Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 540
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хоупче не че знам кога какво, но досега ми правиха БХС, което казаха че е с нормални резултати, на първият преглед му мериха нухалната гънка и беше в норма, сега ще мивземат пак кръв и ще се прави детайлен скан за аномалии. В БГ и други прегледи ли има междувременно  newsm78

# 646
Илейн няма да разказвам за етървата на моята приятелка, как ражда скоро по вашите земи  ooooh!. Ама все си мисля, че нещо генерално беше сбъркано в техния случай.Сигурна съм, че всичко ще е наред.Хайде дано и пол кажат. Почиваш ли, братовчедката слуша ли?

Много тихо днес тук, всички работят усърдно преди петъка  Mr. Green

# 647
От страни при Илейн ми изглежда много спокойно. Важните изследвания са й направени. И за ражданията само добри неща съм чувала. С достатъчно избор на родилката.

# 648
Почивам Simple Smile че нали петъка и събота са ми работни. По принцип би трябвло вече и пол да кажат.

Иначе за раждането, аз съм на мнение че навсякъде, ако е писано нещо може да се обърка и в Ангиля и в БГ - да не дава Господ  Praynig

Тук имат и положителни неща, като слушам в БГ как се плаща всичко, макар и здравноосигурен, тук и аспирина ваптеката ми е безплатен, защото съм бременна.

Таще гледам положителното Simple Smile а и ми обръщат малко повече внимание заради годините  Wink

А иначе братовчедката слуша Simple Smile

Даренце как си ти Hug

# 649
  • Пловдив
Уф...мен ми се ще направо да е петък Whistling Едно ми е мързеливо...а и времето е супер подтискащо.Само за топла напитка и одеалце,ооообаче у дома Sunglasses

Чакайте малко на кулинарна тема да ви разпитам...правили ли сте морковена торта Thinking Хайде момите англичанки да кажат,че там правели страхотен Carrot cake Flutter

# 650
Мистик така и не съм яла още Simple Smile ама съм решила да опитам някой път.

Иначе това ми напомни за вица за заека дето все питал баба Меца имали торта от моркови  Laughing

# 651
  • Пловдив
Мистик така и не съм яла още Simple Smile ама съм решила да опитам някой път.

Иначе това ми напомни за вица за заека дето все питал баба Меца имали торта от моркови  Laughing
Grinning
Намерих една...http://yoli-www.blogspot.bg/2014/04/blog-post_14.html

# 652
  • Варна
Мистик, каквото съм правила от Йоли, винаги е било сполучливо... Хайде после кажи как е...

# 653
Добре съм, Ели. Опитвам се да се настроя положително на есенна вълна Wink ама дъжда ми идва в повече. Чакам да не е толкова мокро и да ида до лидъл-а за едни гумени ботуши.
Имам някакви признаци на цикъл и се надявам тия дни да дойде и да стартираме зо пункцията. Изморено ми е нещо ... така като няма слънце и се чувствам като котка, която иска да си стои до печката Simple Smile
Шерифче, няма ли да ни зарадваш с някою Шериф с куче? Забравих името на кучето Sad

# 654
И аз като заека... Не ме влече даже по заглавието тази торта. Ей това ще правя, само чакам сегашната торта с маскарпоне и течен шоколад да свърши, ама няма много да чакам  Mr. Green. Лошото време ме кара да готвя  chef
Интериорен въпрос
Скрит текст:
как мислите, дали ще е добре на първия етаж на къщата един акцент да се повтаря  в кухнята, в коридора и банята? Обединяващ е гранитогреса с дървесна шарка. Давам жокер средния мотив и по-тъмното "дърво"

Даре и аз така в това време, май даже повече от готвенето ми се поляга  Joy

Мистик гледах снимките, тези от вашата къща ли са? В смисъл не сте ли в апартамент или не съм разбрала правилно. Много ми хареса с цветята и как си го снимала младежа.А това някакво огнище ли е за него? (пуу, каква съм любопитна).

# 655
Ава, на много арабска вълна си Simple Smile Красиво е, на мен ми харесва.

# 656
  • Пловдив
И на мен рецептите на Йоли ми харесват,ма точно тая торта не знам кога ще я захвана  chef Муза ми трябва!

Ава,това е от селската къща на мама Grinning Една стара пристройка.
Скрит текст:
ММ е фотографа,от лятото са снимките.Ние харесваме това старо излъчване...има полъх на спокойствието на едновремешните времена...когато нямаше толкоз демокрация Thinking но нашите сега малко осъвремениха и направиха хубав навес и боядисаха тая стена...
Снимката с детето...да,отзад е барбекюто,градено е.

# 657
Мистик, да са живи и здрави вашите, ама да не осъвременяват много  Grinning. Точно стената с камъните много ми хареса.
Даре викаш, че одобряваш, то нали заедно ламБи после ще купуваме  Sunglasses.  Намери ли плочки за вашата баня.Нали някакви стари издирваше.Да гледам и за вас, що плочки изгледах тея дни  Whistling
Сега като ти дойде и цялата работа дето я гласите този месец ли ще става или по късно (с готиния доктор, ако не ме разбра  Wink)

# 658
да бе, готиния доктор
чакай че ММ разхвърляя къщата

# 659
Да не търси доктора  Joy

Общи условия

Активация на акаунт