Re: Най-гадна/коварна за мъжете женска зодия

• 51 887
  • 656
  •   1
Отговори
# 315
Мъжът Дева според мен е много подходящ за семейство - всичко влачи вкъщи като мравка, създава спокойна атмосфера, общо взето се води /макар че има и темерути/. Иначе не е забавен, да не кажа скучен, домошар е.

# 316
  • София
Хаха за разлика от жените Дева. Обичат хората, не сме чак такива домашарки, и ако мъжът Дева вкарва парите, жената ги изкарва от дома хихи/уж шегичка/ .

# 317
Запознах моя позната с мъж Дева и сега съжалявам много за това. Тя е от София, той от Бургас. Запознах ги, срещнаха се няколко пъти, влюбиха се уж...Тъй като всички бяхме грабнати от ежедневието, за известно време почти изгубихме връзка. От време-навреме си разменях кратки съобщения и с двамата,от които разбирах колко са щастливи заедно и колко са ми благодарни, че ги запознах.
Един ден господинът ми звъни и ми заявява, че тази жена е най-голямото разочарование в живота му, направо ме шашна.
Оказа се, че още на първите виждания започнал да й говори за семейство, деца, домашен уют, а тя в се смеела и казвала, че е много рано да коментират такива неща.  Изводът " веднага разбрах, че е несериозна", но решил да продължи да опитва. Тя като ходела в Бургас искала да излизат по заведения, а той бил домошар. Тя имала много приятели, компания, а той смятал, че двамата са си самодостатъчни. Накрая я попитал, кога смята да се мести в Бургас, а девойката го контрирала с "А защо не се преместиш ти в София?". Беше възмутен от дъното на душата си, че не направила компромис с местоживеенето. Когато го попитах не се ли отнася същото и за него-както тя не желае да се мести в Бургас, той не иска да се мести в София. Не, ако го обичала, тя щяла да се премести.
Много ме изненадва с поведението си този мъж Дева. Младо момче на 30 г., говори само за семейство, деца, домашен уют. Всяка вечер се прибира право вкъщи и след десетчасов работен ден, почва да си готви, защото държал да има топла и вкусна храна. Не излиза, няма приятели, не обича заведения, не се весели.
Това за жена по го приемам, но за млад мъж ми е много странно.

# 318
Ох аз май съм се натресла на същия. Ама аз съм свикнала да не досаждам и да не съм лепка. А сега излезе, че съм несериозна. Моята дева е на 41 г. Rolling Eyes

# 319
  • София
Това им е част от репертоара, "ти си несериозна" ,чувала съм го десетки пъти.
Значи за мъже Дева, най-гадната и коварна зодия са повечето жени вкл.и деви Laughing

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 16:26 от Wind .

# 320
Аз съм близнаци  hahaha

# 321
Аз съм близнаци. Не се оплаквам от мъжки интерес, даже един телец все ме убеждава колко съм била добричка, а аз всичко лошо от характера си му показах. Явно е влюбен или има и по-лоши от близнаците  Thinking

какво да се очаква от Теле ..освен телешки възторг !
не го приемай за меродавно
Simple Smile
Забелязала съм, че колкото е по-крива, гадна и игнорантна една жена, толкова повече би се харесала на мъж Телец. Thinking Какво излиза, че Телците са мазохисти. Simple Smile Виж хубавото в такава ситуация, ако имаш връзка с Телец и притежаваш гореизброените 'качества', Телецът би го играл нещо като ''терапевтична котка''. Simple Smile

# 322
Това е въпрос на его, не на зодия

# 323
Скрит текст:
Запознах моя позната с мъж Дева и сега съжалявам много за това. Тя е от София, той от Бургас. Запознах ги, срещнаха се няколко пъти, влюбиха се уж...Тъй като всички бяхме грабнати от ежедневието, за известно време почти изгубихме връзка. От време-навреме си разменях кратки съобщения и с двамата,от които разбирах колко са щастливи заедно и колко са ми благодарни, че ги запознах.
Един ден господинът ми звъни и ми заявява, че тази жена е най-голямото разочарование в живота му, направо ме шашна.
Оказа се, че още на първите виждания започнал да й говори за семейство, деца, домашен уют, а тя в се смеела и казвала, че е много рано да коментират такива неща.  Изводът " веднага разбрах, че е несериозна", но решил да продължи да опитва. Тя като ходела в Бургас искала да излизат по заведения, а той бил домошар. Тя имала много приятели, компания, а той смятал, че двамата са си самодостатъчни. Накрая я попитал, кога смята да се мести в Бургас, а девойката го контрирала с "А защо не се преместиш ти в София?". Беше възмутен от дъното на душата си, че не направила компромис с местоживеенето. Когато го попитах не се ли отнася същото и за него-както тя не желае да се мести в Бургас, той не иска да се мести в София. Не, ако го обичала, тя щяла да се премести.
Много ме изненадва с поведението си този мъж Дева. Младо момче на 30 г., говори само за семейство, деца, домашен уют. Всяка вечер се прибира право вкъщи и след десетчасов работен ден, почва да си готви, защото държал да има топла и вкусна храна. Не излиза, няма приятели, не обича заведения, не се весели.
Това за жена по го приемам, но за млад мъж ми е много странно.

Много ми бе интересно да прочета тази история.  Макар и да е странно, но такова поведение е присъщо единствено и само /моля, без да спорим Simple Smile / на един мъж Дева. Те са такива - кой в по-малка, кой в по-голяма степен. Имат я тази "женска" черта/тенденция/ в характера и поведението си.  И мисленето им сякаш е някак "по женски".  Описаният мъж Дева наистина е прекалил отвсякъде - все пак е на 30г. и живее в 21 век,но....това е Дева Grinning

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 16:48 от *Камея

# 324
Потвърждавам. Познавам един ерген Дева, над 40 годишен, 1:1 с описания. От работа - вкъщи, от вкъщи - на работа, не можеш да го изкараш навън, също си готви сам, и въобще се храни само здравословно.

# 325
Знам, че не е по темата, но тъй като се започна, да кажа и аз нещо за мъжа Дева. Вуйчо ми е от тази зодия и може да се каже, че е всестранно развита личност.: ) Работи в електроцентралата, често ходи по командировки, а когато си остане вкъщи, предпочита да излезе с приятели на някой поход. Отделно има диплома за учител по Английски език да преподава до 8 клас. Хобито му е алпинизъм. Преди шест години беше гледал по Discovery Channel или NG някакво предаване за алпинист, който за ден бил изкачил 3 върха (по-скоро става въпрос за високи скали). Та, вуйчо ми се беше надъхал, но без да съобщи на никой от семейство за намеренията си, беше се оправдал с дежурното, че отива на поход с приятели до Петрохан.
За един ден беше изкачил 5 върха някъде във Врачанския балкан. bowuu Дори го бяха канили в националната телевизия на техния град да разкаже, но той като типична Дева отказа с оправданието, че било излишна показност.: ) Тогава беше на 46г. А пък преди  11 години, дори беше започнал да посещава курсове по Китайски език. Simple Smile
Много добър имитатор е и обича да се шегува с хората, имитирайки ги.; ) Доста е консервативен, но в никакъв случай не е скучен като човек.: )

# 326
  • Тра-ла-ла
Въобще земните зодии - Козирог, Телец, Дева са си домошари и сухари. Направо корени са пуснали. Все пак са земни Laughing Ясно е, че всяка зодия си има и изключения, макар и рядко. Peace

# 327
И все пак е по-добре домошар, стига да не е прекалено. На мен ми прави впечатление, че се правят на тежкари и оборотни но не са.  newsm78

# 328
  • Тра-ла-ла
И все пак е по-добре домошар, стига да не е прекалено. На мен ми прави впечатление, че се правят на тежкари и оборотни но не са.  newsm78
Абсолютно си права. Такива са и моите наблюдения над земните мъже Peace Правят се на много отворени и са склонни да послъгват, за да се представят в добра светлина. Някои земни са прекалено домошари. До степен, че всички празниците биха празнували вкъщи. И общо взето си търсят женички, които да им осигурят домашния уют, да им готвят, чистят, да им правят компания на масата и т.н.

# 329
И все пак е по-добре домошар, стига да не е прекалено. На мен ми прави впечатление, че се правят на тежкари и оборотни но не са.  newsm78
Абсолютно си права. Такива са и моите наблюдения над земните мъже Peace Правят се на много отворени и са склонни да послъгват, за да се представят в добра светлина. Някои земни са прекалено домошари. До степен, че всички празниците биха празнували вкъщи. И общо взето си търсят женички, които да им осигурят домашния уют, да им готвят, чистят, да им правят компания на масата и т.н.

Мъжът Дева според мен е много подходящ за семейство - всичко влачи вкъщи като мравка, създава спокойна атмосфера, общо взето се води /макар че има и темерути/. Иначе не е забавен, да не кажа скучен, домошар е.

Потвърждавам за девите. За козирог и телец нямам богати впечатления.

Който си търси такъв типаж, да има предвид написаното от мнозина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт