Искам да кажа ... (57)

• 37 160
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Ямбол
Човек, който цяло лято си пече кожата на вредното слънце, да говори, че колата му била вредна, някак си не ми е много убедителен.

# 391
Ама си по нелогичните сравнения,  къде отиде пак. Пека се, но с фактор.

# 392
Ние също не пием кола, дори  не знаех, че още съществува пепси кола Embarassed /толкова поглеждам и щандовете с безалкохолни/, но не мисля, че ще се отровим с едни крилца Simple Smile
Предполагам, че с мед и соев сос, ако се намери точната пропорция, ще стане същото.

# 393
  • София
Добро утро!

Днес съм полукъдрава, защото снощи набързо си пробвах новата преса.
Довечера ще водя дъщерята на ортодонт, че доста време се наложи да чакаме докато ни дойде часа.

Янтре, и тримата ти сина са хубави деца, но и доста различни като че ли. Големият наистина е пълно копие на мъжа ти, то там две мнения няма. Вторият леко ми мяза на теб, но малкият не мога да го оприлича на никого от двама ви.

Шанти, отпусни се, стига с тия здравословни проповеди.  Laughing Един път да се впечатля от рецепта, а ти така да я изкритикуваш.

# 394
  • Ямбол
То пак като не направих сравнението с извадения зъб....

# 395
Добро утро!

Снощи направих макароните на Лиляна, харесаха се много. Само дето направих цял пакет и сега има да ги ядем...

Янтра, много са хубави момчетата и Въглен!

Жармен, успех на новата работа!

Онна, стиснати малци за лекаря!

Тони, и за вас един палец!

Съни, и аз искам мекици със кисело зеле  Joy
И аз не смятам, че един път в месеца крилца с 300 мл. пепси ще ти съсипят здравето...

# 396
  • Ямбол
....
И аз не смятам, че един път в месеца крилца с 300 мл. пепси ще ти съсипят здравето...
Така е. Здравето се съсипва много повече от притесненията да не би да го съсипеш. Този постоянен стрес да не би случайно някое мускулче да се подаде отпуснато, или пък някоя лъжичка захар в повече(не че в уискито и в коктейлите няма захар) от едно шише кола да не би да ти навреди, оказва също огромно влияние.

# 397
  • София
Ха, Валери, каква добра идея за мед и соев сос, вместо пепсито! Ще взема да пробвам някой път с някоя малка дозичка.

Мен също ме притеснява пепсито, не мога да си кривя душата - не толкова заради захарта, колкото заради всички останали химии вътре. Макар че пък се е случвало да слагам бира или вино на пържоли ... Не знам.

# 398
Аз тъкмо щях да пиша, че дори и с мед да са крилцата, пак не бих ги харесала, но си е въпрос на вкус. Сестра ми прави ребърца с мед и соев сос, но колкото и да обичам ребърца, тази комбинация никак не ми харесва.

# 399
  • дядовата ръкавичка
Много са готини момчетата на Янтра, а Въглен е пораснал!
Нашият котак Алекс се настани трайно при сина ми. Спи с него, учи с него. Много е смешен като му се скарам. Казвам му, например, "Не там!" и той замръзва горкият в позата, в която го е застигнала заповедта, все едно играем на замръзванка  Laughing.

Не сме готови за зимата ние  Crossing Arms. Котелът ни е счупен, дърва нямаме достатъчно. А вечер си е стуууд. Сутринта гледах термометъра в хола, показваше 15-16 градуса.

# 400
Крилцата са чудни и не мисля,че чак толкова е опасно това пепси, все пак не е като да се пие всеки ден.

Най-хубавото в тази рецепта е,че не се слага мазнина,а стават все едно препечени/ всъщност не знам , може би при мен се получи този ефект, защото, както писах ,докато се моткам с форума, за малко да ги изгоря в тенджерата./

# 401
  • Пловдив
Е, днес ще готвя мусака Simple Smile

# 402
Добро утро!
Победа.... ние пеееем само за победа! Sunglasses Голям мач направиха снощи момчетата, атмосферата беше супер, дано са успели да запазят билети и за събота!
Вчера ми падна целият стрес, а половината бяхме супер изнервени като се събрахме - аз с моите казуси, друга с течащ покрив и съседи идиоти, трета с глезено дете (не нейно), което я побърква, друг седял 2 часа след работно време да върши несвойствена работа, едва дойде навреме... абе искри трещяха Crazy Но после останахме без никакъв стрес, много добре ми дойде този мач.
evil, Hug
Въглен, расте на козина поне доста  Crazy Малкият ти син ли му е любимец? Защото знаем, че котките си имат любимци и ние живеем с тях, нали, не те с нас  Whistling И на мен ми се дояде мусака, ама аз нали я правя по малко по-бавна технология, та май ще ме домързи, ще мисля нещо друго, че нямаме нищо. Мисля да си тръгна по-рано днес, макар че довечера имаме друга сбирка и май там ще ни е вечерята.

# 403
  • sofia
Здравейте дами!
Нещо ми е много студено, май ще се разболявам. Наливам се с чай, белким се стопля.
Боли ме главата, а имам да довърша протокол от 4-часово заседание.
Довечера трябваше да ходя на едно мероприятие, но ще го пропусна. Много ми е изморено.

Крилата ги направих, но не станаха чак УАУ. Имах някакъв тъмен соев сос, хем малко сложих, но си мисля че той прецака работата. Много му е силен вкуса.

Мокоу, Москю, тая да пусне на децата Уинд ъф чейндж  Mr. Green Навремето имах една учителка по английски в читалището, която вместо по учебника ни юркаше да слушаме песни и да вадим текстовете. Зор си беше, сега ръцнеш в нета и хоп-готово. Чак касетките се скапваха от превъртане.
Приказките на Оскар Уайлд ползваше за урок и диктовки.

# 404
Жармен успешен първи работен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт