PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 5/

• 96 944
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
  • Street of Dreams
За втори път последните дни чета за "мазна Т-зона и сухо чело" Shocked Вие на какво казвате Т-зона?

# 511
  • Велико Търново
Чело, нос, брадичка Wink разбирам аз под "Т-зона".

# 512
  • При децата ми
Аз разбирам чело и нос. Simple Smile

# 513
4 вида са май Simple Smile
1
2
3
4

# 514
  • Street of Dreams
Именно, челото е основна част на Т-зоната, така че изразът"мазна Т-зона и сухо чело" е безмислен.

# 515
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте
От балсама и шампоана се здобих с много пърхот.

# 516
  • Варна
Къде във Варна могат да се видят продуктите ?

# 517
От няколко седмици съм с околоочния. Хубав е. За млада кожа идеален. Но за 30+ не мисля, че е достатъчен, освен при много мазна кожа.

# 518
  • На ръба..
Адреса е ул. Русе 16, малко след Казабланката в посока обръщача на тролеи.
До преди няколко дена бяха свалили всички щандове и рафтове и слагаха нови, по - късно днес мога да пиша дали вече е отворен магазина.

# 519
  • Варна
До преди няколко дена бяха свалили всички щандове и рафтове и слагаха нови, по - късно днес мога да пиша дали вече е отворен магазина.
Има ги и в една дрогерия,близо до стоматологията. Тръгваш в посока обратна на пощата. Преди завоя за Нептун, под блоковете е ."Фитоакцент", мисля е името.

# 520
  • Бургас
Здравейте. Наскоро разбрах за тази марка продукти. Искам да попитам къде се произвеждат.

# 521
  • На ръба..
Има ги и в една дрогерия,близо до стоматологията. Тръгваш в посока обратна на пощата. Преди завоя за Нептун, под блоковете е ."Фитоакцент", мисля е името.

Ето това е нещо ново, намерих сайта на Фитоакцент и видях, че предлагат техни продукти, не ми излиза точен адрес, но ще го потърся.

# 522
  • Варна
Аз бях останала с впечатлението, че "Фитоакцент" след Стоматологията вече не работи.
Ако не се лъжа, помещението дори е празно.

# 523
  • Варна
Аз бях останала с впечатлението, че "Фитоакцент" след Стоматологията вече не работи.
Ако не се лъжа, помещението дори е празно.
Поседно преди около месец пазарувах. Може и да подведа някого неволно Embarassed

# 524
  • На ръба..
Магазина на ул. Русе е отворен и си работи, Фитоакцент не съм го проверила още  Peace

Общи условия

Активация на акаунт