Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 318
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
СВР ако ползваш не трябва ли слънцезащита?

# 331
Мисля не  Rolling Eyes

# 332
И аз се запалих по крема с охлюви,скоро ще го поръчам.

# 333
И аз имам проблем с пъпките около цикъла, понякога ми излизат и просто ей така, за да ме вбесяват  Grinning зинерит съм ползвала, много помага, но и е доста силен, за акне (моето са просто пъпки-има разлика Grinning) . И в една друга тема бях написала, че поръчах онлайн едни билкови таблетки, детоксикиращи, помагат функцията на черния дроб, пречистват кръвта, дават много добри показания върху кожата. Чакам тези дни да пристигнат, ако има ефект ще ви кажа, и се надявам, защото четох 90% положителни отзиви. Иначе използвах един тоник на Нивеа, матиращ за проблемна кожа, но го спряха от производство иии как ме е яд, действаше ми перфектно. Сега съм с тоник на Виши и очаквам заедно с билковите таблетки да ми доставят и един също билков тоник за който четох хубави отзиви.
За хората с по-бурно акне искам да кажа, че на мен често ми помага чай от коприва, звучи странно дори гадно - факт на вкус е ужасен, но действа вълшебно върху кожата. Пиех го 2 седмици, всеки ден по 200мл., кожата ми е хубава през повечето време  Simple Smile Много е важно да съобразим продуктите които използваме според типа кожа които имаме. Но още по-важно е не само външната чистота с разни тоници и глупости, аз ям много плодове и зеленчуци, пия много вода, чайчета, всеки ден си правя фреш от портокали и спортувам от както се помня - преди време йога и аеробика, а от 2 години насам само фитнес. Всичко влияе, пречиствайте организма си и няма да имате такъв проблем с пъпките.

# 334
Далеч в тази тема не сме се сърбали само някакви лелички, които ядат само банички, пържени картофи, кола и не извършват никакво движение, а само стоят в Бг Мама. (а и да има такива, пак това, което казвате, не е особено вярно)
Прочистването на организма многократно е говорено в темата, че не на всеки помага. Да не говорим, че научни доказателства за влиянието на храна върху пъпки няма  Peace Ти можеш само със слънчева енергия да се храниш и да водиш най-природосъобразния живот, но пак да имаш пъпки. Не правете такива генерализации  Peace Няма да споменавам, че в темата няма само жени, които страдат от пъпчици, а и такива, които имат здравословни проблеми, от които са ефект тези пъпки  Peace
Типът кожа също не е определящ - ако бяхте изчела поне малко от темата, кометирано е, че често продукти за суха кожа се отразяват по-добре, тъй като не изсушават кожата и съответно тя не се налага да произвежда повече себум  Peace

# 335
Здравейте момичета!

Днес си взех един мехлем с екстрат от охлюви точно за белези от акне (иначе пише че става и за стрии и бръчки), казва се Belex. Ще го пробвам и ще кажа. Взех си също и 2 сапунчета за лице 1. Miko с масло от чаено дърво, салицилова киселина и рози и 2. Сапун с екстрат от охлюви на фирма Тобекс Ко.

Иначе аз използвам също и сапун с хума, но розовата вода и лосиона на Българска роза Карлово ми се отразяват най- добре.

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 01:18 от Eva111

# 336
Holly Pink,видях,че Mizon имат и bb крем,някакви отзиви имаш ли за него?

Аз втори ден съм с bb крема на SVR от серията себиклиър,мисля,че им е нов продукт.Макар и да е за мазна и комбинирана кожа,моята е комбинирана не ми присушава,изравнява много добре тена има лека покривност и стои естествено.Моят цвят е светлият,много съм бяла и ми пасва идеално.За два дни носене само това мога да кажа за сега.

# 337
  • тук и там
Прочетох по -добри ревюта за Benton snail bee high content steam cream.Аз поръчах вече Mizon,но следващия път ще пробвам втория.

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 16:04 от Kaisia

# 338
  • София
Записвам се да ви следя за мнения и идеи. От 2-3 месеца започнаха да ми излизат доста пъпчици по лицето. В момента ползвам това кремче , от което съм доволна.  От тази маска за лице също съм доволна. От няколко дни ползвам този хидратиращ крем на Eucerin , но за момента не виждам някакъв ефект от него и май ще го сменям.

# 339
Здравейте.
Исках да споделя с вас, че от около месец ползвам арганово масло и забелязах успокоение на лицето си.
Почиствам грима с мицеларната вода на биодерма и след душ си намазвам лицето с маслото.
Усещам лицето по-меко, пъпките се поуспокоиха, сякаш нямам толкова и черни точки, които да се запушват. Лицето ми не се мазни толкова през нощта, има филм от олиото, който измивам сутрин.
Правя си по 1 път в седмицата и маска със зелена глина.

# 340
  • тук и там
Кремът и пяната от охлюви на Mizon пристигнаха.Току-що си измих лицето със пяната и нанесох крема.Пяната подсушава кожата-след нея имах скърцащо усещане.Има седефен цвят-малко напомня на крем за бръснене и като вид и като усещане след това.Кремът попива много бързо също  и също подсушава кожата.Не свива порите.Няма да става като основа за грим,за тези които не ползват ще е добре.Толкова за сега-ще видим как ще се държи през деня и дали ще лъсна,за ефект-след няколко седмици ще пиша. Peace

# 341
Кремът и пяната от охлюви на Mizon пристигнаха.Току-що си измих лицето със пяната и нанесох крема.Пяната подсушава кожата-след нея имах скърцащо усещане.Има седефен цвят-малко напомня на крем за бръснене и като вид и като усещане след това.Кремът попива много бързо също  и също подсушава кожата.Не свива порите.Няма да става като основа за грим,за тези които не ползват ще е добре.Толкова за сега-ще видим как ще се държи през деня и дали ще лъсна,за ефект-след няколко седмици ще пиша. Peace
И аз мисля да го поръчам скоро,но първо ще пробвам със тестер размери,ще взема и на Benton.

# 342
Е, Холи, не с лошо де  Simple Smile защо се караш така  Wink
Чай от коприва пия пролетно време и обичам, за разлика от повечето хора.Ефект не съм видяла-все си ми излизат, но и не съм пила много време.Не спортувам, не ям супер здравосбловно, но и да го правя гаранция няма. Ето и проблем нямам с хормони, пък всички козметички се скъсаха да ми обясняват, че ми е хормонално.Явно нещата са относителни при всеки.
На мен прехваления Зинерит не ми помогна.

# 343
  • Sredets/Burgas

На мен прехваления Зинерит не ми помогна.

На мен ми помагаше просто да ми заздравеят по-бързо пъпките след солидно стискане.
Дерматоложката ми беше категорична, че за моето акне, никаква полза от него няма да видя.
Директно ми го каза.

А, Miss_Bingley, какво стана със следпразничната диета? Grinning
Аз я започнах. Hug

# 344
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Съвет за пяната- не нанасяй директно на лицето. Позлвай гъбичка или мрежичка за разпенване и след това нанеси на лицето готовата пяна и масажирай. Директно, оосбено по-голямо количество, действа по-агресивно.

Общи условия

Активация на акаунт