157 Американски духчета обикалят за Хелоуински бонбони

• 53 027
  • 415
  •   1
Отговори
# 90
  • The QC to be!!!
А онлайн аптеките не го предлагат?

# 91
И да го предлагат, ако ншма рецепта не виждам как би станало

# 92
  • The QC to be!!!
И да го предлагат, ако ншма рецепта не виждам как би станало
Имаше 1-2 онлайн аптеки които пращаха лекарства които по принцип трябва да са с рецепта, но понеже не се водят наркотични, и ставаше и без рецепта. Те самите си ги издаваха.  Rolling Eyes  Инфото ми е последно от преди година горе долу. А и има лекарства които в една държава са с рецепти, в други може и без. Пример - Индия.  Crazy

# 93
 Ако не е с рецепта крема може и да се доставя до Бг.
Мама на... сигурна ли си че няма аналог в Бг. на този крем под друго име?

# 94
Ако не е с рецепта крема може и да се доставя до Бг.
Мама на... сигурна ли си че няма аналог в Бг. на този крем под друго име?

Приятелят ми сподели, че негов близък го е купил с рецепта и цената е била  ниска / около 1 долар/, а без рецепта по-висока. Не зная за каква сума става въпрос. В случая мен цената не ме притеснява.  За съжаление тук няма аналог на търсения крем от мен. Това бе причината д а пиша в тази тема.

# 95
Мама на..., това с рецептата може да е вярно, ако купувачът е бил със застраховка.

# 96
  • WA, USA
Само да подхвърля че има сайтове като Vitacost и Iherb, lucky vitamin и подобни, които шипват директно до България и може и да се намери въпросния крем оттам. Аз лично съм купувала лекарства за свекъра ми (за подагра) по Амазон, които иначе са с рецепта тук.

# 97
Сърдечно благодаря на всички от които получих информация. За първи път ми се налага да търся лекарство от чужбина и ми е трудно, защото нямам опит. Търся,чета, но за сега не намирам. Няма да се откажа.
Хубав ден на всички.

# 98
Издълбахте ли тикви?  Mr. Green Аз съм много доволна от резултата и мм иска да ги изкараме пред къщата със свещичка. Аз се притеснявам, че ще се запалят или ще ги изядат животните?!  newsm78

ММ се пошегува, че най - сетне съм се поамериканчила - за една седмица се научих да пека пай, да дълбая тиква и си получих мейсис картата  Laughing

# 99
Аз ще водя моите на плейдейт за дълбаене на тикви в Събота- докато бащите надзирават тиквоправенето на офспринга аз и приятелката ми ще ходим на разходка или да караме ролери. Мъжете ще получат по една бира с аромат на тиква за да не мърморят  Mr. Green много се гордея как го измислих!

# 100
Аз ще водя моите на плейдейт за дълбаене на тикви в Събота- докато бащите надзирават тиквоправенето на офспринга аз и приятелката ми ще ходим на разходка или да караме ролери. Мъжете ще получат по една бира с аромат на тиква за да не мърморят  Mr. Green много се гордея как го измислих!

Сега остана и мъжете да са доволни  Laughing

# 101
Джейн, браво!

Агент, царица си на плановете.

Нищо няма да дълбая. Даже преговарям с фръцлите да не ходим на trick-or-treating, а само да обикаляме и да разглеждаме.

# 102
 Фея, на фръцлите дълбае ли им се? ако пък им се празнува остави ги да обикалят, а после конфискувай бонбоните.

# 103
Аз ще предлагам дребни играчки, вместо бонбони тази година, нали сме много модйерни Wink

Хич няма да ми се радват децата, понеже всички са над 10 годишни, но няма да сме тук, ще оставя една кошница с дреболии пред вратата, пък който иска, да пуска оплаквания в пощата Simple Smile

# 104
So, тука не е както беше в събърбия и обикалянето е супер странно. Ходиш от магазин, в ресторант, в бар, във фитнес, пак в магазин, във фриз. салон, в магазин... А хората си работят и не ти обръщат внимание. Имам усещането, че крадем. 

В блока има няколко апартамента, в които се приемат трик-ор-тритъри, ама да обикаляме етажите... Предпочитам да се разходим. Има толкова украси навсякъде, а и районната управа организира детско прати. Ще идем там.

Никога не сме дълбали тикви.

Общи условия

Активация на акаунт