Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 251
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, акне в долната 1/3 от лицето означава, че има хормонален проблем. Направете си изследвания и посетете добър лекар - ендокринолог, гинеколог, дерматолог. При мен се оказва това причината, при все, че винаги съм имала много чиста кожа. Пъпките са големи, болезнени, изобщо не могат да избият и са червени, като ухапано от комар. Сега съм значително по-добре и мога да се похваля с пъпки само около началото на цикъла, докато преди излизаха непрекъснато.
Изключително съм доволна от тази мака http://www.himalaya.bg/product/115/pochistvashta-maska-za-litse-s-glina.html, нанасям 2-3 пъти само върху пъпката и тя изчезва.

Здравейте, а какво означават пъпки в горната част на лицето, около скулите, например?

Относно белезите - при мен се появяват понякога червени петънца, за които знам следния метод: след като излезете от банята върху чиста кожа търкате проблемната зона със златен пръстен до леко зачервяване. Не знам дали си внушавам или не, но при мен мисля, че имаше ефект.

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 21:56 от Eva111

# 271
Цитат
Здравейте, а какво означават пъпки в горната част на лицето, около скулите, например?

Относно белезите - при мен се появяват понякога червени петънца, за които знам следния метод: след като излезете от банята върху чиста кожа търкате проблемната зона със златен пръстен до леко зачервяване. Не знам дали си внушавам или не, но при мен мисля, че имаше ефек
т.
« Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 21:56 от Eva111 »

за мен горната част налицето, е от устните нагоре-чело, скули
интересен метод, но не вярвам да работи, невероятно ми звучи това с пръстена
аз ходих на почистване пак, не се гримирах 1 седмица-бях обещала да пиша-ами по-добре е определено, поуспокои се лицето, но белезите ми са вече много, червенини, ужас, и сега не знам какво да правя
забелязвам обаче, че откакто съм редовна с почиставенто, положението се подобри
моите пъпки излизат на едно и също място-големи, гнойни, в една и съща област-хормоните не са причина,вече не знам кое е, сега съм си наумила Шуслерови соли  newsm78
ще изхабя Ла рош кремчето и гела и после по доктори, все отлагам, ама няма оправия, ще се наложи и пилинг, но момента не е подходящ и ще се отложи във времето  Simple Smile

# 272
Момичета, акне в долната 1/3 от лицето означава, че има хормонален проблем. Направете си изследвания и посетете добър лекар - ендокринолог, гинеколог, дерматолог. При мен се оказва това причината, при все, че винаги съм имала много чиста кожа. Пъпките са големи, болезнени, изобщо не могат да избият и са червени, като ухапано от комар. Сега съм значително по-добре и мога да се похваля с пъпки само около началото на цикъла, докато преди излизаха непрекъснато.
Изключително съм доволна от тази мака http://www.himalaya.bg/product/115/pochistvashta-maska-za-litse-s-glina.html, нанасям 2-3 пъти само върху пъпката и тя изчезва.

Нямам представа, не съм имала пъпки там  Blush

# 273
По принцип продукти с магданоз имат избелващ ефект, но всичко зависи и от типа кожа, моята е много фина, което ме предпазва от разширени пори и релефни белези, но остават петна понякога доста дълго време, а някои от тях преминаха в лунички/малки бенчици.

# 274
На мен напоследък доста ми помага Акне аут на биотрейд, в комбинация с крем за лице на la Roche posay - ефаклар К, дуо. След като изхабих кремовете минах на Нукс, защото освен пъпки вече започвам да се боря и с бръчки иии зимата кожата ми става по-суха на места.

# 275
Аз бих препоръчала Прим ойл /масло от вечерна иглика/ на капсули в комбинация с АГНЕС за регулиране на хормоналния баланс. Peace

# 276
Аз започнах Пурим на Хималая-билкови таблетки за кожата.Надявач се да има ефект.Все така не се гримирам-освен спирала и червило де.Еми,по-добре е.

# 277
Пъпки,черни гочки - боже и това е болка за умиране, имам си ги винаги, но пък никога не ревя заради тях,че ми пречат и ме загрозяват или пък пречат, даже в момента имам една гнойна пъпка на брадата обаче не рева за нея  Close

# 278
  • София
Пъпки,черни гочки - боже и това е болка за умиране, имам си ги винаги, но пък никога не ревя заради тях,че ми пречат и ме загрозяват или пък пречат, даже в момента имам една гнойна пъпка на брадата обаче не рева за нея  Close
Тая какво точно иска да каже? newsm78Ние ли ревем тук? newsm78

# 279
Да,Магика,Вие не аз  Close

# 280
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А какво тогава правиш в тази тема? Thinking

# 281
  • София
Спами,трупа мнения,сега ще и погледна профила и ще я докладвам на модератор...

# 282
  • Бургас
Аз бих препоръчала Прим ойл /масло от вечерна иглика/ на капсули в комбинация с АГНЕС за регулиране на хормоналния баланс. Peace

Ще очаквам да споделиш дали е имало ефект при теб. Аз също мислех да си взема масло от иглика, но се чудя каква марка. Дали да си купя от iHerb или от бг.

# 283
О, при мен си има голям ефект. Като цяло обаче и най-вече свързано с ужасен ПМС. Аз проблем с пъпки нямам. Само по време на ПМС.

Но знам, че в пубертета пъпките се дължат на небалансирани още хормони.  Peace

Прим ойл-а го дават за акне.

Давала съм на дъщеря ми /16г./ и също й помагат много за ПМС-а. А откъм пъпки лицето й съвсем се поизчисти. Иначе и тя имаше големи проблеми предните години.

Тя ползва от време на време и тия белите маски на Гарние за пъпки и черни точки.

# 284
При мен нямаше ефект Маслото от вечерна иглика.Но Цинка - да.Даже и преди/по време на цикъл този път ми излезе само една пъпка на челото,но се скри за ден-два.

Обаче черни точки си имам  ooooh! Навсякъде общо взето. Моля ви,кажете нещо ефективно за  тях.

Общи условия

Активация на акаунт