Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 313
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • София / Перник
Холи, каква е разликата между двата крема, които си показала на снимката?

# 316
Черният е със секрет от черен охлюв (90%) и 27 растителни екстракта. Той е с по-силно анти-ейдж действие, не е толкова подходящ за активно акне, докато другия е по-подходящ за такова - той е с 92% от обикновен охлюв.

# 317
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам пяната на Мизон, наистина е приятна, леко пресушаваща. Планирам и крема в близко бъдеще- него или гела.

# 318
  • София / Перник
Самият секрет от охлюв ли има анти-акне действие или има и други съставки в крема, които го правят средство против акне?

# 319
Има и други съставки, но тя е основната, която действа така. Не действат по същият начин кремчетата с охлюв на нашите марки по 6-7 лв. Тук е 92 процента, още повече е чист филтрат
Ingredients :Snail Secretion Filtrate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Hydrogenate Vegetable Oil, Dimethicone, Triethanolamine, Carbomer, Butylene Glycol, PED/PPG-17/6 Copolymer, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glyocol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Adenosine, Sodium Hyaluronate, Portulaca Oleracea Extract, Betula Platyphylla Japonica Juice, Amica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Achillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Alcohol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Copper Tripeptide-1, Human Oligopeptide-1, Propylene Glycol, Rubus Idaeus (Rasberry) Fruit Extrac, Beta-Glucan, Palmitoyl Pentapeptide-4, Disodium EDTA

# 320
Сребърната вода в аптеките се продава в готов разтвор за употреба 30% мисля беше, има я и на спрей, него го ползвам за пръскане за дезинфекция,може да си купите и на прах и сами да си го разтваряте.
Ползвам я за хрема и ми помага, ако не е тежка.
И да не помогне не мисля че ще навреди

# 321
  • София
Holly Pink,
специално за тези кремове от къде препоръчваш да се купят Rolling Eyes
заинтригуваме да ги пробвам  Mr. Green

# 322
Днес ми върви да отговарям  Mr. Green В Амазон и Ибей най-добре, според мен  Peace

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 17:41 от Holly Pink

# 323
  • София
Holly Pink,
специално за тези кремове от къде препоръчваш да се купят Rolling Eyes
заинтригуваме да ги пробвам  Mr. Green
Аз съм поръчвала много пъти корейска козметика от този продавач в ebay http://stores.ebay.com/Sing-Sing-Girls-Shop/MIZON-/_i.html?_fsub … sid=p4634.c0.m322  и всичко е било оригинално и с отлично качество  Peace

# 324
Със сребърна вода се мазах около месец и нещо точно когато ми беше най-зле лицето. Нямаше никакъв, ама никакъв ефект..аз също четох невероятни неща за нея, но не бях от щастливките, на които им е успокоила кожата.
Мис Бингли, може вместо сребърна вода, да си вземеш био розова вода.

# 325
Сребърната вода по-скоро може да се използва като почистващо средство преди крема.
По едно време много се бях запалила по нея даже мислех и уред да си купувам да си правя вкъщи.
Мики, а защо розовата вода да е био, какво точно се различава от обикновената

# 326
  • София
Мерси дами  bouquet Holly Pink, *Carrie*

Сребърна вода използвах  едно шишенце, но не видях особена разлика

# 327
  • тук и там
Поръчах крема от охлюви и пяната-надявам се да е добра инвестиция! Simple Smile

# 328
ще чакаме мнение  Hug

# 329
Аз си взех новото активно кремче на СВР. Party Пише да се ползва сутрин и/или вечер. Измивният ми гел остава Фитокод.
Мисля сутрин да ползвам измивен гел + хидратиращ крем (и двете Фитокод), а вечер: измивен гел + активен крем СВР, т.е. 1 път дневно СВР-чето.
Не знам дали ми е правилна комбинацията  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт