Отстрани е мноооого лесно, ама не дай си Боже някоя да изпадне в тази ситуация.
Аз не казвам, че Марио е невинен, не разбира се, но за мен с Рая имат еднакво вина в случая. А това, че от няколко епизода са се карали, не значи, че трябва да ходи да си легне с гаджето и.
И не ме подразни толкова с това, че си легна с него, колкото с думите "Аз съм жертвата", не скъпа, не си ти.
От началото ми е антипатична девойката с вечното "Аз, аз, аз, аз, аз"
А за тези, които не са гледали внимателно, когато тя видя Ина и Дани, после (или преди това не помня) каза, че нямало какво да се лъжем, още има чувства към него. В този ред на мисли.
Относно секса на Ина с женения, съпругата му не и е никаква на нея, пак казвам, Ина не знаеше и за наличието на такава. Ангажимент към нея е поел този "мъж", само дето Ина беше тази, която го изпълни.
Поли може да е зверски тъпа, но за мен е в правото си в случая.
Чудя се, дали ако Рая ходеше с Дани и Поли си беше легнала с него, тук щеше да има защита за Поли или щеше да се обяснява какъв е боклук, колко е долна и как заслужава да живее на улицата?
Друг път,като отиде да се утешава,Марио я бил напил,напълно трезва си беше и доколкото помня сама и с желание обръщаше шотовете.И после сама отиде при него.И сега пак,да беше отишла при шефа си,нямала познати.Някой беше казал че е въртиопашка,явно довечера ще се затвърди

, или да подразни Дани. 

Бре, все за бебета пишем, явно е крайно време при някоя да стане гафа ...