Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 876
  • 656
  •   1
Отговори
# 105
Отдавна зная, след изчисления на астролог, че асцендентът ми е Лъв и го доказвам до степен все едно това е зодията ми.

# 106
  • Тра-ла-ла
Отдавна зная, след изчисления на астролог, че асцендентът ми е Лъв и го доказвам до степен все едно това е зодията ми.

До колкото знам след 30тата година човек започва все повече да прилича на асцендента си за сметка на слънчевия знак.

# 107
За съжаление чистенето и лъскането не съм го взела от Девите, само лошото  Joy
За забелязването - не знам, да чука човек на глава да не се налага да забелязва  Praynig Mr. Green

По темата - Водолей. Най-добрата ми приятелка от детството е Водолей. Е, каквото и да направи човек все е грешно. И в приятелските отношения, и в семейни, и в каквито се сетите  Rolling Eyes същото забелязах и при още 2 представителки на зодията, но не сме толкова близки, че да да го потвърдя със сигурност...  
Потвърждавам.
Малко завишени са стандартите им и малко хора ги покриват .Лошото е когато го оповестяват на другите.
http://www.beu.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%BE%D … 80-news11282.html

"4. Водолей

На пръв поглед ведра, забавна и колоритна личност. Но тези качества сякаш минават на заден план, когато го поопознаеш. Водолеите имат навика да бъдат „черната овца“. Скандални, с предизвикателна визия, а поведението им често крещи „вие сиви, смешни хорица, не знаете какво е да живееш истински“. И като за капак добавяме болезненото им свободолюбие.
Този знак винаги ще прави, каквото си иска. Дори да си седи кротко и да кима с глава, докато му наслагвате своето мнение и идеи, след това той пак ще постъпи, както си е решил. Да покориш Водолей под каквато и да е форма, е категорично невъзможно."

# 108
  • София

Аз съм забелязала, че с времето много се променям. Като дете и като тийнейджърка ни най-малко не отговарях на зодията си. Просто нищо общо. Напоследък осъзнавам, че все по-скорпионеста ставам. В момента съм типичен Скорпион. Явно през различните етапи от живота...различно влияние имат знаците.

# 109
Аз нямам нищо общо със зодията си. Ни-що. Дори и тук потвърдихте, че представителите на моята зодия не са това, което съм аз.

# 110
  • София

До колкото знам след 30тата година човек започва все повече да прилича на асцендента си за сметка на слънчевия знак.

Това се е появило, докато пишех. Моите наблюдения са тооочно обратните. Grinning

# 111
  • София
Според моя мъж моята зодия е най-ужасна. Тук не видях нищо подобно Mr. Green

# 112
04. Рак

Жените, зодия Рак, обикновено не изглеждат ревниви. Вътрешно, обаче, в тях бушуват урагани, ако се загледате по друга жена, кажете мила дума за нея или, недай си Боже, си легнете с нея. Половинката ви може и да не ви напусне, но, повярвайте, ще плащате за тази грешка цял живот! - знаех си че правилно съм се загледал в Рачката  Heart Eyes

# 113
Аз нямам нищо общо със зодията си. Ни-що. Дори и тук потвърдихте, че представителите на моята зодия не са това, което съм аз.
Явно си изключение от правилото .
 Hug

Повече на Телец или Лъв бих те оприличила лично аз .  Peace

Извън класацията за най-тежки характери ли се оказа?  Flutter

# 114
  • София

Извън класацията за най-тежки характери ли се оказа?  Flutter
Не съм чела задълбочено, но не видях някой да смята зодия "уфсъ" за ужасна.

# 115

Извън класацията за най-тежки характери ли се оказа?  Flutter
Не съм чела задълбочено, но не видях някой да смята зодия "уфсъ" за ужасна.

Че то има ли оцелели след връзка с жена-овен че да се оплачат...
Това как фучи ако заподозре нещо...

# 116
  • София
Моят мъж е жив и във фаза развитие. Може пък само да си мисля, че съм "уфсъ" Mr. Green

# 117
Най-добрата ми приятелка е Овне. Като цяло винаги се сдушвам с овнета от женски пол и си пасваме. Нищо ама нищо лошо не мога да кажа. Изобщо ако жена ми каже, че е Овен и някак си веднага подсъзнателно привключвам на приятелска вълна. Страхотна компания, невероятни приятели и хора. Много си ги обичкам аз овнетата Heart Eyes

# 118
04. Рак

Жените, зодия Рак, обикновено не изглеждат ревниви. Вътрешно, обаче, в тях бушуват урагани, ако се загледате по друга жена, кажете мила дума за нея или, недай си Боже, си легнете с нея. Половинката ви може и да не ви напусне, но, повярвайте, ще плащате за тази грешка цял живот! - знаех си че правилно съм се загледал в Рачката  Heart Eyes
И кое му е хубавото? Ей, да знаеш, предупреден си относно Раците, после да не ревеш в СО. Naughty

# 119
  • Пловдив
Modra bouquet При мен скука...стрелец с асцендент стрелец  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт