Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 861
  • 656
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
Стрелец и коварен са две несъвместими неща, ние сме толкова открити и все доизясняваме нещата. Ние сме това, което виждаш - на стрлеца чувствата и емоциите са върху лицето и в очите...

За Близнаците сме коварни защото не им ходим по гайдата а те са свикнали именно на това. И с другите се оправят и ги водят за носа, не и със Стрелеца

По-принцип е така, нооо... след 2 седмици Близначката ще е прескочила на някой, който не и се прави на интересен и може да води за носа, а теб ще е забравила.  Laughing

Принципно си права.
Опитва милата, 3-та година опитва, засега безуспешно. Нали са 2 та едната уж се опитва да забрави Стрелеца ма другата мине не мине напомни за себе си  Joy
Хойка, хойка, командва тоя и оня клефук ма си търси Стрелеца щото другите са й ниска топка
Обяснявах аз че Стрелеца е висока топка за Близначката ма не вярва...  Joy
Но пък и единствено Близначката пасва идеално на мъжа-Стрелец  bouquet

Случил си на кофти Близначка. Аз щях да съм те забравила вече. Simple Smile Аз се разбирам с земни зодии  с огнените и въздушните не. Simple Smile Не се и опитвам, Ако не ми дават каквото искам си го вземам от друг. Не бих се занимавала за спорта. Явно е неопитна още Simple Smile
 Rolling Eyes

Вземаш от тоя, дет ти е по-лесно. Ма не е същото...

Същото е, повярвай ми. Парите са едни и същи, Другото си е чесане на егото, да си докажеш, че можеш да имаш всеки. Не е невъзможно ,но  не е нужно. Колкото по-малко внимание се обръща на мъжете, толкова по- добре.  hahaha
Не съм съгласен. Мъж, който ви ходи по желанията в началото ви е интересен защото не е като Стрелеца да ви се опъва. Но ви е приятно да ви ходи по акъла 3-4 месеца. После ви става безинтересен защото го поглъщате и губи индивидуалността си. Единствения начин да се отървете от Стрелеца е той да си хареса ваша приятелка. Е това вече не можете да го преживеете. Но пък сте красиви и цветни. Стрелеца не забравя връзка с Близначка

ПП. Лесно е. Бутонче:

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 13:01 от Анонимен

# 301
  • Тра-ла-ла
Любовчии, посмалете чаршафа Grinning

# 302
Дайте нещо за Лъвиците Simple Smile Имам приятелка Лъвица, много ми е близка, но на моменти не мога да я понасям. Все тя е правата, все тя иска да командва, колегите си, мъжете, приятелите, близките си. Иска ми съвет и като й кажа мнението си, което не съвпада с нейното, като се намръщи...става като буреносен облак. През мъжете минава като валяк "ще стане както аз кажа", все е сама, все я изоставят гаджетата, защото всички до един са"мухльовци".

# 303
  • София
Жена Лъв хм. Едната ми.приятелка е модел, другата е в сферата на изкуството.  И двете са страхотни, положителни,  точни и добри.  
Налагат се, но не са лоши.  Професионалисти.
Същото и за мъжа Лъв. Страхотен събеседник. Изключително добри /поне тези с които имам контакт/

# 304
Не съм чела задълбочено, но не видях някой да смята зодия "уфсъ" за ужасна.
Това е зодията, която най-много харесвам за жена.: ) Другите, за компания - да, за приятелство - не. Докато с Овена, въпреки различията си, успяваме да се напаснем помежду си; като Инг и Янг сме.: ) Факт е, че Овенът не е лъжица за всяка уста, но и аз не се нагаждам според всеки. Харесва ми, че са директни; не са като повечето 'типични' жени да кокетничат, дори ми е направило впечатление, че гледат мъжете малко 'отгоре'. Simple Smile Във връзките си са сериозни и в никакъв случай не са 'лесни' момичета. Лекомислени идиотки не мога да понасям.
Като недостатък бих изтъкнала, че не прикриват, когато някой не им харесва, в каквато и да било ситуация, и понякога се превръщат в ''черната овца''; трудно склоняват на компромиси. А когато предизвикваш някого, трябва да държиш на позицията си, да можеш да се защитиш. А те не винаги излизат 'победители' накрая. Присъщите им импулсивност и първичност понякога им изиграват лоша шега.

# 305
  • Пловдив
Кажете нещо за мъж дева /за жените отделихме достатъчно внимание Wink/.

# 306
Сухар, силно критичен, забелязва и най-дребните детайли, педантичен. Хитър, прави си сметката, пестелив. Малко саможиви и особняци.

# 307
  • София
Сухар, силно критичен, забелязва и най-дребните детайли, педантичен. Хитър, прави си сметката, пестелив. Малко саможиви и особняци.

Перфектно описание на сина ми Дева.

# 308
  • Тра-ла-ла

Има тема еквивалент на тази за жените, в която обсъждаме гадните мъжки зодии. И отделно тема за мъжете Деви. Заповядай  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=878607.0;topicrefid=19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320423.780

П.С. За мъжа Дева - правят се на големи моралисти. По мои наблюдения в повечето случаи са псевдоморалисти

# 309
А нещото, което ме 'дразни' във Везните е, че се стремят да се 'харесат на всички'. Wink Не искам да засегна никого, правя си изводи от хората, които познавам. И дори, когато ти казват 'истината в очите', бъди сигурен, че реалното им мнение е далеч по-крайно. Случва се и да изкоментират пред друг негативите ти; някак си нямат смелостта да развалят открито отношенията си с теб. Не че са лицемерни, напротив. Отзивчиви са, приятелски настроени; ако са в по-зряла възраст, може да се разчита на тях, ако си затруднен за нещо. Все пак Везните са в ръцете на Темида. Peace

# 310
  • Пловдив
Джулая, мерси.

# 311
  • София

Освен това имат и една непозната страна,  смелата им страна.
Готови са на крайни действия за някоя кауза /жена,принцип,чест и пр./
И май са стабилни /поне така изгледжат / имаш си работа с мъж Дева ли?  А ти си стрелец

# 312
Спам...но дева мъж освен стабилен, надежден е и непоклатим във всичко- най-вече в собственото му мнение и позиция, негъвкав, взискателен и закостенял,традиционалист, подвластен на родителско влияние.

По темата за жените и коварството няколко щрихи -  жена козирог - пресметлива и прекалено целеустремена; жена стрелец- егоистка и самодостатъчна на себе си, дистанцирана и необичаща.

# 313
  • Пловдив
Нямам си все още работа Simple Smile има нещо в него, което ме привлича...не съм влюбена, интересен ми е като човек, искам да го опозная по-от близо, изразява се добре, изглежда стабилен...засега са ни най-нормални взаимоотношенията, като за почти непознати хора...интересно ми е да чуя различни мнения за да видя дали изобщо да правя намеци след време. Познавам две деви мъже бивш шеф /който беше женкар, присмехулен към околните, ехиден и скръндза/ и на приятелка мъжа /сериозен, ларш към семейството си, много стабилен/.
Иначе да, аз съм стрелец.

# 314
  • Пловдив
Камея, аз пък никога не съм си самодостатъчна, самотата може да ме убие буквално, това е най-големият ми страх. Обичам да съм заобиколена от хора. Не съм егоист.

Общи условия

Активация на акаунт