ОкИЯн от прЪвУписТен бАркоч-99

• 32 873
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
валерян

# 631
  • София
Цитат
На  всякъде... на  вън...

# 632
Цитат
в Софиа
Shocked

# 633
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
На всяка манджа меродия

# 634
Цитат
тя е побидителката

# 635
  • София
Тест за бременност
Цитат
shyre shek

Цитат
здравейте,искам и аз да се включа към вас аз и мъжами се опитваме поне от година и 2,3 месеца и нищо не става ходих до 3 АГ и все нищо чакай бебето ще доиде аз чаках ,чаках  но накрая ми омразна---- отидох до АГ ;специялист; всички много бяха доволни от нея и  тя ми каза.Мила твоята матка така да се каже е малко закривена и спермата не може да влиза много навътре но сащо и ми каза че нямам О дали е вазможно да е разбрала че нямам О незнам и сега ми предписа фолиева киселина на кратко ФК  и ми каза да я пия 3-месеца и ако не отида бременна при нея ще пусне иследвания на мене и на мъжами..дали ФК помага за О и дали ще забременея скоро моля даите ми съвет много ми тябва викаме сле 3 месеца а аз нямам никакав истинк че ще стана майка скоро време това е цяла година и няколко месеца бебеправене и все нищо  а като разбрах че нямам ову ми стана ясно защо несе получаваше и така някой да е имал същият проблем моля някой дами помогне...благодаря предварително

Цитат
Виж те сега на моята клавиотура няма кирилйца и затова не мога да пиша правилно.Аз пиша на vbox7 и после го кирйлизирам и другото е че ви пиша тайно от мъжъ ми несъм наясно вие за съвет ли сте или за критики.Нямам думи найстина вече няма добри хора.Пиша бъро за да не ме види мъжъ ми аз исках съвет но няма да намеря тъкъв при вас много съм разочорована ама много :-(T_TT_T:'(:'(:'(

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 15:47 от miamim

# 636
  • София
Оплаших се  Shocked

# 637
Цитат
ще го отнесът

# 638
Цитат
Нивото на преподаеане е на високо ниво. Твърдя го най-отговорно като бивш гимназиялен преподавател от България.
Цитат
Св. Архангел-Михайл

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 18:11 от Анонимен

# 639
  • София
Цитат
Нивото на преподаеане е на високо ниво. Твърдя го най-отговорно като бивш гимназиялен преподавател от България.
Скрит текст:
Цитат
Св. Архангел-Михайл
smile3532 Да им имам на такива нивото!

Цитат
има антобуси
Цитат
Така хранеше малките притенциози пуйчета.
Grinning

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 20:15 от july1993

# 640
Цитат
наще мъже.

# 641
Цитат
Съжелявам,
 неразбрах. Какъв е проблема? понеже никъде не е опоменат
непише
незнам с, какво искаш да ти помогнем.
 неказваш

# 642
Цитат
песачинки

# 643
Цитат
Съвсем чистосърдечно си признавам че слушам някой от песните на Преслава.

# 644
  • Испания
Цитат
Съвсем чистосърдечно си признавам че слушам някой от песните на Преслава.

Някой пее в песните на Преслава.  Joy Странно.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт