Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 537
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Това казах даре, че нямам идея какво се учи в 4 клас.
Но ако се учат дроби : аз мисля че си е съвсем решима.
Децата имат много по-добра логика от нас. Важно е учителите да работят с тях. Че в днешно време много деца неправят нищо в училище. Пък после защо затъпявала нацията ни Simple Smile

# 676
  • Ловеч
Въй смаяхте ме!
От задачи не разбирам- колежките в горен курс не могат да решават задачи за малките Mr. Green
Кака ви и тя не е на работа в понеделник- ей де отива отпуската.
Днес дойдоха за парното Ужаст у къщата е Бейрут.В понеделник трябва да го довършат и да ме обучат че е на пелети и дистанционно има ooooh!
За сведение др понеделник е 1 ноември и не се учи , на 2 ри също- на това му се казва Есенна ваканция и пак 2 дни от голямата ми отпуска заминаха...
И аз не съм опитвала торта с моркови.

# 677
Торта с моркови има в Starbucks, който не е опитвал винаги може без много много да се мори  Wink

# 678
Тоби,1.11 е в неделя,а 2.11 освен ,ако няма балотаж,защо няма да се учи?

# 679
  • Ловеч
Да , обърках дните- все пак на 2ри не се учи защото се води есенна ваканция, каквото и да значи това...Явно са предвидили балотаж.

# 680
Тоби,не бе,то всяка година се почива и на 2.11.Учителките да си починат от банкета на 1-ви(с най-добри чувства )

По желание на публиката цък и цък

# 681
Леле, Шери какви сладури си имаш  Heart Eyes

# 682
леле ще ги изпапкам и двамата!

# 683
Ауууу  Heart Eyes Алекс е много доволен  bouquet

# 684
Даре цялото семейство смятаме  Joy
Малката е 4 клас.Това от учебник ли го взе или от сборник? Дай малко инфо, ще я пратя задачата на учителката утре.Да не е само от теста за края на годината и да предстои взимането на материала.
Голям майтап с тая задача  Crazy
Шери много, много сладки бебоците  Heart Eyes. Чак и на мен ми се прииска. Как се справяте, нощем спи ли или скимти само? И знае ли къде да пишка или където свари?
Перу значи ми хареса плочките.Замислила съм ги за гръб  на кухнята, за една стена в банята и за стълбището даже  Mr. Green. Ще показвак как се получава, най-важното е, че си издействах цели 20% отстъпка от цената  bowuu
Ината да се разписва вечер, дори и с по една дума (няма да го повярвам и да го видя  hahaha)

# 685
Ще изпишете ли 2 стр. за 1 час newsm78?Да почвам ли другата?Дайте малко spam2

Дописвам се:Ава,малкото бебе(кучето)спи,но по-голямото-не baby_neutral.Тази вечер Алекс припълзя в сандъчето на кучето ooooh!.Ще се притесня,ако започнат да си разменят един и същ биберон hahaha
Ава,тези плочки нали са с релеф.Много трудно се чистят Naughty

# 686
  • Истински се вижда само със сърцето.
Шери големи са сладурковци  Heart Eyes

Ината да се разписва вечер, дори и с по една дума (няма да го повярва и да го видя  hahaha)
  hahaha

# 687
Шери, много са сладки бебчовците. Щерката надзърна и коментира, че такова кученце харесва, голямо колкото морското ни свинче.
Даре, смях се и аз с търсенето на готиния доктор у вас.  hahaha
За задачата - нямам представа какво точно се учи в четвърти клас, но има задачи по сборника за втори клас, на които аз им се чудя, обаче детето се справя. Но има и такива без условие на които и двете се чудим какво се иска.  newsm78
Ава, плочките са много хубави.
И аз се надявам Ината да се появи, както и Ививка да драсне два-три реда как се справят с малкия.

# 688
Страхотна бебешка двойка!
Аз похапвам печена тиква, друго си е мама да дойде за 2-3 дни  Mr. Green
Ама сега трябва да избирам дали да реша кои обувки да изхвърля или да поработя още малко, че утре няма да имам време да завърша едно писание.

Ава, харесвам плочките. Преди 4-5 години, понеже тук въобще нямаше подобни, без малко щях да помъкна едни от Испания. Накрая се вразумих и избрах италиански, 10 на 10, рустик, но с по-мабко шарки.

# 689
Шерифче, като гледам за утре след кафето ще е темата.
Ава, от учебника за 4ти клас е. На детето на моята приятелка. Ако искаш утре ще я накарам да ми снима корицата.
Ама Перу е права за синьото.
Ох, вие направо ще се преместити в тази къща ми се струва.
Срамно ли е вече да си лягам? ММ отиде да работи, а аз днес съм го ударила яко на мързел.
Забравих - Патето е добре. Даже й пратих да види малкия шериф. Пита ме дали кеченцето е ротвайлер  Joy

Общи условия

Активация на акаунт