Против акне/пъпки по лицето 4

• 114 234
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Сина ми за близо месец използване на БП 2,5% има много добър резултат. Не усеща парене и няма зачервявания. Ползва го всяка вечер.
Хидратира с крем Акне аут.
Да попитам. Козметичката му препоръчва да пие витамини на Грийн мастърс комбинация "Цинк и вит С". Добре ли е?

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 15:34 от Мама на...?

# 481
Момичета, от къде купувате бензоил пероксид, в БГ може ли да се купи от някъде или го поръчвате само от сайтове. А от Гърция дали може, ако поръчам да ми го  купят без проблемно  в аптека?

# 482
Mики точно това ме притеснява да не и изсуша кожата прекалено много.Мислех си да и взема само измиващия лосион и след това с едно гелче с чаено дърво / профисионална серия ,забравих и името/ хидратиращо да се маже.
Чак сериозно не е ,но изведнъж голям бум.Освен това иска ми се да ползва нещо което ще предотврати по голям проблем.
Искам да я закарам на дерматолог,но тука при нас не виждам на кой да се доверя.Изписват продуктите на Биодерма и Ларош, ей така на всички едно и също.

# 483
  • Варна
Да попитам някой пил ли е добавката на Акне аут, как се отразява, има ли ефект?

# 484
  • САЩ

Щом за една седмица си се изчистила значи си била доста лек случай. Явно 10-ката ти идва твърде силен. Разреди ползването му. Например през вечер или две. Като ти свърши по-добре мини на по-нисък процент. Например 2,5%. И аз имах зачервяване първата седмица, но не съм правила нещо по-специално. Мина ми от само себе си. То даже си го пише в листовката, ако се получи зачервяване да се разреди ползването. Моите комедони също се изчистиха. Причината е че бензоил пероксида намалява продукцията на себум. За свиването на порите обаче нищо не мога да те посъветвам. Някои хора просто имат такава кожа. Моята е такава - дупчеста. И на майка ми и на баба ми също.  Cry

Много благодаря  Heart Eyes Трябва да мина през Габко тия дни, дошъл ми е 2,5%, който поръчах от Amazon, може би ще почна да ги редувам, ако не мине скоро зачервяването. Засега се мацам с ББ крем през деня, за да не изглеждам съвсем като домат  Laughing

# 485
  • Бургас
Моя 2,5% е на Neutrogena. От bazar.bg си го взех.

# 486
В ОЛХ също има гел с БП 2,5%.

# 487
  • София
... да пие витамини на Грийн мастърс комбинация "Цинк и вит С". Добре ли е?

Да,добре е! PeaceПри акне се пие Цинк.И аз поръчвах на дъщерята Цинк,Омега 3-6-9 също...Но тя не беше постоянна...пи няколко дни и се отказа,а и аз се уморих все да я гоня с хапчетата...

# 488
  • София
Сребърната вода и аз ще взема да я пробвам. Няколко пъти съм се замисляла за  нея, но сега ме мотивирахте  bouquet Вчера козметиката ми направи йонофореза с ихтиол - не знаех, че има такава процедура. Дано да има ефект. Взех и маската на ДМ, която Холи препоръча и днес ще я пробвам.

# 489
  • Бургас
Да се отчета до къде стигнах.  Laughing В миналите постове бях споменала, че ще пробвам хиалуронова киселина. Ами пробвах и резултата ме порази. Да си призная в началото бях скептично настроена, защото си мислих, че това е поредната глупост. Наистина има резултат за подобряване и изглаждане на кожата и за намаляване на червените петна. Само от 5 намазвания резултата е много по-голям от 3 седмици с ред аут. Кожата ми е гладка и мека и значително поизбледная. Е, все още не съм достигнала порцелановия цвят Grinning, но от моите 50 нюанса червено  Mr. Green сега съм да кажем към 10. Купих си и едно малко кремче от iHerb с вит С и пробиотик, сега съм си поръчала пак от там и крем със зелен чай и чаено дърво по съвет от един сайт. Отделно пия вит Е и високи дози вит С. Надявам се да подобрят изтормозената ми кожа, която претърпя какви ли не издевателства през последните 10 години.

# 490
  • Хасково
Здравейте Simple Smile
От скоро ползвам почистващият крем от Body Shop и съм много доволна , дали сте ползвали и другите продукти на Боди Шоп с чаено дърво за проблебна кожа  Praynig Hug Hug

# 491
  • София
Irene Adler ,може ли снимка на крема за който пишеш?

# 492
  • Бургас
Ако имаш предвид хиалуроновата киселина - не е крем, а чиста. Шишинце от 10мл за около 10лв., така като гледам ще ми стигне за 1-1,5 месеца. Ето така изглежда

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 14:12 от Irene Adler

# 493
  • София
Аз пия на хапчета хиалуроновата киселина, колаген и Q10. Също имам подобрение, но реално чак след месец започна да се забелязва.

Irene Adler ако не е тайна от къде може да се закупи.

# 494
  • Бургас
Irene Adler ако не е тайна от къде може да се закупи.

Ами моята е от Китай. Два месеца я чаках да дойде  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт