Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 541
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Ма аз на майтап го написах  това Joy...ма сте бойни всички ей Joy bouquet
За глутена да кажа, бях много навита и го изхвърлих от менюто си, но изкарах твърде мялко не повече от 2 месеца #Crazy Сега агитирам ММ да си купим хлебопекарна, че и той спомена на няколко пъти да спре хляба newsm78 Но мъжовете покрай мен наблягат доста на него та не знам  newsm78

# 631
Мистик,че 100лв данък е добре.Аз плащам толкова за половин година.Направо ме боли сърцето ooooh!

Лени,ама и вие все по пътищата.Наумила съм ,да кача Мими догодина на влак.До сега не ни се е налагало да го правя.

МираБу,Ава,браво на вас.Че ако ние сами не се похвалим,няма кой да го направи.

# 632
  • Варна
Ава, права си за колите. Аз много болезнено изживях първите драскотини по моята кола... Два пъти вече е оправяна от разни оклузки. Сега е цялата в тук-таме забележки, но не ми пука. Тя и без това все е мръсна. Новата кола си струва само заради ремонтите по старата... иначе... наистина е ад.
Ленивик, голям ентусиазъм е наистина с влак... на мен нещо не ми е добър спомен..
Тути, я напери перчема след тези хубави думи Simple Smile и честит ти мъж! Да те носи на ръце!
Манди, Лили, включва се във всякакви отслабващи отбори. Аз я карам на протеини и само един ден в седмицата е въглехидратен (освен ако не са два като тази седмица). Сутрин тренирам около час - имам гладиатор и гири. От почти месец не пуша изобщо и може би това е причината да не смъквам почти. Обикновено спирането на цигарите е съпътствано с повишаване на килограмите. В моя случай няма качени килограми, може би заради режима ми... Та! Бройте ме и мен!
Някой спомена за лечебния глад... мисля, че Дари... Аз съм го правила много пъти. от 95-та съм пациент на д-р Емилова. И сега го правя веднъж годишно. Много трудно задържам свалените килограми обаче... През 2001-ва свалих доста, но тогава правех гладувания от по 20 дни, 10 дни захранване и 1  седмица почивка до следващото гладувне и пак 20 дни, 10 дни, 1 седмица ... Тогава свалих доста, но половината килограми си ги върнах... Цял живот се боря с тия килограми... винаги съм на някакъв режим, спортувам, но това е положението... Аз може и да не се харесвам, ама я да питам ММ... Simple Smile

# 633
Добре де, как успяхте да изпишете 3 страници за 2 часа  Shocked
Добро утро. Истинската есен дойде.
Благодаря за пожеланията за гардероба, доста големичък дойде. Надявам се да ми стигне  Mr. Green
Не, нищо няма да ремонтирам (преди 4 години, преди да се нанеса правих основен ремонт - изринаха всичко от всякъде). Остана да подредя няколко неща и да разкарам стария гардероб, за да освободя място за бебешкото легло. Така че, мисля да си почина 2-3 седмици след 20 ноември.

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 11:57 от foxymoon

# 634
Тути, честит ти рожденник, да те обича и глези много!
Мистик, безаварийно да ползвате новата кола!
Кали, според мен ти е добре коремчето. Иначе последните месеци се качва, ама основно на корем, при мен поне така беше / общо бях качила 12 кг за осемте месеца бременност, родих на първия ден на 9-ия/.
Фокси, честито за гардероба, сега остана за лисичето да се обзаведеш. Избра ли си креватче?
Лили, леко да минат прегледите и после аз съм с теб, имам доста да свалям и аз кг.
Манди, стискам палци и за теб. Момичетата са дали идеи за диети, наистина и аз забелязвам, че с напредването на ЕГН-то ми е по-трудно и спазването, и отслабването. По отношение на глада на Л.Ковачева, препоръчвам по-щадящия режим на д-р Гайдурков - две седмици суровоядство  - само плодове, зеленчуци и сурови ядки / до 150-200гр. на ден/, аз така смъкнах 4-5 килца и трябва да повторя.
Шери, забравих да пиша, какво ви е удобно се обръщайте, няма проблем да е Мира -п, аз съм си Мира по име, но става объркване, чета Мира и магарето си мисли, че съм аз, та затова си смених ника.
И накрая - мрън
Скрит текст:
Моето дете нещо се тръшна. Снощи каза гърло го боли, днес едвам се надигна, ще пази леглото и ще отидем да я види личната. Много безотговорни родители има - онзи ден съседчето й по чин отсъства, но само един ден, каза после таткото имало 39 градуса температура, ама се оправило. Е, как минава за един ден не знам, то е вирус явно. Девойката каза, че два дни онова кашляло и кихало нон стоп в училище и его го резултата налице. Та едва изкара един пълен учебен месец и пак болна.

# 635
  • В полите на Пирин планина
Тути,честит РД на ТМ, да е жив и здрав и скоро да му поднесеш най- хубавия подарък  bouquet
Мистик,честито ви ново возило,безаварийно да си я карате.
Кали,супер бременно коремче си имаш  Heart Eyes
Мамаса, Hug Hug Hug

# 636
Сетих се на Манди да предложа режима на Учителя Дънов. Аз лично съм го правила, нно с цел лечение и прочистване, но истината е, че се и отслабва от него. Ще го напиша по спомен, но ще е добре да се провери как  точно е. Дневна дажба: 3 ябълки, 1 супена лъжица мед, 100 грама кълнано жито и 5/ или 9 ореха/ Това се прави 10 дена или 20 дена, но по важно е захранването след това.  Naughty

# 637
  • София
Тути да ти е живо и здраво момчето, да се обичате много, да си те глези и скоро двамата да се радвате на едно мъничко бебче, от сърце ви го желая  Hug
Мистик честита ви колица, без аварийно и да на хубави места да отидете с нея.
Кали много ти е хубаво коремчето  Heart Eyes няма да се притесняваш, че ще станеш кит Wink
Ева чакам да покажеш паленцето  Heart Eyes Ние нали живеем в къща и на двора имаме двегодишна немска овчарка голям е глезьо, много е игрив, трябва да ви кача някоя снимка. Мишела обаче иска да вземем куче, което да стои вътре в къщата, като например йоркширски териер, но аз нещо май не съм навита ... като знам каква отговорност е да имаш куче Simple Smile

# 638
  • В градината...
Фокси, а дано ти стигне. Ние направихме цял дрешник и не ми стига и за 1/4 от багажа /втората употреба е голяма мания и пълни гардероби яко/. Вчера си купих страхотно есенно яке за 1,50, което сега ми трябва, а догодина едва ли, надявам се да смъкна кг. ooooh!

Цвети, ама ТМ ярешко ли ти бил, че ти си по-млада от него  Thinking Ама все така да ти е жив и здрав.

Аз плащам данък МПС 20лв.

# 639
Перу, по голям е от мен с 3 г., ама тъй му се иска  Mr. Green да прави 22

# 640
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кали от вчера все забравям да ти кажа, че си имаш хубаво коремче Simple Smile Аз каквато съм и нисичка и напред с кг 100 % ще стана като буре  Laughing

Срещнах се акушерка и тя не е моято, но ми записа данните, свърза се с тази която ще бъде, ще се задействат и с болницата, така че нещата малко по-малко ще тръгнат. Болницата е в съседен град, но мисля че няма да е проблем. Оказа се че нашата която е близо няма родилно.

# 641
Ели, ама то бебето порасна, докато те пратят на доктор, бе  ooooh!
Дано да е наред всичко с акушерките и болниците  Hug

# 642
  • Истински се вижда само със сърцето.
хахха Фокси, аз вече нали бях веднъж  Wink

Така или иначе, ако бях в старата болница прегледа за детайлен скан за аномалии щеше да е другата седмица. Казаха че ще се постараят бързо да запишат нов за да ида в седмиците които се прави.

Английска му работа, ама чавето тук избра да се роди, така ще е Simple Smile

# 643
Ей ме на , след една безумна командировка днес ви следя Twisted Evil

Ели , все повече ме учудва системата....няма изследвания за аномалии, няма фетална за спина бифита, само на естествен подбор разчитат ooooh!
Стискам силно палци за здраво и пухкаво бебе, въпреки системата  Hug

Фокси гледам, че с Коцето добре се развивате Hug

# 644
Чудничко си прекарваме двамата, Хоуп Mr. Green
Сега да си починеш от командировката

Общи условия

Активация на акаунт