Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 861
  • 656
  •   1
Отговори
# 270

Мъжете са много странни. И все се цупят и сърдят  Crossing Arms и то демонстративно да ти стане ясно, че са ти сърдити и не си говорят с теб пък  ooooh! Обаче аз съм, близначка и с непостоянството си ги дразня вероятно. newsm78
мъжете нито са странни , нито се цупят ...Мъжете искат Разумни жени а не машини за приказване и за проблеми...

това не касае всички мъже ...а само онези които искате ,  но не стига "Ресурс"

и през 2016 сменяйте по-често "плочата"...
не ходете на "курсове за щастие" , като "Кобилкините" и разни "лайф куОчове"
не четете разни съвети от измислени специалисти по женски сайтове......

спазвайте Поговорките , и различните оценки няма да закъснеят

В грешка си. Просто той е свикнал да има лесно жените, защото е от богато семейство. Обаче и аз съм от такова и сега изведнъж проблем, защото не кълва на пари. И понеже споменах,че си правя ремонт (на наследствен апартамент, той не знае, че Имам), реши явно, че ще се местя при някой. И без да ме пита се врътна и спря да ме поздравява от тогава. Обаче в началото на месеца го видях долу на кафето под офиса ми да ме дебне. и като ме видя се прави на разсеян, ама и аз се направих че не го видях. То бива гордост , ама чак толкова. Дразня се, че вместо да говори с мен сега сума време ще дебне да разбере какво става. Като дете е  ooooh!

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 20:23 от Cvetiata na Ida

# 271
  • София
Девата е трудна зодия, не всеки мъж има куража да я задържи. Бях чела някъде, че да си Дева си е диагноза..Simple Smile Но пък са много верни!!
Диагноза в положителния смисъл предполагам  Grinning
И сме наистина лоялни /докато ясно не ни покажат, че вече няма за какво! /

# 272
Още нещо относно жената Дева. Като имам предвид, че някои мъже нямат куража да я задържат е по-правилно да се каже, че  не могат да задържат вниманието й. Колкото и да се стараят, просто Девата си има свои критерии за това какво търси в даден човек. Дори и само едно нещо да куца според нея в евентуалният й бъдещ партньор, тя веднага ще реши, че това не е нейният човек. Девата подбира.. друг е въпросът дали мъжът ще го оцени! Може би затова е "трудна", защото не можеш да я спечелиш лесно.. Иначе като характер е прекрасен и отстъпчив човек. Разбира се, всеки човек е индивидуален сам по себе си, но тук говорим за типичен представител на зодията.Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 дек 2015, 00:49 от green_eyes14

# 273
  • София
Зелени очи, Дева ли си?

# 274
Да, като теб. Mr. Green

# 275
  • София
И ако си и със зелени очи, си Дева мечта  Peace

# 276
Благодаря ти, много мило от твоя страна.Simple Smile) Само че има още накъде да се развивам от към характер и поведение; далеч не бих се определила като "жената мечта", въпреки че надали има човек, който да е на 100% удовлетворен от себе си! Приятно изкарване на Новогодишната нощ, wind of some change. Wink Simple Smile

# 277

В грешка си. Просто той е свикнал да има лесно жените, защото е от богато семейство. Обаче и аз съм от такова и сега изведнъж проблем, защото не кълва на пари. И понеже споменах,че си правя ремонт (на наследствен апартамент, той не знае, че Имам), реши явно, че ще се местя при някой. И без да ме пита се врътна и спря да ме поздравява от тогава. Обаче в началото на месеца го видях долу на кафето под офиса ми да ме дебне. и като ме видя се прави на разсеян, ама и аз се направих че не го видях. То бива гордост , ама чак толкова. Дразня се, че вместо да говори с мен сега сума време ще дебне да разбере какво става. Като дете е  ooooh!

приемам написаното за чиста монета..не Ви познавам..
ако е така както казвате..едва ли си заслужава упражнението Wink
това е въшншно мнение..Вашето е определящо
успех през 2016 Wink

# 278

В грешка си. Просто той е свикнал да има лесно жените, защото е от богато семейство. Обаче и аз съм от такова и сега изведнъж проблем, защото не кълва на пари. И понеже споменах,че си правя ремонт (на наследствен апартамент, той не знае, че Имам), реши явно, че ще се местя при някой. И без да ме пита се врътна и спря да ме поздравява от тогава. Обаче в началото на месеца го видях долу на кафето под офиса ми да ме дебне. и като ме видя се прави на разсеян, ама и аз се направих че не го видях. То бива гордост , ама чак толкова. Дразня се, че вместо да говори с мен сега сума време ще дебне да разбере какво става. Като дете е  ooooh!

приемам написаното за чиста монета..не Ви познавам..
ако е така както казвате..едва ли си заслужава упражнението Wink
това е въшншно мнение..Вашето е определящо
успех през 2016 Wink

Peace Успех и на теб

# 279
Аз пък, малко в кръга на шегата( но не съвсем Wink да ви кажа, че като видя във Фейсбук профил с име " Иван и Мария Петрови", знам, че е на Дева Simple Smile.
Имам  три броя жени Деви в обкръжението ми, с които никога не мога да се видя насаме. Пристигат я с мъж, я с дете, я с цялото семейство.
Ако случайно дойдат сами, целият разговор се върти около "домашното огнище". Как хубаво сготвили, колко й било вкусно на фамилията, колко й били умни децата и как всичко правели заедно.
Аз като типичен Стрелец, гледам в една точка отегчена, защото ми е много по-интересно, да споделя вечатления от екскурзията на която съм била примерно, отколкото да разкажа какво съм яла на обяд и как хубаво съм изчистила вкъщи.
С едната Дева, веднъж даже се поскарахме, защото на лични във Фейсбук й споделих нещо, без да съобразя, че може би се чете от цялата рода. Гледам, че е прочетено, но не ми отговаря нищо. Звъннах й след няколко дни, а тя " А, да, той мъжът ми ми каза, какво си ми писала, но нямах време да ти отговоря". След като реагирах малко обидено, че не съм очаквала, всеки да чете кореспонденцията ни, тя буквално се възмути: " Ама как така, те са моето семейство, аз не крия нищо от тях"...Е, ти  не криеш, но аз пък може и да крия Wink
Това го казвам съвсем добронамерено, надявам се да не ми се обидите жените Деви тук и визирам моите познати Peace Не твърдя, че всички Деви са такива.
Иначе са ми верни дружки, добрички са, разбираме се, но това пусто срастване с дом и семейство, понякога ми идва в повече.

# 280
  • София
За първи път чувам за такива Деви.
Обикновенно си пазим личното пространство.
Нв съм виждала Деви,които говорят само за ядене, дом.и семйство, честно

# 281
Точно това са им темите за разговор - чистене, готвене, пране, гладене, препарати, пазаруване, децата, мъжа...

# 282
Сега да кажа. Аз съм жена Близнаци с асцендент Водолей. И не съм коварна. Коварни бяха всички онези Стрелци, Везни, Водолеи, един Рак и рядко други Simple Smile

# 283
Сега да кажа. Аз съм жена Близнаци с асцендент Водолей. И не съм коварна. Коварни бяха всички онези Стрелци, Везни, Водолеи, един Рак и рядко други Simple Smile

Баш ти, Близначката не се обаждай  hahaha
По-коварна зодия от вашата няма. Всичко знаете, вие сте прави и онеправдани а другите - криви и коварни. Бе боко-тиквата, голямата приказка  hahaha
Стрелеца не е коварен, просто отказва да играе играта ви и със Стрелец няма как да стане вашето

# 284
  • Пловдив
Стрелец и коварен са две несъвместими неща, ние сме толкова открити и все доизясняваме нещата. Ние сме това, което виждаш - на стрлеца чувствата и емоциите са върху лицето и в очите...

Общи условия

Активация на акаунт