Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~137

• 29 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Сиси  Hug Отново те е обхванала Ерканоманията  newsm10
Пиши си скъпа - да излиза от сърцето ти, че виж си се поболяла по красавчика  Peace Grinning

ТУК

# 166

Текст

Скрит текст:
Ünlü oyuncu Hatice Şendil 10 Karaköy’de yapılan röportajdan çok keyif aldı, biz de kendisini ağırlamaktan çok mutlu olduk… Keyifli röportajdan güzel bir kare…

Famous actress Hatice Şendil had a great time in her interview that took place in 10 Karaköy and we were very happy to host her… Here is a beautiful picture from the interview.

# 167

Приятна вечер и всичко добро.

# 168
От 37 епизод на Съдбата....

Топрак и Кахраман преди пристигането на Елиф...

Дафа манипулира Топрак...

Пристига Кахраман и вижда промяна в Топрак...Но Дафа не знае каква е причината...

Вече 37 епизода изгледаме, как Дафа лъже, манипулира, убива, причинява страдания....и продължава. Сега е наред Топрак, да размъти и неговия мозък, защото виждате ли Дафа обича Кахраман.
Едно време Бубе беше написала в темата, че Съдбата й прилича на индийски сериал. Тогава отговорих, че не е така, защото гледам и индийски сериали....Но след всичките изгледани епизоди на Съдбата, сериала е бетер от индийски сериал с над 1000 епизода.
Направиха всички герои малоумни идиоти, за да ни покажат голямата любов на една луда жена. И за разнообразие добавиха и вманиачената любов на един луд мъж....
И всичко това се издига в култ на добродетелите - голямата любов на Дафа и единствената й цел да запази семейството си. Видяхме как постигна това до сега....Сега обаче посегнаха и на детската психика....Сори, но за мен това вече е прекалено.....

# 169
Ани HugСиси Hug

- Смотри,вот в такую дождливую ночь мы познакомились с тобой.Шел сильный ливень. Хорошо, что в ту ночь шел дождь и ты появилась передо мной промокшая.

(34 серия)

# 170
Злати - дъжда носи хубави спомени на Джихан. Дъжда не можа да угаси пожара, който пламна в Джихан...Да видим какво ще стане - ще продължи ли да гори или ще стане пепел...

Срещата на Елиф  и Топрак. Дафа получи указания от Къймет - да покаже на Елиф, коя е майката на Топрак. И Дафа го прави, като се наслаждава на страданията на Елиф. Но Кахраман ще види всичко и ще вземе едно много важно решение....

Тук Топрак тръгва към Елиф, но Дафа го дръпна към нея, сякаш да му напомни, че тази кака е лоша...На снимката на се вижда, но при забавен кадър се вижда много добре....
Следва мълчаливата реакция на Елиф, Мерием и Кахраман и доволната физиономия на Дафа....
Ах как ми се иска да изпита същото тази вещица...

Дафа демонстрира на Елиф, че става това, което тя пожелае....и не само в този момент...

# 171
Дафа продължава да се гаври с Елиф и това й доставя удоволствие....

Но Дафа знае  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 172
Добро утро, момичета!
Пожелавам ви хубава неделя!

Излезе руския превод на епизод 34. Ето го:

http://vk.com/paramparca

# 173
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за стоп кадрите от Съдбата! Hug

Детка,благодаря! Hug

Днес е Световен ден за защита на животните! Peace
Скрит текст:

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 174
Добро утро
Имаме преведен 37 епизод

Ани благодаря за стоп кадрите  Hug и за коментарите.

"Направиха всички герои малоумни идиоти, за да ни покажат голямата любов на една луда жена. И за разнообразие добавиха и вманиачената любов на един луд мъж....
И всичко това се издига в култ на добродетелите - голямата любов на Дафа и единствената й цел да запази семейството си. Видяхме как постигна това до сега....Сега обаче посегнаха и на детската психика....Сори, но за мен това вече е прекалено....."

Децата са чисти и невинни създания. Не трябва да бъдат употребявани за нечистите цели на възрастните. Това е само филм, но сценаристите прекаляват.
Както Дефне не се спира пред нищо, това правят и сценаристите, за да вдигнат рейтинга.

# 175
  • Русе
Добро утро!  Hug

Злати, Маги  Hug

За старт на деня  Wink минавам през форума и... подхващам задачите, пък кога ще смогна и да пиша пак  newsm78 хич не зная, но... серията на Съдбата успях да изгледам снощи. Така, че явно коментара ми ще поотлежи известно време, ама...  Wink пък може да се включа и покрай някой готов снимков материал на Ани   Hug

Сега да действам  Simple Smile
Желая ви прекрасен - слънчев и топъл есенен ден!  Peace

# 176
Злати

Скрит текст:

Същото трябва да важи и за децата, не само за животните - Да не ги нараняваме, а много много да ги обичаме!
Това трябва да виждаме във филмите.
Дефне уби едно дете - Назлъ. Сега използва Топрак като му внушава неща с които да постигне целите си. В Турция няма ли организация за защита на децата? Ако има защо мълчат?

Това нова сцена ли е? До сега не съм виждала в градината на конака такива храсти.

# 177
Цвети
И аз ще коментирам по-късно, когато изгледам серията с български субки.
Моите любими Ръза и Дила

# 178

Здравейте мили момичета, приятен ден. Злати ни почерпи с кафенце, но моето е оригинално турско кафе.  Да ви е сладко.

# 179
Цвети
И аз ще коментирам по-късно, когато изгледам серията с български субки.
Моите любими Ръза и Дила

Слънце, много ти благодаря.  И на мен са ми любимите  Ръза бей и  Дила ханъм.  Бъди щастлива и обичана така, както Ръза обича Дила.

Общи условия

Активация на акаунт