Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-219тема

• 44 738
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  И полякинята е била.

# 631
Преди да си легна минавам на обичайната обиколка Wink

Започвам отзад напред Heart Eyes

Скрит текст:
Здравейте Hug

Сабинка се е появила и ни е заляла с интересна информация от туитъра thumbsup, ама според мене са по-скоро догатки. Не съжалявам, че се разрових - доста други неща видях.

Не съм убедена, че портретът е автопортрет и дали въобще е портрет на Туба  Thinking Но няма значение - важна е асоциацията Laughing

Линка, ето коя е следила това хоби на Туба - @hopeisTB . Открих я по подписа на колажа от двете
картини на  @BlueCup53 (с нея се четем и двете, така че най-сигурно е да я намериш там). Сара пише, че подозира тази, че е на Туба и Никол потвърждава:

, макар че Никол пише на едно място, че тя не ползвала маслени бои. Сложили са тези две интервюта:

https://vine.co/v/eLJQzBlQrjw - това е картината вляво.

https://youtu.be/-ngftzCkApo

И третата картина:

Потвърждава @STB827:
Скрит текст:
Awesome thank you ,,,
I feel she's painting that one also....?

Гледала съм това интервю, но съм забравила разказа на Туба как и къде е започнала да рисува в Антакия:
Туба е спряла да рисува, след като е започнала да се снима, но по време на Аси пак  е започнала да рисува. Рисувала, но когато се е връщала в Истанбул. Мислела е, че в хотелската стая не е удобно. Но веднъж, докато е снимала във фабриката за щайги е видяла парчета шпертплат да се сушат в градината, Подбрала си е 25-30 парчета и е потърсила в книжарница бои. Така е започнала да рисува и в Антакия. Доставяло й е удоволствие. Уловила се е, че докато е снима си е мислела, че скоро снимките ще  свършат и тя ще се прибере в стаята си и ще рисува.
В интервюто не става въпрос с какви бои рисува или поне в английския превод.
Водещата я пита дали няма да направи изложба. Туба отговаря, че е мислела по въпроса и че би включила освен картини и скулптури.

Интервюто от клипчето май го имаше преведено на български newsm78

Жалко, че  Туба не е направила изложба, тогава нямаше да се чудим кои са нейните картини Wink

В трея на СВ зърнах ГГ да рисува, дали не е нейно дело. Колкото и разностранни таланти да има Онур, не съм чувала да рисува. Във всеки случай май е семеен портрет.

Материалът за рекордния (не само за Турция) хонорар ми хареса, ама не заради размера му, а заради информацията, че Туба "е приела и от януари ще я гледаме на екран". Ама така ли е newsm78 Много време не остана.

Скрит текст:
Сабинка, Надин благодаря за линковете. Днес не успях да гледам филма, но от това което съм видяла от Ф.Й. съм съгласна с Линка. Филмите му са драми, без щастлив край, но не и с песимистично послание. В стил "всяко зло за добро". Основният проблем е кауза пердута, но пък отваря очите на ГГ за нови хоризонти. И всичко това поднесено с лекота и много приятно чувство за хумор.

А за тестовете. И аз ще стягам багажа за Лондон Wink Но после пак го направих с грешни отговори (още ме мъчи въпросът дали пък, така аз няма да се окажа останалите 96%, след като всички сме елитните 4%) и станах:
Но пишеше да не се кахъря и по-леко и щастливо се живеело без да забелязваш. Сега ми се изясни защо Чиче толкова си обичаше рибките. Те не заминаваха за Лондон, не говореха и не ровеха, просто си плуваха грациозно Mr. Green
Докато търсех нещо подходящо за петък вечер, с което да пия за ваше здраве, за всичко, което слагате тук и за искрените ви усмивки, попаднах на:
Какво се оказва, че не само Туба си пада по Л. ди Каприо, а и той й е почитател Joy Joy Joy

Баги Hug Благодаря ти за превода на частта от интервюто на Туба .  Ето я тази част с бг превод Peace

http://www.vbox7.com/play:d28f91f7  1 част

Ето ги и останалите части, ако някой не ги е гледал/ или иска да си ги припомни Peace

http://www.vbox7.com/play:567c846c -2 част

http://www.vbox7.com/play:fd384849 -3 част

http://www.vbox7.com/play:ca8a047f -4 част

Отново си направила анализ по въпроса за евентуалното авторство на картината от КРА, за  която Саби Hug днес ни е информирала от дискусиите в ТТ  Peace Не мога да кажа категорично че е или че не е  Rolling Eyes Много си права, че  ако Туба беше направила изложба - тогава щяхме наистина да сме по-точни в преценката си по въпроса за картините   Sunglasses

Баги Peace и аз това си помислих, когато видях героят на Онур да рисува в трея

Цвети Hug вярно, че Туба може много да работи, но мисля, че сега има нужда от малко отдих от снимки.  Така, че за нов сериал от януари на Туба - не ми се вярва да е истина. Докато тя  официално не потвърди - не вярвам Naughty Освен ако сюжета е толкова впечатляващ, че да не е могла да му устои.  Rolling Eyes

За тези, които още не са заспали, поздравче с Мерил Стрийп  Grinning Откъс от новият и филм Ricki and the Flash Току що го изгледах. В началото го определих, като шантав...в края, като жесток Peace

Бях си обещала Ферзан..., но не съжалявам.   Wink  Embarassed

Надин Hug много харесвам Мерил Стрийп и с тази информация и клип ми възбуди любопитството на n-та степен. Може ли да се гледа он-лайн или трябва да се изтегли?

Линка Hug днес като слагах мислите за любовта на Елиф Шафак си нямах на идея, че Туба е сложила в Истанграма си тази снимка newsm03

По 2 тест отговорът ми е различен от вашите: Творческое мышление Whistling

Скрит текст:

Саби Hug хубаво е, че в Италия с Туба има и други хора около нея,които я снимат, или си правят селфита като центрират нея Sunglasses

Злати Hug

Ето ви и приказката за лека нощ  Heart Eyes
ПРИТЧА ЗА ИСТИНСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА И АНГЕЛИТE

Скрит текст:

ПРИТЧА ЗА ИСТИНСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА И АНГЕЛИТE

Веднъж двама странстващи ангели  останали да пренощуват у  дома на заможно семейство.

Семейството не се отличавало с особено гостоприемство, и вместо да разположи ангелите в гостната, ги пратило в  мазето . Когато ангелите се подготвяли за сън, по-големият от тях видял една дупка в стената и  грижливо я запушил. Младшият ангел, като видял това, го попитал какво прави. Другият отвърнал:

- Ти  не знаеш истинското състояние на нещата .

На сутринта те благодарили на домакините и си тръгнали, а на следващата вечер имали възможност да прекарат нощта в къщата на гостоприемен, но много беден човек и съпругата му. Съпрузите ги нагостили с вечеря и се отказали от своите легла за нощта, за да може ангелите да се наспят добре.

Събуждайки се на сутринта, ангелите видели как стопаните  плачат. Тяхната единствена крава , чието мляко продавали, и с това изкарвали прехраната си,  през  нощта умряла.

Когато ангелите продължили пътуването си , по-младият ангел попитал по-големия:

- Кажи ми какво става? Не те разбирам. Можа да запушиш дупката в стената на къщата на богатото семейство , където зле ни приеха, а  в гостоприемния дом на бедните  позволи да умре кравата им!

- Истинското състояние на нещата, – казал по-възрастният ангел – е, че в богатата къща в тази дупка е скрито злато, за което собствениците не знаят. Затова  затворих дупката, за да не могат да го намерят. Богатството вече ги е покварило.

А когато прекарахме нощта в бедното семейство, за жената на стопанина дойде ангелът на смъртта, но вместо нея,  аз му дадох кравата.

Нещата се случват. Те  ни изглеждат добри или лоши, правилни или неправилни. И винаги нашите преценки за тях несъвършени.

Ние не винаги знаем истинското състояние на нещата, а  дори и не всички ангели го знаят. И ние не винаги трябва да  знаем. Така че не бива да се съдят хора и събития, тъй като ние често много  грешим, с което си правим лоша  услуга, защото според нашите мерки и ние също ще бъдем съдени.

Истинското състояние на нещата знае само Бог, всички останали имат само частично и относително разбиране.

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 02:12 от kanti

# 632
Здравейте Hug
Сабина newsm10 за цялостна дейност, Линка newsm10 за всичко.
Баги , newsm10 за всичко,Канти newsm10, за всичко
Момичета,Благодаря ви за всичко написано. smile3501

Минало, настояще, бъдеще всъщност са едно: днешният ден.
И понеже днешния няма да се повтори да го изживеем като единствен .

Да кажем и светла им памет на всички близки който не са сред нас .

Дойде денят и да очакваме Ниагарският водопад от снимки.Да се надяваме ,че пресата достойно ще отрази събитието и от там нашите репортери ще ни информират. И все пак да напомняне за събитието.

"Затегни коланите" заслужава да се гледа.

По тестовете по 1 Фотографско виждане.
По 2 тест
Скрит текст:
Творческое мышление

В вас доминирует творческое начало. Вы воспринимаете все вещи в
 пространственном отношении и стимулируете сознание
 через визуальные сигналы. Лучше всего у вас получается думать,
 когда вы двигаетесь или работаете руками.
 А еще вы часто находите уникальные и нестандартные
 решения проблем.

Да си спомним за всички наши близки,които не са при нас.Да почиват в мир.

Скрит текст:

Какво означава "С трици маймуни да ловиш."
Скрит текст:
Какво означава „с трици маймуни да ловиш"? Откъде идва този  израз?

Чуден израз е това. В него има нещо много забавно и в това се крие обяснението. Но с времето вече не го произнасяме правилно, колкото и да не ви се вярва.

Какво означава „с трици маймуни да ловиш" ? Означава, че се опитваш да постигнеш цел с минимални усилия или с нещо скалъпено, второкачествено. И цялото начинание е нелепо и обречено на провал, защото в народното разбиране триците са само второкачествен продукт, те са опозиция на брашното. Казва се „скъп на триците, евтин на брашното. Някой, който прави проблем за нещо малко, а не забелязва нещо голямо. Триците са дребното, а брашното-голямото, хубавото, смисленото. Разбира се, днес специалистите по здравословно хранене ще спорят, че триците са по-ценни от брашното, но лафът е в обръщение преди тях, така че нямат думата.

Първо, обръщаме внимание на двойката брашно-трици. Сега да се заемем с маймуните. Защо му е на някой да лови маймуни? Те не са добър ловен трофей. Освен това не стават за ядене, нито за земеделска работа. Да не говорим, че по нашите земи маймуни няма. Така че ние не ги ловим с нищо.

Ако някъде в Африка съществуват опитни ловци на маймуни, те биха казали, че маймуна се лови с банан или с мед, или с банан, намазан с мед, или кой знае с какво. Но ни нямаме идея за правилната техника. А и маймуни не ни трябват. За какво са ни?

Целта в израза не е правилното хващане на маймуната. Маймуната се лови с банан, а той тръгнал с трици. Не, маймуната означава друго.
 Тя е в друга опозиционна двойка. Обратно е на човека. Човек е висшето, голямото, а маймуната второразрядното, ниското
.
 Защо? Защото по теорията на Дарвин, ние сме произлезли от маймуни. Тази теория е достигнала у нас през втората половина на XIX век, точно когато сме преживявали Възраждането си.
 Човекът и маймуната са това, което са брашното и триците. И понеже човекът, истинският човек, яде бял хляб от брашно, какво излиза? За маймуната остават триците. Или иначе казано- с трици човек не можеш да привлечеш, не можеш да го хванеш, трябва нещо повече. С трици можеш само нискокачествени хора да изловиш, тоест маймуни.

Оригиналът на израза е „с трици маймуни лови". Не че не може да ги хване. Напротив, може. Използва се още в края на XIX век от някои наши памфлетисти, но кой точно е авторът е невъзможно да се определи. Според израза с трици се ловят маймуни, с брашно хора. Вероятно с брашно ще хванеш и маймуна, но с трици човек няма да хванеш. Акцентът е на триците.

Хубав ден, дами. bouquet

# 633
  • Русе
Добро утро!  Hug

В денят за почит на починалите ни близки... вечна им памет, започваме със спомени, а как ще го завършим...?  newsm78

След пороят от новини последните дни и очакваното ново днес... - дано ни зарадват с много и интересни неща  Peace

А иначе от снощи сте започнали с интересните четива, продължаваме и днес  Simple Smile

Да си припомняме и обогатяваме знанията за различни неща  Peace А нали са вече и почивни дни, та... и време повече ще намерим за четене  Simple Smile

Канти, Вичи  Hug като ви видях, че сте с творческо мислене се сетих, че преди време правихме пак подобен тест и аз също бях в тази категория, ама...  newsm78 дали защото сега реалът ми е запълнен с повече творчество  Wink гледам и по-философски на нещата  Joy Joy Joy

Хубав ден ви желая  Hug и до по-късно!  Peace

# 634
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес е очаквания ден от награждаването на Туба! Heart EyesЩе има и снимки! Peace

Баги HugКанти Hug,за споделеното! newsm10 newsm10

Интервюто съм го гледала и с превод,но кой да помни всичко!Толкова са минали,че се забравя!
Филмите,които споделяте не мога да гледам,от сериали не остава време! Laughing

Вичи HugЦвети Hug

Да почетем паметта на починалите ни близки! Praynig
Скрит текст:

От инстаграма на Онур! Peace

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 10:06 от Zlatina3

# 635

Да разтворим криле за нов ден! Hug
Да си спомним с добро и за тези, които са вече на небето Praynig

Добра да е вечерта ни, с много снимки, информация и коментари Peace
Аз ще съм така #Crazy, с едно око тук и едно в "Статус на връзката:объркан"

И понеже съм още на рок-вълна, след като Мерил Стрийп ме удари снощи с китара по главата, музиката ми за хубав ден е съчетана  Wink

Мик Джагър и "Ангел"/Анджи/   Човекът се е барнал в бяло, знае той... Joy Joy

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 10:22 от nadine1111

# 636
Добро утро!  Hug

Днес очакваме много снимки и инфо от Ватикана. Довечера в 17.30 по италианско време, при нас 18.30?  newsm78

Ще следим в ТТ. Laughing

Публикация в пресата.

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustune-reddedilmesi-zor- … izi-teklifi/17222
Баги  Hug мисля, че още не е приела да снима този проект, защото заглавието е
Туба Бююкюстюн трудно серия от отхвърляне оферта!  Laughing
Дано да приеме.  Peace

Редактирах се. Защото видях тази публикация
http://televizyongazetesi.com/beren-saat-ile-tuba-buyukustun-ayn … ede-bulustu/17327
В нея пише, че известен режисьор, носител на Златна палма Нури Билге Джейлян е поканил Туба, Берен, Фара и Седеф Авджъ за новия си филм "Розата". Доколкото разбрах, ще е филм за ІІ - та световна война, ама може гуги да ме е заблудил.  Peace

Днес е Архангелова задушница.

Скрит текст:

Бог да прости!

И накрая един забавен клип. Мисля, че вече е бил на страниците на темата, но да си припомним.  Simple Smile

https://www.facebook.com/MyPeoplePlanetPurpose/videos/575113089292950/

Приятен ден!  Hug

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 11:04 от Lina_4

# 637

Героините на Туба и Мелиса Сьозен в Çemberimde Gül Oya

Сетих се за тях, защото изгледах  филма на Мелиса с Мерт Фърат Имало едно време
Излишни е да ви казвам, че е кахърен, но се компенсира с хубава музика и актьорска игра Grinning За един човек съм сигурна, че ще се зарадва.  Wink Баги харесва Мелиса !  Grinning

Може да се гледа тук: http://www.vbox7.com/play:3929e905d3

# 638
От инстаграма на Онур

https://instagram.com/p/9yKQk6OtGx/

Party time....

# 639
Не съм и предполагала, че толкова хубаво ще ни започне вечерта Grinning Линка  Hug Hug Hug  Десет минути си гледах внучките, преди да се сетя да ти благодаря! Praynig
Точно така си представям възпитанието им, свободно и творческо Grinning Да са ни живи и здрави!

А пък аз да покажа, че статуетките за Анталия са вече готови, и името на Онур е в списъка с номинации. Не, че не знаем, но това е от днес.

http://www.izleyiciplatformu.com/antalya-film-festivali-ulusal-k … lmler-belli-oldu/

# 640
  • Русе
Здравейте ято!  Hug

Вярно  Simple Smile Надин  Hug добре ни започва вечерта!  Peace

Линка  Hug благодаря за чудесната изненада  bouquet

Аз също дълго се захласнах по куклите - търсих прилики и разлики при тях двете и... от мама и тати  - в крайна сметка всичко е толкова омешено, че... няма категоричен отговор  Thinking Все си приличат в нещо, но...  Wink зъбчетата на Мая се набиват от пръв поглед, докато за цвета на очите... не си личи ясно, а може и да се мени според светлина и околна среда  Thinking

И докато чакаме инфо от Ватикана, а по-късно и за Анталия ( кога всъщност беше фестивала там, че трудно помня дати  newsm78) да ви покажа нещо и за ''Запленяваща сърцето''  Wink

Явно скоро тръгва по македонска тв - има и промо и то не едно, ама... трудно понасям този език  ooooh!

# 641
Линка Hug,благодаря за новите снимки! Hug

Надин HugЦвети Hug

# 642
# 643
  • AMS

Привет, момичета!!!  Peace Peace Peace
Благодаря ви за споделеното!!!
Разчитам изключително на вас тази вечер, за инфо от Ватикана!!!
Вече сте започнали!!! Peace Peace Peace

.... видях тази публикация
http://televizyongazetesi.com/beren-saat-ile-tuba-buyukustun-ayn … ede-bulustu/17327
В нея пише, че известен режисьор, носител на Златна палма Нури Билге Джейлян е поканил Туба, Берен, Фара и Седеф Авджъ за новия си филм "Розата". Доколкото разбрах, ще е филм за ІІ - та световна война, ама може гуги да ме е заблудил.  Peace

Е, такъв проект съвпада с моята логическа мисъл.
Толкова съвпада, че чак заглавието е върхът!!!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 19:29 от *** Diva ***

# 644

14 Потребители и 15 Гости преглежда(т) тази тема.  Grinning

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 19:33 от Lina_4

Общи условия

Активация на акаунт