Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 883
  • 656
  •   1
Отговори
# 120
.

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 13:34 от Aallexa

# 121
04. Рак

Жените, зодия Рак, обикновено не изглеждат ревниви. Вътрешно, обаче, в тях бушуват урагани, ако се загледате по друга жена, кажете мила дума за нея или, недай си Боже, си легнете с нея. Половинката ви може и да не ви напусне, но, повярвайте, ще плащате за тази грешка цял живот! - знаех си че правилно съм се загледал в Рачката  Heart Eyes
И кое му е хубавото? Ей, да знаеш, предупреден си относно Раците, после да не ревеш в СО. Naughty

Има нещо магическо, магнетично, хипнотизиращо в Рачката, като гравитацията на черната дупка, привлича те в спирала и няма измъкване. И много топлина в тези жени...

# 122
Modra bouquet При мен скука...стрелец с асцендент стрелец  Mr. Green

Ха, ставаме двама  bouquet
Кога си родена?

# 123
  • София - Рим и обратно
Скуба, вярно е, сега като се замисля, никой не е излязъл жив от мрежите ми Laughing. Не е хвалба, просто няма измъкване. А като ги натиря, няма отърване - то сълзи, молби да скочат пак в мрежата... А уж ги тормозя, докато са в нея - иди разбери. А ти по-добре не си играй с огъня, че ще ревеш после.

# 124
Скуба, вярно е, сега като се замисля, никой не е излязъл жив от мрежите ми Laughing. Не е хвалба, просто няма измъкване. А като ги натиря, няма отърване - то сълзи, молби да скочат пак в мрежата... А уж ги тормозя, докато са в нея - иди разбери. А ти по-добре не си играй с огъня, че ще ревеш после.

Имал съм приятелки - овен. Това не знаеш кога ще те подгони с рогите  Joy
Ми кат си навие нещо на пръста че си му виновен, само огън не й излиза от носа Simple Smile
На едната й бях предложил да й включа прахосмукачката в носа по детското Арабела Simple Smile
Обърнеш ли го на майтап дудне още 5-10 минути и миряса ... до следващото избухване... което не се знае кога ще е...

И Рачката казва да не си играя с нея... Joy

П.С. Винаги съм харесвал ефирния ти аватар Кафе  bouquet

# 125
  • Пловдив
Scooba [ b], на 2.12, съм аз.

# 126
Позволете да се присъединя към змийското гнездо  Mr. Green
Не съм в позиция да "плюя" нечия друга зодия понеже смятам,че всички женички сме си змиички Laughing някои големи,други по-малки...
Директно да подкарвам моята прекрасна зодийка,а именно ВОДОЛЕЙ Sunglasses
Смея да твърдя (за себе си),че не съм никак от "цветята за мирисане".Живея си в един мой си измислен и идеален за мен свят нямащ нищо общо с реалността и не допускам почти никого в него,разбирам от реакциите на обкръжението ми,че това хич не се харесва.Имам склонност да се изолирам в себе си,това пак не се харесва...абе и Асан ора...иска спокойствие!Изтрещявам или неочаквано или със закъснение...пак не било хубаво...психични отклонения съм имала...Студена и неромантична съм била...не споря!Мързелива у дома,нищо не съм пипвала,по цял ден работя и само за работата си съм мислела  ooooh! ми прави ме щастлива,за любов и лигава романтика ли да мисля?!Тц тц...Вярна съм единствено на себе си,ако става дума за изневери аз мога да го правя и в мислите си...с някой кино актьор може би  Mr. Green Бързо губя интерес,непостоянна съм била...Хм,ми и най-вкусната торта втръсва ако поне не й се смени крема.И разбира се това не е всичко,но да не забравяме,че си имам и много хубави черти,но това е друга тема bowuu

# 127
Най-гадна женска зодия - много грубо казано, но ето и моите водолейски размишления.

Риби: пресметливи, клюкарки, въртиопашки, фукли, обичат да се ослушват и оглеждат, подмазвачи, интересчийки. Една позната беше много мърлява, но с велико самочувствие на поет, писател, гадател, полиглот,музикант, духовен човек, естет и пр., и пр. самохвалебствия, а на практика беше завистлива дребна душица. Друга Риба обаче е много, много чист и подреден човек, най-добрата домакиня, която познавам, а е на възраст и пак не се предава.

Овен: груби, арогантни, твърде динамични. Много са можещи, но не допускат, че може и да сбъркат, не премислят, действат през главата ти и ще те развъртят като тайфун ако не ги подкрепиш възторжено. забелязвам, че много се дразнят на хора с различен темперамент от техния.

Водолей: студени сме много и ненапразно ни наричат бездушни - не сме романтични и даже ни е хубаво да го кажем. Груби сме на думи - хапливи имам предвид -  с най-близките си, защото искаме да ги предпазим от самозаблуда и да ги приземим ( а не това е начина). Имаме склонност да си премълчаваме и в един момент да изригнем с опасен сарказъм. Ако много ни е яд на някого, нищо няма да му направим, но допре ли той до нас - с чиста съвест ще го оставим да се ос*р* без да му помогнем и даже ще се наслаждаваме на безпомощността и тъпотата му. Живеем с нагласата, че знаем всичко повече от другите и сме най-прави.  Whistling Оплюх ни тотоално.

Рак: толкова готини приятели и толкова опасна тайна завист. Не знам как съжителстват в един човек. И не знам как може толкова да ги харесвам.  Wink

Лъв: демонстрация и демонстрация.

# 128
  • София - Рим и обратно
Най-гадна женска зодия - много грубо казано, но ето и моите водолейски размишления.

Риби: пресметливи, клюкарки, въртиопашки, фукли, обичат да се ослушват и оглеждат, подмазвачи, интересчийки.

Лъв: демонстрация и демонстрация.
Много съм съгласна. Това са наистина отрицателните черти на тия две зодии. Имат си и положителни, естествено.

Аз имам много приятелки лъвици. Те обаче, колкото и да демонстрират високомерие, начетеност, надменност и т.н., всъщност никак, ама никак не си знаят интереса. Хлътнат ли, край. И най-смотаният льольо ако им влезе под кожата, може да си ги върти, както си иска. Лъвицата реве, беснее, негодува, но си го влачи. Ей това не им разбирам. Добри души са, но нямат здравословната доза хитрост.

# 129

За лъвиците подкрепям споделените мнения- уж фатални, уж наперени, уж всезнаещи и силни,уж победителки - това  по техни индикации и сведения, а се примиряват с доста незавидни ситуации в семеен план. Будали и от тях все да мине, когато стане въпрос за брачни отношения. Уж се борят да променят нещата, но само на теория , на практика те са прекараните. Това е моето мнение. Лесно се подават на ласкателства и губят реалната представа за случващото се.
Пример:
Имам дългогодишна колежка Лъв с мъж Риби. Последният си прави каквото намери за правилно, не домакинства, слугуват му, философства, изисква, а уж дава подкрепа, уж е разбиращ и щадящ жена си съпруг..... В моите очи, погледнато отстрани, жертвата и будалата е лъвицата. Този Риби не би вирял при мен, сигурна съм. Аз не съм склонна да робувам на мъж и родата му. Имам здравословна доза себеуважение и егоизъм,затова не ги разбирам тези лъвици.

# 130
Нека дамите започнат с признанията а мъжете се оплачем... на майка й Joy

по-добре на Арменския поп ..нали майката прави дъщерята..
ако майката е тип Жена...и дъщерята ще е тип Жена

ако майката е тип слугиня ...тип курва,тип офца.........всичко отива по дяволите

# 131
Нека дамите започнат с признанията а мъжете се оплачем... на майка й Joy

по-добре на Арменския поп ..нали майката прави дъщерята..
ако майката е тип Жена...и дъщерята ще е тип Жена

ако майката е тип слугиня ...тип курва,тип офца.........всичко отива по дяволите

Кой ще се занимава...
Да може да прави мусака и сама да се прибира до тях си

# 132
Продължавам да съм убедена, че не съм тази зодия, която трябва да съм.

# 133
Водолей: студени сме много и ненапразно ни наричат бездушни - не сме романтични и даже ни е хубаво да го кажем. Груби сме на думи - хапливи имам предвид -  с най-близките си, защото искаме да ги предпазим от самозаблуда и да ги приземим ( а не това е начина). Имаме склонност да си премълчаваме и в един момент да изригнем с опасен сарказъм. Ако много ни е яд на някого, нищо няма да му направим, но допре ли той до нас - с чиста съвест ще го оставим да се ос*р* без да му помогнем и даже ще се наслаждаваме на безпомощността и тъпотата му. Живеем с нагласата, че знаем всичко повече от другите и сме най-прави.  Whistling Оплюх ни тотоално

Подкрепям!Особено за сарказма и хапливостта към най-близките.Удряме по слабите им места.Понякога си мисля,че съм най-лошия човек на света щом атакувам любимите си хора  Rolling Eyes

# 134
Водолей:
...
Живеем с нагласата, че знаем всичко повече от другите и сме най-прави.  Whistling

Че да не е лъжа?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт