Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 227
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Съвет какво да правя с подобни приятелчета в областта на челюстта и по врата?
http://www.clearskinstudy.com/wp-content/uploads/2012/08/Comedon … -acne-265x300.jpg

# 451
# 452
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз за флуида на Lavera да попитам, че е намален в нашето DM Crazy

# 453
малката лисичка, не струва - не прави нищо, няма важни активни съставки и общо взето просто крем. Ефект против пъпки не очаквай  Peace

Флуидът на Лавера ако помня правилно този с мента - ужасен по моя вкус. Гаден мирис, тежък, мазен, лепкав и се изпъпчих

# 454
Holly Pink , благодаря ти , ще заложа на нещо изпробвано и познато.
Иначе от пъпките се отървах засега с дарсонвал-а  Praynig

# 455
  • Бургас
Днес се рових и попаднах на този продукт. Някой да го е ползвал? Пише, че марката е полска.

http://www.kozmetika.bg/FARMONA/68222_Dermacos-Anti-Redness-%D0% … %80%D0%B5%D0%BC-/

# 456
не мисля, че е важно каква е марката, а дали работи. Този продукт е за зачервявания, причинени от спукани капиляри, а не за пъпки или белези от акне. Имах крем на марката преди време - мисля замина в коша  Peace

# 457
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Флуидът на Лавера ако помня правилно този с мента - ужасен по моя вкус. Гаден мирис, тежък, мазен, лепкав и се изпъпчих
Благодаря, спести ми един излишен разход  bouquet

# 458
Не знам дали знаете, но СВР имат нова серия и крем, който е силен колкото антибиотик и ефекта е колкото на бензоил пероксида. Погледнете го, ако има заинтересовани.
Искам да благодаря на Holly Pink  bouquet, че спомена за кремчето. Още тогава го взех, нанасям вечер преди лягане на проблемните места. Пъпките ми може би засега изчезнаха по друга причина, но самата кожа много добре се повлия от него и почти нямам белези от стари пъпки, а те изключително ме тормозеха, защото кожата ми е светла.

# 459
Не знам дали знаете, но СВР имат нова серия и крем, който е силен колкото антибиотик и ефекта е колкото на бензоил пероксида. Погледнете го, ако има заинтересовани.
Искам да благодаря на Holly Pink  bouquet, че спомена за кремчето. Още тогава го взех, нанасям вечер преди лягане на проблемните места. Пъпките ми може би засега изчезнаха по друга причина, но самата кожа много добре се повлия от него и почти нямам белези от стари пъпки, а те изключително ме тормозеха, защото кожата ми е светла.

за кой точно крем става дума, сега г гледам, много са и не се ориентирам-за мазна кожа, склонна към акне, има някакви цветове-светъл, тъмен
може ли линк към точния крем, който си ползвала и ти е помогнал за белезите ?

# 460
Написаното от мен е по  повод това, предполагам е същото

# 461
Да, показаното от Холи е Peace

# 462
Супер , тъкмо онзи ден го гледах и аз  Blush

# 463
И аз си взех SVR Sebiaclear Active преди няколко дни. Ползвам го като нощна грижа, а през деня - като серум на проблемните места под овлажняващия крем (Mixa 6%). Купих го, защото ми свършва продукт със сходно действие - Effaclar K+ на Ла Рош, а и за да оправя пораженията от крема на Жая за чувствителна кожа, който ми запуши порите за не повече от седмица.  Laughing

От понеделник досега порите отново са чисти, а тенът е избистрен. Очевиден е ефектът от кератологичното (излющващо) действие на продукта. За мен е важно, че не пресушава смесената ми кожа до степен на белене - ако помните старата версия на Effaclar Duo, знаете за какво говоря. Но и не хидратира особено, затова ако се ползва през деня, е добре да се нанася като серум с активни съставки под овлажняващ крем. Както споменах, съчетанието с Mixa 6% работи добре за мен, кожата е балансирана.

Само се чудя дали ми трябва и концентрираният гел Sebiaclear Cicapeel. Съдържанието на глюконактон е еднакво в двата продукта, разликата в активните съставки е, че гелът съдържа салицилова киселина, а кремът - ниацинамид.  Thinking

# 464
  • Бургас
Включвам се да споделя, че нещо не ми действа този Red Out на Фитокод. Вече минаха 3 седмици. Когато се намажа в следващите няколко часа малко ми избледняват червените петна и после пак се връщам на същото положение  Sad От него кожата ми седи мазна и лъщяща, защото не попива нацяло. Мисля да си взема чист хиалурон. Ще споделя ако има добър ефект върху подобряването на тена.
Иначе от два месеца не ми е излизала пъпка. Алелуя  Praynig Само преди цикъл излизат 2-3 много ситнички белички неща пълни с течност. Паноксила го спрях, по скоро ми свърши де. Сега си взех БП в концентрация 2,5% ей така за всеки случай да имам на марката Neutrogena. Бях много изненадана, даже не знаех, че имат такава серия. Естествено в бг ги няма  Sad

Общи условия

Активация на акаунт