Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 238
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Днес първи ден без грим...е издръжах де  Mr. Green
имате ли впечатления от серията за акне на Юсерин?

# 256
Кремът нищо не прави, почистващия изсушава. Недей по-добре - серията е хубава, но неефективна, което е най-важното  Peace
Успех с дните без грим - пиши след седмица да кажеш виждаш ли ефект (използвай грим за очите и по-ярко червило, за да насочиш вниманието другаде, а не в несъвършенствата)

# 257
И носи червени блузи, това го прочетох някъде, но наистина отвлича погледа от лицето. Покрай пъпките се сдобих с доста червени неща. Mr. Green
Аз ще си взема другата седмица кремчето ,което Холи пинк показа на СВР.
Много благодаря, че сподели за него. bouquet
Пилинга на филорга го правя вече няколко пъти, но не виждам нещо кой знае какво да се случва с лицето. Дори стоя по 30 мин. защото не усещам нито щипане, нито парене, нито някакъв дискомфорт. Затова реших вместо техния слийп енд пийл да взема този на свр.

Това кремче Акномега 100 за което някой спомена, чела съм невероятни неща за него. Тъкмо бях решила да го купувам, но започнах с бенз. пероксида.

Юсерин съм ползвала, но щом не съм повторила нито крема нито гела значи не съм видяла кой знае какъв ефект.

# 258
Холи,ще пиша задължително.И за момента няма да използвам нищо,само ще почиствам лицето с гел.То вече и не зная какво да ползвам,като нищо не ми понася.Грима на очите когато е без основа вече ми е толкова странен,дори трудно се възприемам.И ми се струва,че така пъпките изпъкват още повече,особено ако се гримирам в розово например.От психологическа гледна точка обаче наистина ще ми фокусира вниманието другаде,тъй че ще опитам.По принцип в ежедневието рядко слагам сенки.Мики,обижавам червено.А пък и Коледно

# 259
Добре е все пак да слагаш крем - през деня порите ще ти се мърсят  Peace

# 260
Да,да ще слагам разбира се.

# 261
  • София
Гледам, че споменахте крема акномега 100 , миналата зима го използвах заедно с измивния гел, никаква работа не върши при мен. Даже ми се изсуши кожата от него. Но аз май не съм доволна от нищо до ден днешен, та не знам дали съм някакъв критерий Grinning от аптечната мрежа сигурно не остана серия за проблемна кожа, каято не съм използвала, може би само долу горе от ефаклар крема съм доволна, поне не ми оставаха толкова белези като се мажех с него newsm78

# 262
Сега се сетих...приятелка ми препоръча това кремче, което пък е препоръчано от козметик.
http://apteka.framar.bg/30000491/%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D1%81- … D0%B0%D0%BC%D0%B0
Отзиви?

# 263
Най-обикновен антибиотик, със странични действия и се предписва след лекарско предписание  Peace

# 264
При мен Имекс нямаше никакъв ефект.

# 265
  • Бургас
И при мен Имекс нямаше никакъв ефект. Освен това е матиращ и все едно си нанесла коректор. Но при мен явно ми идваше прекалено тъмен и изглеждах ужасно.

# 266

Може ли да споделиш впечатления после,че и аз му се замислих.  Praynig Както и някой друг,ако го е ползвал вече.

# 267
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес първи ден без грим...е издръжах де  Mr. Green
имате ли впечатления от серията за акне на Юсерин?
Имах почистващия гел, с радост го изхабих и няма да си го купя пак. Хубав е като измиващ продукт, но никаква работа не върши за несъвършенства.

# 268

Може ли да споделиш впечатления после,че и аз му се замислих.  Praynig Както и някой друг,ако го е ползвал вече.

Аз няма да го ползвам веднага. Embarassed В момента нали правя пилинга на филорга и не искам прекалено да си изсушавам кожата. Но искам да го взема да имам нещо по-силно под ръка щом се появи някоя пъпка.
Онзи ден например ми се появи една подкожгна и неприятна, бях забравила какво е това. Минаха към 8 месеца без. Мазах я стабилно с крема с БП, който е 2.5 % само, но така ми се изсуши и обели кожата, че не е истина. Но не остана белег, нищо. За да си възвърне вида по-бързо мажа с ла рош цикапласт.
Та новия крем на СВР щом се равнява на 5 % бп кой знае какво чудо ще е ако си намажа цялото лице. Но искам да го имам за спешни случаи.  Laughing

# 269
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали нещо ефикасно против акне, както и белези от акне, предлагащо се в момента на пазара?
 Допреди няколко години бях изпробвала много неща - някои помогнаха, други - почти не. После изведнъж спрях всичко - само от време на време използвам различни продукти. Пъпките ми намаляха оттогава, но в последно време доста излязоха. Има периоди, когато лицето ми се поизчиства, но не изцяло.
Установих,че не е от храната - в момента постя (т.е. от близо 40 дни не съм яла никакви животински продукти и почти никаква захар) и няма никакъв ефект.
Прочетох в стари теми за крем с бензил пероксид. Проверих в няколко аптеки и магазини тук и в чужбина, но ми казаха,че в момента в нито един продукт не присъства тази съставка.
Знаете ли къде мога да намеря?

Общи условия

Активация на акаунт