Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 251
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, реших и аз да си взема крем с бензоил пероксид, май само това не съм използвала. Та според вас кой да взема? Panoxyl 10% или  Benzac AC 5% ? Като едното е 40гр а другото 15?  Thinking

# 211
  • София
Не виждам ефект от Бензол-пероксида...но най интересното е,че грам не ми изсуши кожата(докато на дъщеря ми направо се обели).
В момента тестваме крем Здраве за акне...

# 212
аз ще мисля няккава детоксикация вече... Crossing Arms Whistling
хич не мога да гладувам, ама ще ми се наложи

# 213
  • Sredets/Burgas
Предполагам поне ще изчакаш да минат празниците? Grinning

# 214
Предполагам поне ще изчакаш да минат празниците? Grinning

еее, много ясно  chef Mr. Green

# 215
  • София
И аз да кажа за бензоил пероксида, взех си от 5%, използвам вече седмица само вечер върху пъпките, но около пъпките където мажа, страхотно ми се обели кожата #Crazy направо е ужас, едно сухо, като сложа грим и изглежда още по-зле Sick На лишеи сигурно, иначе изобщо не виждам ефект върху пъпките, не завяхват, не минава възпалението....не знам, може би просто е рано още, ще пиша нататък.

# 216
  • София
Аз да спомена лекарство, което ми изписа дерматолог, но което за жалост го няма в България- Epi duo. Аз съм на джинджифил, вече нищо не ми помага. Даже съм на етап да се примиря, изследвам хормони и съм чудо в лицето. Гледам да спазвам някакъв режим на хранене, сладкото съм го изключила, сега и месо не ям. На мен ми препоръчват да пия Роакутам, но аз съм против, не мога да си представя да имам повече пъпки от сега.

# 217
  • София
и аз с бензоила 5% не знам какво стана, обаче три вечери се мазах и от там на следващата сутрин - подпухнала, цялото лице червено ... ужас  Shocked  и сега за трети ден се мажа с Финистил,а ма ще се обеля де като хората Sad а пъпки излезнаха даже още  #Cussing out
мисля да пробвам да пия Шуслерови соли Simple Smile
а някой пробвал ли е серията на Себамед?

# 218
  • Бургас
И друг път съм писала, с бензоил пероксида първите дни наистина са най-критични. При някои се изсушава, при някои се зачервява, при някои се лющи. При мен първата седмица кожата ми страшно се лющеше. Беше ме срам да се покажа пред хората. После нещата се нормализираха. Ползвам го вече 3 месеца.

# 219
  • София
Мен лично ме беше страх да продължа и го спрях, а сега като пишеш така се чудя  ooooh!
малко или много е лице, а идват и празници, не искам да се обезобразявам.
по нататък ще го мисля пак  bouquet

# 220
  • София
Аз съм ползвала Себамед и бях доволна.

# 221
  • Бургас
Мен лично ме беше страх да продължа и го спрях, а сега като пишеш така се чудя  ooooh!
малко или много е лице, а идват и празници, не искам да се обезобразявам.
по нататък ще го мисля пак  bouquet

Можеш да правиш почивки. Например да го мажеш 1-2 вечери, после да почиваш някколко дни и така. Все пак да не забравяме, че това е химично вещество и всеки го понася различно. Аз например съм имала много повече поражения по лицето от разни кремове за лице. Всеки има чувствителност към различни неща.

# 222
  • София
Ами преди 2 часа пак се намазах и добре се чувствам за сега, освен през вечер, знам ли..
Мерси за Себамеда, но май ще го отложа въвъ времето Simple Smile
А какъв хидратиращ крем ползвате?

# 223
  • София
Аз използвам крема и измиващия гел на Effaclar duo. Доволна съм, даже бръчките ми опъва Wink Днес ми излязоха резултатите от поредните хормони, които изследвах, всичко е наред. Изводът е наследственост. Много ми е писнало, на близо 40 да изглеждам безобразно. Единственото положително е, че покрай акнето не си виждам бръчките Laughing

# 224
  • Бургас
Аз например вече не ползвам кремове никакви. Не знам защо не можах да намеря моя крем. Вече ползвам само натурални масла.

Общи условия

Активация на акаунт