заслужава да живее на улицата?

Общи условия

Активация на акаунт