Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 868
  • 656
  •   1
Отговори
# 285
Стрелец и коварен са две несъвместими неща, ние сме толкова открити и все доизясняваме нещата. Ние сме това, което виждаш - на стрлеца чувствата и емоциите са върху лицето и в очите...

За Близнаците сме коварни защото не им ходим по гайдата а те са свикнали именно на това. И с другите се оправят и ги водят за носа, не и със Стрелеца

# 286
  • София
Не познавам такива Деви.
Темите за разговор са ни малко по "възвишени" ,от това кой какво е сготвил и ял и кой как си е простнал дрехите. 
Така че, говорете си за щипки, но не с нас.

# 287
  • Пловдив
Имам приятелка близнаци, усещам понякога някакви неприятни импулси, но като цяло и тя е доста директна, което е странно за зодията. Просто е премерена в емоцията, пресметлива като цяло /не като скръндзава и стисната/, абе с две думи знае какво да направи за да оцелее...докато стрелеца му кажи не прави това /дори и с най-добри чувства и мил глас/ и стой и му гледай сеира, някак хич не умеен да се възползваме от ситуацията или да я изманипулираме...

# 288
Точно това са им темите за разговор - чистене, готвене, пране, гладене, препарати, пазаруване, децата, мъжа...
Темите за разговор не са най-важни. Simple Smile
По-важно е, че приятелите ни виждат в нас някой, на когото да се доверят, а колегите ни - всеотдаен човек, на когото да разчитат. И това винаги е било достатъчно.: )
Ролята на ''ходещ цирк'' отдавна е заета от други.

# 289
Точно това са им темите за разговор - чистене, готвене, пране, гладене, препарати, пазаруване, децата, мъжа...
Темите за разговор не са най-важни. Simple Smile
По-важно е, че приятелите ни виждат в нас някой, на когото да се доверят, а колегите ни - всеотдаен човек, на когото да разчитат. И това винаги е било достатъчно.: )
Ролята на ''ходещ цирк'' отдавна е заета от други.

Щях да се учудя ако не си Дева...

# 290
Аз не съм важна. Прекалено съм ''демоде'' за ''широко скроена'' личност като теб.. По-добре обърни внимание на фенките си от една друга ''култова'' тема! Липсваш им, няма с кого да се зарибяват. Гледат те като писано яйце; не дават току-така някой да бутне 'ореола' от главата ти!
Всичко било лъжи и конспирация.. hahaha

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 22:41 от green_eyes14

# 291
Не обърнах внимание, коментирано ли е нещо за жените Риби.
Не знам защо, но в обкръжението ми никога не е имало много Риби, нито мъже, нито жени.
Имам близка една-единствена Риба и е много интересна жена. Магнетична, красива, малко странна, обаятелна, интересна. Много трудно я разбирам понякога, реагира неочаквано, понякога без особена връзка с темата Simple Smile

# 292
Стрелец и коварен са две несъвместими неща, ние сме толкова открити и все доизясняваме нещата. Ние сме това, което виждаш - на стрлеца чувствата и емоциите са върху лицето и в очите...

За Близнаците сме коварни защото не им ходим по гайдата а те са свикнали именно на това. И с другите се оправят и ги водят за носа, не и със Стрелеца

По-принцип е така, нооо... след 2 седмици Близначката ще е прескочила на някой, който не и се прави на интересен и може да води за носа, а теб ще е забравила.  Laughing

# 293

По-принцип е така, нооо... след 2 седмици Близначката ще е прескочила на някой, който не и се прави на интересен и може да води за носа, а теб ще е забравила.  Laughing

Принципно си права.
Опитва милата, 3-та година опитва, засега безуспешно. Нали са 2 та едната уж се опитва да забрави Стрелеца ма другата мине не мине напомни за себе си  Joy
Хойка, хойка, командва тоя и оня клефук ма си търси Стрелеца щото другите са й ниска топка
Обяснявах аз че Стрелеца е висока топка за Близначката ма не вярва...  Joy
Но пък и единствено Близначката пасва идеално на мъжа-Стрелец  bouquet

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 19:24 от Анонимен

# 294
Аз не съм важна. Прекалено съм ''демоде'' за ''широкоскроена'' личност като теб.. По-добре обърни внимание на фенките си от една друга ''култова'' тема! Липсваш им, няма с кого да се зарибяват. Гледат те като писано яйце; не дават току-така някой да бутне 'ореола' от главата ти!
Всичко било лъжи и конспирация.. hahaha

Къде? Къде? Дай линк да разлаем темата...  Joy

# 295

По-принцип е така, нооо... след 2 седмици Близначката ще е прескочила на някой, който не и се прави на интересен и може да води за носа, а теб ще е забравила.  Laughing

Принципно си права.
Опитва милата, 3-та година опитва, засега безуспешно. Нали са 2 та едната уж се опитва да забрави Стрелеца ма другата мине не мине напомни за себе си  Joy
Хойка, хойка, командва тоя и оня клефук ма си търси Стрелеца щото другите са й ниска топка
Обяснявах аз че Стрелеца е висока топка за Близначката ма не вярва...  Joy
Но пък и единствено Близначката пасва идеално на мъжа-Стрелец  bouquet

Случил си на кофти Близначка. Аз щях да съм те забравила вече. Simple Smile Аз се разбирам с земни зодии  с огнените и въздушните не. Simple Smile Не се и опитвам, Ако не ми дават каквото искам си го вземам от друг. Не бих се занимавала за спорта. Явно е неопитна още Simple Smile
 Rolling Eyes

# 296
Не обърнах внимание, коментирано ли е нещо за жените Риби.
Не знам защо, но в обкръжението ми никога не е имало много Риби, нито мъже, нито жени.
Имам близка една-единствена Риба и е много интересна жена. Магнетична, красива, малко странна, обаятелна, интересна. Много трудно я разбирам понякога, реагира неочаквано, понякога без особена връзка с темата Simple Smile

Коментирахме, Валерина. За мен Рибите, и мъже, и жени, са ужасна зодия.

# 297

По-принцип е така, нооо... след 2 седмици Близначката ще е прескочила на някой, който не и се прави на интересен и може да води за носа, а теб ще е забравила.  Laughing

Принципно си права.
Опитва милата, 3-та година опитва, засега безуспешно. Нали са 2 та едната уж се опитва да забрави Стрелеца ма другата мине не мине напомни за себе си  Joy

Случил си на кофти Близначка. Аз щях да съм те забравила вече. Simple Smile Аз се разбирам с земни зодии  с огнените и въздушните не. Simple Smile Не се и опитвам, Ако не ми дават каквото искам си го вземам от друг. Не бих се занимавала за спорта. Явно е неопитна още Simple Smile
 Rolling Eyes

Вземаш от тоя, дет ти е по-лесно. Ма не е същото...

# 298
Водолей

На пръв поглед ведра, забавна и колоритна личност. Но тези качества сякаш минават на заден план, когато го поопознаеш. Водолеите имат навика да бъдат „черната овца“. Скандални, с предизвикателна визия, а поведението им често крещи „вие сиви, смешни хорица, не знаете какво е да живееш истински“. И като за капак добавяме болезненото им свободолюбие.
Този знак винаги ще прави, каквото си иска. Дори да си седи кротко и да кима с глава, докато му наслагвате своето мнение и идеи, след това той пак ще постъпи, както си е решил. Да покориш Водолей под каквато и да е форма, е категорично невъзможно."

Именно!
Имам много близък човек до себе си - Водолей и определено мога да твърдя, че тези хора се раждат с лека шизофрения. #Crazy Като цяло ключовата думичка за зодията е оригиналност, въпреки че според мен тази черта е по-изразена у жените, мъжете са доста по-сдържани откъм поведение.
Например на мен ми се е случвало, при пътуване с кола, Водолеят внимателно да ти обяснява правилата за движение по пътищата и колко било важно да се спазват, за да не се стигне до пътен инцидент. Същевременно няколко часа по-късно, пак този същият Водолей, чакайки за ляв завой на пътното платно, с нескрито нетърпение ще каже как щял да отреже всички други и да мине преди тях. Rolling Eyes  ooooh!
Като хора също така са много свободолюбиви и динамични. В сравнение с тях един Близнак бързо би пуснал корени, а един Стрелец би изглеждал като библиотекар. Но определено са доста забавни и никога не би ти било скучно с тях.
Не бих казала, че Водолеят е коварна зодия. Проблемът при тях е, че бързо си менят мнението за хората, което неминуемо води до обвинението, че са двулични. Но никога не биха забили нож в гърба.
За мен истински коварна зодия е Козирогът. Предимно мъжете, жените доста се различават като характер. Имат болни амбиции и не биха се поколебали да интригантстват на нечий гръб, само и единствено да елиминират 'врага си'. Освен това приличат на восъчни фигури и са лишени от всякакви чувства; поне трудно си проличават.

# 299

Принципно си права.

Rolling Eyes

Вземаш от тоя, дет ти е по-лесно. Ма не е същото...

Същото е, повярвай ми. Парите са едни и същи, Другото си е чесане на егото, да си докажеш, че можеш да имаш всеки. Не е невъзможно ,но  не е нужно. Колкото по-малко внимание се обръща на мъжете, толкова по- добре.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт