Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 255
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Мацки, прочетох, доколкото можах по-старите постове, при мен има голяма драма с комедоните и доколкото разбрах, много мацки са супер доволни от Panoxyl, но така и не можах да го намеря в Европа Sad Намерих алтернатива в амазон (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ST3MWYM?ref_=cm_sw_em_r_as … _52ohK.WG5ZD8K_tt), но тя е 2,5 % (пероксила е 10%).

Поръчах го да го пробвам, някой ползвал ли го е досега този, впечатления?

Как го поръча? Или не си в България?
Това същото ли е? http://www.ebay.com/itm/Panoxyl-Benzoyl-Peroxide-Gel-3-Acne-Spot … :WIsAAOSwAL9Uiknr
Кога е хубаво да се нанася - сутрин или вечер? Някаква грижа за лицето след това следва ли по-специална?

# 436
Мацки, прочетох, доколкото можах по-старите постове, при мен има голяма драма с комедоните и доколкото разбрах, много мацки са супер доволни от Panoxyl, но така и не можах да го намеря в Европа Sad Намерих алтернатива в амазон (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ST3MWYM?ref_=cm_sw_em_r_as … _52ohK.WG5ZD8K_tt), но тя е 2,5 % (пероксила е 10%).

Това същото ли е? http://www.ebay.com/itm/Panoxyl-Benzoyl-Peroxide-Gel-3-Acne-Spot … :WIsAAOSwAL9Uiknr
Кога е хубаво да се нанася - сутрин или вечер? Някаква грижа за лицето след това следва ли по-специална?

В ОЛХ в момента има една обява за Panoxyl 10%

# 437
Аз се обърках вече...не е ли добре да е 2,5%? ooooh!

# 438
  • САЩ

Поръчах го от UK-ския амазон към адреса на Gabco. С доставката до UK излиза 20 лева, още 2 ще дам на Gabco.  Не поръщвам от щатски доставчици, освен ако няма кой да ми го донесе, че ми е писнало да се занимавам с тъпата ни митница.
Това от твоя линк е друга марка, но основната съставка е същата (Benzoyl Peroxide) - това от UK е 2,5 % , твоето е 3 %.  Гелът от моя линк е някаква друга марка, затова и питах дали има впечатления някой конкретно от него. Този от твоя линк е точно марката, от която всички назад в темата са доволни, но пък е друга расфасовка - 3%, а те са ползвали аквагела от 10 %.

Аз ще прочета упътванията за ползване, но доколкото разбирам, по-добре да се нанася вечер, и то след нанасяне на хридратиращ крем, защото в началото изсушава и зачервява кожата доста.  Специалната грижа за лицето се изчерпва с повечко хидратиращ крем май Simple Smile  Не знам доколко съм полезна, аз не съм го ползвала, избрах крем с тази съставка след изчитане на темите и това, което съм писала е това, което аз разбрах от коментарите, не е от личен опит.

# 439
  • САЩ

Аз след поста на Irene Adler точно от тази обява си взех и 10%ния. Ще пристигне преди амазонския, така че с него ще започна, после ще мина на 2,5 %

# 440
  • София
Kaisia, ти доволна ли си от Мизон?
много се чудя между него, серията на СВР и Нютроджина
http://www.amazon.co.uk/Neutrogena-Healthy-Skin-Anti-Wrinkle-Cre … Skin+Anti+Wrinkle
иска ми се да третирам и бръчките, но не за сметка на пъпки Sad

# 441

Аз след поста на Irene Adler точно от тази обява си взех и 10%ния. Ще пристигне преди амазонския, така че с него ще започна, после ще мина на 2,5 %

,

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 13:08 от Мама на...?

# 442
  • Sredets/Burgas
За кафявите петна...
Тези, които са причинени от фотосенсибилизацията - не се махат. Simple Smile
Аз си ходя като петниста хиена, когато съм без бб крем, но пука, че ми дреме.  Grinning
Говорила съм с дерматолог по въпроса...
Бях готова да дам солидна сума за кремове на Lierac,
но докторката  само ми се усмихна и каза, че е по-добре да си спестя парите.
Освен стабилна защита, фактор 50, друго не помага.
Така ме посъветва.
И наистина, не излизам ли на слънце - избледняват,
но само едно излизане за 2часа и са там.
И това през зимата...
През лятото са по-тъмни и са си постоянно върху лицето ми.
Но свикнах, не ми пречат.
Високата фотозащита значително намалява появата и силното пигментиране обаче.  Peace

# 443
  • тук и там
Kaisia, ти доволна ли си от Мизон?
много се чудя между него, серията на СВР и Нютроджина
http://www.amazon.co.uk/Neutrogena-Healthy-Skin-Anti-Wrinkle-Cre … Skin+Anti+Wrinkle
иска ми се да третирам и бръчките, но не за сметка на пъпки Sad
Не хидратира-или аз поне не го усещам да прави това.От него не се омазнява кожата,но пък все едно не съм си сложила нищо на лицето и вечер след него слагам друг крем-за хидратация,което обезмисля малко ползването му.Пъпките си ги имах от преди.Две три,които избиват всеки месец.Не знам какво стана-ползвах по препоръка на дерматолог Диферин ,но кожата ми стана супер чувствителна от него и го спрях ,и положението стана по-зле от колкото преди въобще да започна Деферина.Пъпките не  са от Мизона,но се появяват въпреки него.Мислех да поръчвам кремът от охлюви на Benton,но малко си надвиших лимита -поръчвах и други неща от Амазон и така...Между другото -поръчах Дерморолер-за белези от акне уж,но не е пристигнал,а и не знам дали ще имам кураж да го ползвам.От към бръчки-не виждам ефект също от Мизона-но имам още половин бурканче за ползване Peace
П.П. Тъкмо ми пристигна Дерморолера,заедно със един серум .Ако се престраша да пробвам,ще пиша отзиви .

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 14:03 от Kaisia

# 444
  • Бургас
Аз пробвах и крема, но ми се стори мазничък и ме беше страх да ползвам, но сега като подновя флуида мисля пак да го пробвам. Омазнява ли ти много кожата?

Да, мазен е и го карам по-пестеливо. Ще пиша по-нататък дали е имало ефект от него.

Сега си поръчах от iHerb едно кремче с витамини. Съвсем импулсивно си го взех за да си запълня поръчката, та да видим и то дали ще помогне.

И аз имам бледо кафеви петна като лунички. На места забелязвам, че червените ми петна имат даже някакви разширени капилярчета най-вече на местата, където ми бяха най-дълбоките пъпки.

# 445
  • София
Аз пробвах и крема, но ми се стори мазничък и ме беше страх да ползвам, но сега като подновя флуида мисля пак да го пробвам. Омазнява ли ти много кожата?

Да, мазен е и го карам по-пестеливо. Ще пиша по-нататък дали е имало ефект от него.

Сега си поръчах от iHerb едно кремче с витамини. Съвсем импулсивно си го взех за да си запълня поръчката, та да видим и то дали ще помогне.

И аз имам бледо кафеви петна като лунички. На места забелязвам, че червените ми петна имат даже някакви разширени капилярчета най-вече на местата, където ми бяха най-дълбоките пъпки.
Това и аз забелязвам с по-дълбоките пъпки, които съм имала. Белезите са по-червени и сякаш като капиляри. Ще взема да пробвам и аз ред аута на Фитокод да видим.

# 446
  • тук и там
Аз имам вдлъбнати белези от акне-от това вече няма спасение.Със мазане не става.Мисля да пробвам със Дерморолер,но не храня големи надежди,а и белезите са стари-от тинейджърските ми години.И тогава пъпките се появяваха само на едни и същи места. Peace

# 447
Тия подкожни пъпки ме измъчиха ,ходих на дарсонвал снощи и днес осезаемо са по-добре и поспаднали ,мия с измивния гел на ла рош и отгоре крема сутрин и вечер ,дано скоро се махнат напълно.

# 448
  • Бургас
О, и аз имам вдлъбнати белези. Като лунен пейзаж съм. Ако някой открие лек срещу това да пише.

# 449

точно в тази връзка, исках дапитам за гел дермону, против белези и акне
някой ползвал ли го е?
искмам нещоза белезите, то не че пъпките са оправени, но вече ставта доста и няма оттървия, а за плиниги още не ми се мисли
дали има изобщо нещо ефикасно против тях
в чуденка съм и за крем, Евкалар го свърших и крема и гела-нито помага, нито вреди-не мога да кажа суперлативи и вече не смея да взема нищо
чудя се за пореден дерматолог-ама се мотая  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт