Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-219тема

• 44 758
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Преди много време, през 2011 с Надин дискутирахме дали това не е картина на Туба. Може да се ползва за сравнение.  

Линка, Hug  Мурат Далтабан наистина е приятел на Онур. Той е създател на театър Дот, в който понякога играе Онур. Той играе и в Агир Роман и Спомени на вятъра.

Канти, дано не сте се засегнали Peace Дойде ми отвътре агенцията, пък ималкко преди това разглеждах един такъв сайт.

# 601
  • AMS
Линка,  Peace Баги  Peace с Мурат Далтабан ме върнахте в началото на форумната ми биография Grinning
Баги, изобщо не се засягам!!! Приятн ми е  Grinning
За СГ си мисля на моменти, че за мъжките роли, накрая може и да се обърнат нещата  Rolling Eyes
Канти, на мен стайлинга на ком'саря не ми харесваше, иначе картините си ги бива всичките.
Тогава, обаче не съм ги заглеждала толкова подробно  doh а съм правила колажи  Grinning

# 602
Реакцията за пръстена малко закъсня  Naughty

Дори пръстенът да е от Аси, има много просто обяснение - той просто е на Туба. Дори да си го е взела за спомен от Аси, Демир Д. не е Мурат Й. 

Дива, интересно би било да се разменят ролите. Не защото Онур играе  Теким. Искам да гледам нещо различно. Обикновено този тип герои свършват зле или успяват да ги кротнат, но пък тогава те не са същите, т.е. първоначалната  интрига с тези герои е вече изчерпана.

# 603
Баги Peace споко, ако мислиш, че от такова нещо мога да се засегна Whistling А то няма и за какво. Мисля, че в предния ми пост с емотиконките си разбрала, че всичко приемам в кръга на майтапа Peace
Реакцията за пръстена малко закъсня  Naughty

Дори пръстенът да е от Аси, има много просто обяснение - той просто е на Туба. Дори да си го е взела за спомен от Аси, Демир Д. не е Мурат Й.  

Дива, интересно би било да се разменят ролите. Не защото Онур играе  Теким. Искам да гледам нещо различно. Обикновено този тип герои свършват зле или успяват да ги кротнат, но пък тогава те не са същите, т.е. първоначалната  интрига с тези герои е вече изчерпана.

smile3521  Нали се беше появила информация, че от всеки проект ГГ получават някакъв подарък свързан с героя/-нята която са играли.  Peace ОТ ПС  май че Джансел беше получил часовника на Мурат, а Туба - зелените обеци/ама може и да греша Rolling Eyes/ А пръстена с брилянта щом толкова си го носи, значи си го харесва.  Peace

Дива Hug и аз не съм заглеждала толкова картините по стените. Повече наблягах при стоп -кадрите на израженията на лицата Peace

Дойде време да ви пожелая лека нощ с поредната притча Heart Eyes

ПРИТЧА ЗА ДОБРОТО И ЗЛОТО; ТЪМНИНАТА Е САМО ЛИПСА НА СВЕТЛИНА
Скрит текст:
Веднъж преподавател попитал студентите:

- Смятате ли, че всичко, което е около нас, е създадено от Бога?

Един от студентите отговорил:

- Да, разбира се!

- Значи, вие казвате, че Бог е Творец на всичко, което ни заобикаля? – казал учителят.

- Да, съгласен съм – казал студентът.

Тогава професорът започнал да разсъждава:

- Ако всичко, което съществува около нас, е създал Бог, това означава, че злото също е творение на Бог. И ако приемем, че по това, което правим, ние можем да съдим за себе си, това означава, че Бог е зло.

Студентът нямало какво да отговори. А професорът, доволен от създадената логическа верига накрая допълнил:

- Това доказва, че идеята, че има Бог, не е нищо повече от мит.

Тогава се чул глас:

- Мога ли да ви попитам, професоре?

- Разбира се.

Той се изправил и казал:

- Кажете ми, учителю, дали има в природата студ?

Учителят се засмял:

- Разбира се! Какъв глупав въпрос! Никога ли не ви е било студено?

Аудиторията се засмяла заедно с професора. Студентът продължил:

- Студът всъщност не съществува като такъв. Според законите на физиката, това, което е прието да се нарича студ, в действителност е просто липса на топлина. Вещ, предмет или жив организъм може да се изучи, и да се разбере те дали провеждат енергия или я съхраняват в себе си. Пълна липса на топлина – това е абсолютната нула. Както всички знаят, това е минус 460 градуса по Фаренхайт. При такива обстоятелства всяка материя губи способността си да реагира и става инертна. По този начин студът като такъв не съществува. Хората са измислили думата “студ”, за да могат удобно да опишат усещанията си при липса на достатъчно топлина.

Всички замълчали. Професорът се замислил. А студентът отново попитал:

- Кажете ми, учителю, дали има в природата тъмнина?

- Естествено, че има – отвърнал професорът.

- Тъмнина също няма. Защото тъмнината е само липсата на светлина. Науката не може да изучава тъмнината, а светлината може. Можем да вземем призмата на Нютон и да пропуснем през нея светлинен лъч, разлагайки го на множество цветове на дъгата и по този начин да изследваме дължината на вълната на всеки отделен цвят. Но не е възможно по същия начин да се проучи тъмнината. Обикновеният лъч светлина може да освети мрака, прониквайки в него. Как можем да узнаем доколко тъмно е определено пространство? Необходимо е да се измери колко светлина има в това място! Отново се оказва, че думата “тъмнина” хората са измислили, за да опишат това, което се случва, когато няма светлина.

На края студентът попитал:

- Учителю, зло съществува ли ?

- Разбира се, ние можем да го видим всеки ден, навсякъде, както казах. Престъпност, жестокост, насилие – всичко това е проява на злото, – казал професорът. Но в гласа му вече се чувствало съмнение.

На което студентът отговорил:

- Зло – това е просто отсъствие на добро, отсъствие на Бог. Тази дума е сходна с думите “тъмнина” и “студ”, тя е измислена, за да се опише отсъствието на Бога. Бог не е създал злото. Такива явления като вяра и любов съществуват подобно на светлината и топлината, и те са реални. А с думата “зло” ние определяме отсъствието на любов и доброта в сърцето на някого. Злото е като студа, който е липса на топлина, и като тъмнината, която съществува там, където няма светлина.

Учителят замълчал.

А този студент се казвал Алберт Айнщайн.

Лека нощ! smile3524

# 604
"Джунглата" е селектиран за участие в 52 издание на Международния филмов фестивала в Анталия

"Джунглата" е поканен да участва в 12то издание на фестивала на филми за Човешките права в Барселона

# 605
Здравейте Hug
Благодаря на всички дами Hug от дневна и нощна смяна.
Благодаря за всичко написано. newsm10 newsm10

Красотата на света се крие в една мечта, в една любов, в една искрена усмивка в една нежна дума, в една мила изненада. Всеки ден е неповторим .

Тоалетите, пръстените са проблем №1 на някои фенове.Туба е достатъчно богата и изискана, може да си позволи всякакъв род бижу, с диаманти, с брилянти още с хиляди други неща.Не се вижда какво е постигнала Туба и какво още ще постигне, "Какво направи Туба ,та  целия свят за тебе говори "
И още за пръстена, за някои хора това е фикс идея.

Защо власите се накрай Дунава се давят
Скрит текст:
ткъде идва изразът "власите накрай Дунава се давят"? Защо да се давят именно власите там?

Въпросът е обвит с пластове история, доста от които не съвсем точни. И сега ние трябва да ги отделим. В началото да направим две уточнения. Първо, кои са власи? Влашко е историко-географска област покрай Дунава и останала извън границата на Османската империя, макар и като васално княжество. В българската история и литература Влашко присъства доста сериозно, спомнете си Вазовите хъшове.
 В стереотипите на българския народ също власите са важни, както ще видим впоследствие, но в ролята си на чергари. И не се припокриват автоматично с представата за румънци. Второто уточнение е по посока смисъла на израза "власите накрай Дунава се давят".
 Означава да се опитваш да постигнеш нещо и да се провалиш в самия му край. Но това значение е сравнително ново.

Ако тръгнем да го тълкуваме от днешна гледна точка, възниква въпросът, защо власите ще преплуват Дунава? От бабаитлък ли или имат някаква работа от другата страна? И колко власи трябва да са се опитали да преплуват реката и да са се удавили, че да има етноним за тези ялови усилия.
 Всъщност смисълът на поговорката не е, че тръгват от точка А и преди да достигнат точка Б вече са се удавили, а е, че не могат да се оправят на плиткото, на самия край на Дунава се давят, не в дълбокото.
 Има и разновидност тази поговорка, която гласи буквално "власите на плиткото се давят".
 Мнозина, тръгнали по следата на израза, ако имат и достъп до интернет, ще побързат да дадат най-гръмкото обяснение. А именно, че изразът се ражда по време на Тутраканската битка 2-6 септември 1916 година. Тогава, под командването на генерал Киселов, ние разбиваме румънците и завладяваме крепостта.
 Битката е много интересна, Тутракан е сериозно укрепление, считано за непревземаемо, но генералът успява да го щурмува успешно и румънският гарнизон се предава. Част от този гарнизон, разбира се, тръгва да бяга, скача в Дунава, а българските части го обстрелват със собствените им оръдия. И така власите са давят накрай Дунава.

Има обаче един проблем. Може и да е употребен този израз, но в никакъв случай не се е родил тогава. Първо, защото има по-дълбоко значение от някакви си войници, които са преследвани и обстрелвани, пък тогава са удавени. Откъде-накъде именно това ще е коментарът на подобна битка за едно важно укрепление?
 Акцентът да е върху удавените власи, а не върху победените на суша. Изразът е съществувал и преди това и просто е прикачен към актуалните събития.
 Още повече, че през 1895 година, което си е почти 20 години по-рано, Алеко във фейлетона си "Мобилизацията на окупационния корпус" на тема румънската окупация в България се шегува с амбициите за велика Румъния и им напомня да не им се издавят власите. Което означава, че разновидност на израза е съществувала още в края на XІX век. Това означава, че в българската представа власите се давят на плитко, преди да имаме военен конфликт с тях. И това съвсем не е чудно.

Те са част от етническите стереотипи на народното ни мислене. Според него гърците са лукави и лъжливи.
Казваме "от гръцка лъжа и циганин се плаши". А пък тази поговорка Ботев я трансформира, като добавя, "но не и циганите наши".
Евреите са пословично стиснати - "върти се като обран евреин". Циганинът не е надежден -" циганска работа". А наред с това е лаком- "като има петмез дорде не го изяде, не заспива".

Отново народна мъдрост. Власите, като чергари, също са доближават до тази визия.

В народните ни схващания те са родеят малко или много с циганите.
 Оттам на плиткото се давят, толкова са ненадеждни. Не можеш да разчиташ на тях. Ето как поговорката "власите накрай Дунава се давят" е всъщност част от устойчивите стереотипи за другия в народната ни култура, а не резултат от битка, пък било то и героична
.

Някои дами да не се засегнат  Laughing  Хубав ден ,дами. bouquet

# 606
  • Русе
Добро утро!  Hug

А освен циганското лято навън и тук все ни се намира причина за радост и усмивки  Peace

Освен разследваща новините, групата ни открива и много други занимателни и интересни неща и то, почти денонощно - скука няма  Naughty Дори времето не винаги ни достига за да сме в час със случващото се тук  ooooh!

БЛАГОДАРЯ на неуморните ни репортери и коментатори!  newsm51 newsm51 newsm51

Дано и занапред продължаваме в този дух  Peace

Ето ''Джунглата'' продължава напред, увеличава се бройката участия по фестивали, утре е ред и на Ватикана с награждаването на Туба и т.н. - новини все се появяват  Simple Smile

Хубав и много успешен ден на всички ни  Peace

# 607

Перлите обичат жените, жените обичат перлите... Wink /някой го бил казал/ Може и аз Embarassed
И ви казвам, добро утро! Grinning Hug

Какво е турски сериал, без магазин за злато и магазин за сватбени рокли !? Злато и рокля, даже и Гюлназ ги имаше, макар на сватбената и маса, чиниите и да бяха от картон. Но съм сигурна, че това го помнят малко хора. Останалите помнят роклята и бижутата. Затова и спонсорите на  "Аси", бяха голяма златарска марка. И Баги бърка, Демир никога не е подарявал този пръстен на Аси. Той беше показан в магазин...и се включи в легендата. Как да е, всеки си има право на неговата си истина. Моята е, че като рекламно лице, Туба е можела да си избира бижута с отстъпка.

Мен, този въпрос отдавна е спрял да ме вълнува. Харесвам си сериала "Аси", гледам си често кадри..но до там Naughty Толкова интересни филми и сериали има по света, че да се терзая в измислен, как ли пък не Mr. Green Пън, та дрънка Joy Joy

Хубав, шарен ден ви желая! Така ви искам! Wink

# 608
Добро утро!  Hug

Карам направо по същество!  Mr. Green
Баги  Hug ясно е, че не само таланта е причина за наградата. Аз обаче, наблягам на него, заради едни коментари от подскачащи фенки, които не признават таланта на Туба. Е, Ватикана го призна, пък за подскачащите остана само доказателството, че имат лош вкус и грешна преценка.  Mr. Green Какво да се прави, не са всички в елитните 4%  tooth, което пък ми напомня, да те предупредя да не обръщаш такова голямо внимание на резултатите от тестовете.  Twisted Evil Те са направени за забавление и повдигане на самочувствието. Самият факт, че ги прави човек, вече говори, че иска да види къде е и се стреми да подобри нивото си. А това е вече развитие в правилна посока, по забавен начин!  Laughing

Ето още един забавен тест. Не го приемайте на сериозно, моля!  Laughing

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/horoshaya-li-u-vas-fotogr … a-pamyat-1092010/

Според личното ми мнение, никъде ме няма във фотографската ми памет.  ooooh! Обаче според резултатите на теста:

Скрит текст:
У вас отличная фотографическая память! Вы один из 1-2%!

Вы точно человек?

Вы обладаете редкой способностью запоминать до 80% лиц, которые вы видели хотя бы раз в жизни.

Это качество встречается настолько редко, что полиция Англии просит тех, кто им обладает, помогать в поисках разыскиваемых преступников. Вы никогда не задумывались о карьере сыщика?

Даже се съмнявам, че някой може да изкара друг резултат!  Joy Joy Joy Но опитайте!  Mr. Green

На всички искам да кажа, че не ми е приятно да чета изказвания от рода на "не допринасям с нищо за темата! "  Stop Stop Stop Naughty Naughty Naughty Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Това просто не е вярно!  Naughty
Дори една усмивка да сложи човек, пак е доказателство, че е съпричастен и ни харесва, което пък дава сили на всички други да се ровят, да търсят, да дискутират, да правят асоциации, да слагат музика и да се забавляват!  Heart Eyes
Благодаря на всички, които пишат в тази тема!  bouquet Вие сте прекрасни, интелигентни и забавни! С вас е удоволствие да контактува човек! Само като влезе в темата и прочете информациите, притчите, види снимките на актьорите, дискусиите и вече му е красив деня!  bouquet Обичам ви!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сутринта по новините видях един интересен клип за един новозеландски ръгбист и ми се прииска да го споделя с вас. Не че харесвам спорта ръгби, но жеста на ръгбиста ми хареса и ме просълзи.  Peace

Скрит текст:

Желая ви хубав ден!  Hug

# 609
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за всичко споделено от вчера! newsm51 smile3525 И аз не съм обръщала много внимание на картините Grinning ,повече следях играта! Peace

Канти Hug за притчата за доброто и злото! Hug

Еее,не го оставяте Мурат/Демир на мира! Wink  Въртите,сучете пак за него се хващате!Ще надминете и Муратубките! Joy

Вичи Hug,за скритото newsm10 Цвети Hug

Надин Hug за поста от вчера-(Видях,че си го редактирала  Wink,но преди да се прочете твоя,беше моя пост!) Както и да е,минало заминало!Ние да сме здрави! Hug

Приятен петък на всички! Hug Hug Hug

ПП Линка Hug е пуснала поредния тест! Laughing

# 610
Злати, аз съм била и във форум, където се коментираше само "Аси", Мурат и Туба Grinning Честно си го напуснах, защото разбрах, че от мен общ фен на двамата няма да стане Mr. Green Пък и започна ПС и колкото и да се стараех там да убеждавам, че сериалът с Джансел си струва, имах само 2-3 привърженички, които и до сега са ми приятелки и си чатим във фейса. Тогава се прехвърлих тук и не се бъркам в други теми и форуми  /само в руските филми и сериали, ама Туба още не се е снимала там Joy Joy/

Да допълня Линка в представянето на наградените във Ватикана.
Наградата за спорт е за..Frederico Morlacci Италия

Млад човек, инвалид . Владее всички стилове в плуването и е носител на много награди. В т. ч. три сребърни медала от тазгодишните Параолимпийски игри в Сочи;

Ох, забравих да ви кажа, че в скоро време с Линката може да поемем към Лондон Joy Joy

Скрит текст:
Вы обладаете редкой способностью запоминать до 80% лиц, которые вы видели хотя бы раз в жизни.

Это качество встречается настолько редко, что полиция Англии просит тех, кто им обладает, помогать в поисках разыскиваемых преступников.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 11:07 от nadine1111

# 611
  Здравейте! Hug

Григор отпадна, чакам да се стопи сланата и ще съм така:

От картини не разбирам. Само съм запомнила втората от една снимка на Туба с кафе и картината е зад нея. Но и нетът тук ми е толкова зле, че не виждам всички сложени кадри от КРА с картини. Не че ще мога да дам смислен извод от мисловен процес. Нито пък ще видя 3-та серия. Ще изгледам и с бг превод СГ, защото може някои реплики да ми прозвучат по друг начин. След първа серия една туитна, че "знаела, че Текин не е такъв" към Онур бей, но аз не тръгвам с такава кошница. Засега си ми е тамам мъж, който да не ми се изпречва на пътя. Peace Дано нетът има добра скорост за онлайн гледане. Praynig
  За пръстена. Не съм обременена с кой какво точно е подарявал в дизитата, не вярвам и след приема на гинкото да стане, и мисля, че Туба е играла с бижу, подарено й от родителите по специален повод. Например - завършване на университета. Перлата на пръстена е бяла. Обеците от ПЛ си изглеждат точно в комплект с дизайна на пръстена, дори цветът да е беж на снимката, може да е отражение или има цветова обработка.
  ГЧП благодари за поздрава от ГБП и й честити новия аватар. Hug Злати, права си Peace, но аз се подведох по надин за да си спестя броенето. Party

- на тази снимка 'тигрово око" ли има на черната поддържка на шията?

Харесват ли ви двата типа герои?

Снощи докато търсех филма "Затегнете коланите", ме отведе на фейсбук - страницата за гей-филми в БГ и така стигнах до тракера им. В началото на август тази година е имало седмица на Ферзан Озпетек с цели 4 филма. Shocked

https://www.facebook.com/bggaylifecom-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D … -162311217126355/

Ето и тракерът:

http://bggaylife.com/index.php?page=signup

Тъкмо щях да се регистрирам и се сетих, че ще го намеря на руски. Ето торенти:
http://www.fast-torrent.ru/film/pristegnite-remni-1.html

Така вече разбрах, защо и Франческо Арка беше в ложата. Но никога няма да разбера, защо снима толкова лаишки Туба, както аз - "кака" Роси. Party

И от мен една българска песен в модерен стил:

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. Embarassed

# 612

Скрит текст:
  Здравейте! Hug

Григор отпадна, чакам да се стопи сланата и ще съм така:

От картини не разбирам. Само съм запомнила втората от една снимка на Туба с кафе и картината е зад нея. Но и нетът тук ми е толкова зле, че не виждам всички сложени кадри от КРА с картини. Не че ще мога да дам смислен извод от мисловен процес. Нито пък ще видя 3-та серия. Ще изгледам и с бг превод СГ, защото може някои реплики да ми прозвучат по друг начин. След първа серия една туитна, че "знаела, че Текин не е такъв" към Онур бей, но аз не тръгвам с такава кошница. Засега си ми е тамам мъж, който да не ми се изпречва на пътя. Peace Дано нетът има добра скорост за онлайн гледане. Praynig
  За пръстена. Не съм обременена с кой какво точно е подарявал в дизитата, не вярвам и след приема на гинкото да стане, и мисля, че Туба е играла с бижу, подарено й от родителите по специален повод. Например - завършване на университета. Перлата на пръстена е бяла. Обеците от ПЛ си изглеждат точно в комплект с дизайна на пръстена, дори цветът да е беж на снимката, може да е отражение или има цветова обработка.
  ГЧП благодари за поздрава от ГБП и й честити новия аватар. Hug
Скрит текст:
Злати, права си Peace, но аз се подведох по надин за да си спестя броенето. Party

- на тази снимка 'тигрово око" ли има на черната поддържка на шията?

Харесват ли ви двата типа герои?

Снощи докато търсех филма "Затегнете коланите", ме отведе на фейсбук - страницата за гей-филми в БГ и така стигнах до тракера им. В началото на август тази година е имало седмица на Ферзан Озпетек с цели 4 филма. Shocked

https://www.facebook.com/bggaylifecom-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D … -162311217126355/

Ето и тракерът:

http://bggaylife.com/index.php?page=signup

Тъкмо щях да се регистрирам и се сетих, че ще го намеря на руски. Ето торенти:
http://www.fast-torrent.ru/film/pristegnite-remni-1.html

Така вече разбрах, защо и Франческо Арка беше в ложата. Но никога няма да разбера, защо снима толкова лаишки Туба, както аз - "кака" Роси. Party

И от мен една българска песен в модерен стил:

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. Embarassed

Моля, моля! Продължавай с родолюбивата си дейност в ТТ! Много ми харесва!  Heart Eyes
Така и не намерихме автора на надписа под снимките на картините на Туба, ама няма значение. Важното е, че намерихме куп картини в КРА, които могат да бъдат или не на Туба. + автопортрет на Фрида Кало (Надин  Hug)

Сабинка  Hug благодаря за торентите.  bouquet Чрез тях открих "Затегнете коланите" в сайт, където може да се гледа он-лайн с руско озвучаване. Всичко се разбира!  Laughing

https://my-hit.org/film/413692/

Във всеки случай като прочетох коментарите, направо паднах!  Shocked Комедия, на която зрителите плачат... Такова не бях гледала. Започвам го.  Peace
И да! Баги  Hug главните актьори са Касия и Франческо. Явно е последния филм на Ферзан бей.  Peace

Отивам на кино.  Simple Smile

# 613
Здравейте в петък, момичета

Значи  "Джунглата"ще ходи и в Анталия  и в Барселона  и ще се състезава - Баги Hug
И аз си мислех, че без нов проект на Туба ще ни е скучно, ама къде ти... Не спряхме да обикаляме света покрай участието на "Джунглата" в различни фестивали. А ни предстои и премиерата на СВ в Турция Peace Апропо - не беше ли обявена датата да е за днес? newsm78

Вичи Hug сега ми стана ясно от къде идва изразът за власите и Дунава

Цвети  Hug заредила си ни хубаво и шарено настроение с кафето

Надин Hug хубаво, че допълни информацията за наградените тази година с Frederico Morlacci за спорт. Бях прочела в анонса за наградата, че има медали от параолимпийските игри, но не се бях задълбочавала

Имаме си нов тест Линка Hug Чудя се има ли смисъл всички да го попълваме? Wink Когато 1-2 от нас го попълнят е ясен резултата за повечето от нас Laughing Така, че екипа на  Бюрото за разследване "Запленяващи детективи" се увеличава Whistling

Злати Hug хубава снимка на някои от ятото. Я да сложа и аз една  Flutter

Колкото до това, че понякога се дублира информация в темата мисля, че е нормално. Особено в дните, когато излиза непрекъснато нещо ново за Туба в нета. И някой пост ако е в края на предна страница може да се пропусне Peace

Саби Hug гледам, че си в положение за релакс. Ама не ти ли е малко хладно да си така? Благодаря ти за информацията за
Цитат
В началото на август тази година е имало седмица на Ферзан Озпетек с цели 4 филма.  Shocked

Май по това време не бяхме чували за него? Rolling Eyes Иначе като нищо можехме да си спретнем колективно ходене на кино Peace
Надин,Линка Hug намерили сте го и "Затегнете коланите"  на руски. При първа възможност ще го погледна. ФЙ е доста провокативен с филмите си, които изгледах до сега

Слагам ви и няколко прекрасни мисли за Любовта на Елиф Шафак, която Туба толкова убедително пресъздава на екрана Peace

Можеш да познаеш Бога чрез всичко и всички във всемира, защото Бог не се свежда до джамия, синагога или църква. Но ако пак искаш да разбереш къде точно е Неговото обиталище, има само едно място, където да Го търсиш: в сърцето на онзи, който обича истински
                           ###
Умът и любовта са от различно тесто. Умът привързва човека и не се излага на никакви опасности, докато любовта разплита всички възли и излага на опасност всичко. Умът винаги е предпазлив и съветва: “Пази се от прекалено въодушевление”, докато любовта казва: “О, карай! Престраши се!”. Умът не се прекършва лесно, докато любовта може в миг да се превърне в отломъци. Но именно сред развалините са скрити съкровища. Едно разбито сърце крие в себе си несметни богатства.
                            ###

Самотността и самотата са две различни неща. Когато си самотен, е лесно да изпаднеш в заблуда и да повярваш, че си на прав път. За нас по-добра е самотата, защото тя означава да си сам, без да си самотен. Ала накрая е хубаво да намериш човека, който да ти бъде огледало. Запомни, само в сърцето на друг можеш да видиш истински себе си и Божието присъствие в теб.

За разнообразие слагам една прекрасна Хасрет Peace

Хубав и слънчев да ви е следобеда!

# 614
Линка, ето коя е следила това хоби на Туба - @hopeisTB . Открих я по подписа на колажа от двете картини на  @BlueCup53 (с нея се четем и двете, така че най-сигурно е да я намериш там). Сара пише, че подозира тази, че е на Туба и Никол потвърждава:

, макар че Никол пише на едно място, че тя не ползвала маслени бои. Сложили са тези две интервюта:

https://vine.co/v/eLJQzBlQrjw - това е картината вляво.

И третата картина:

Потвърждава @STB827:
Скрит текст:
Awesome thank you ,,,
I feel she's painting that one also....?

Голям разговор е имало, но нямам време. Засега отлагам моето кино, защото ми възникна силно притеснение. Липсва ми една подвижна памет и ако съм я изтървала в Пловдив, съмнявам се да ми я върнат. Sick Sick Sick

П.П. канти, не може да се каже, че съм съвсем релакс, защото вчерашния ден на мъжа го уважавам вече седмица, може да откарам и месец - нещо като болногледач съм. Peace Не ме мисли - печката топли супер, а навън е вече 20 градуса. Не сме пропуснали седмица в киносалон. Гейовете си имат някакви кинопрегледи, но с торенти може би. Трябва да търся някакъв форум в БГ за късометражни филми, че да съм по-конкретна с молбите към Онур бей. Засега нахалството ми стигна да го моля за обръщане към БГ посланик в Турция за включване на "Джунглата" в евентуални дни на турското кино у нас. Embarassed Embarassed Embarassed Сега се сещам, че имам познат там, а може би двама. ooooh! Ню-ню Щирлиц се включва в акция. Peace

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 12:24 от sabina_k

Общи условия

Активация на акаунт