Весели съпруги от 2015

• 79 798
  • 448
  •   1
Отговори
# 285
Края на 6-ти месец съм. Термина ми 21 юли. Simple Smile
Дала съм си срок, че живот и здраве май месец трябва да започнем да купуваме някои неща, защото не ми се чака до последно, пък и после като станат жегите, няма да ми е много комфортно сигурно да обикалям магазините. Ама най-вече......нямам търпение.  Two Hearts Големите покупки като легло и количка няма как сега да вземем, защото заради ремонта няма къде да ги оставим. На мен никой нищо не е обещавал да ми дава. Нашите приятели са все с момичета, така че ни ми вършат работа.  Laughing Както се очертава всичко ще трябва да купуваме.
И вие имате време, ама аз не обичам да оставям нещата за последния момент, защото само ги мисля.

# 286
охх и аз никак не обичам, ако зависеше от мен щях да съм накупила всичко вече. Но покрай ремонта вкъщи, финансовите проблеми сега и липсата на помощ от никой за нищо, просто сме принудени да изчакаме.Надявам се до Великден да сме се оправили тук вкъщи и да ни остане само пазаренето и чакане на беба  Praynig

# 287
Малко лично ,ама към бременните(и които са били отдавна) имам въпрос. До кога ще работите, има ли сериозно отражение в майчинството , ако се пусне болничен да речем още 4-5 месец? Изключвам тежка бременност, но ми е любопитно в добрите случаи има ли смисъл работа до последно. Аз си мисля: не е удобно за майката и колегите, ако работата е взаимна, отделно са "последните" месеци на спокойно ежедневие. Въобще какво мислите за работата по време на бременност?

# 288
Аз съм в болничен от 4-ти месец. С това постоянно ходене до тоалетна, този зверски глад...сега вече се чувствам и по тромава, по лесно се изморявам...най-добре си ми е вкъщи  Simple Smile аз съм си решила да го давам сравнително спокойно, днес да свърша това, утре другото...мисля си,че ако чакам на този 45-дневен болничен само за да си оправя всичко за идването на бебето или няма да съм стигнала до никъде,или ще ми се вземе акъла от работа точно когато трябва най-много да почивам. А за отражението в майчинството не съм съвсем запозната ( аз съм на минималната и даже за сега ми се пада да взимам малко повече отколкото като ходя на работа, същото се отнася и за майчинството после Wink )

# 289
Христос воскресе! Да сте много здрави и вие и целите ви семейства!

Много хубави празници изкарахме ние. Рода, хапване, пийване и веселба.
Иска ми се вече времето да се оправя, много подтискащо ми действат тези дъждове...

# 290
  • София
Момичета от месеци не съм ви следила! Надявам се всички да сте добре и всичко с вас да е наред. Покрай бременността започнах да избягвам форума, защото много се шашках  Simple Smile Сега след като се роди бебчо вече ми е по-спокойно и реших да ви видя как я карате  Hug

# 291
Сеа, да ти е жива и здрава малката дъщеричка! Да е спокойно и щастливо бебче!

Еййй, че хубава новина!

# 292
Момичета от месеци не съм ви следила! Надявам се всички да сте добре и всичко с вас да е наред. Покрай бременността започнах да избягвам форума, защото много се шашках  Simple Smile Сега след като се роди бебчо вече ми е по-спокойно и реших да ви видя как я карате  Hug

Честито, Сеа, да сте живи и здрави!
Алечка, то не се спря с тоя дъжд,дано скоро изгрее слънчице!

# 293
Сеа, честито Simple Smile Да ти е живо и здраво и мноооого да те радва Wink

# 294
Сеа, честото и от мен! Да е жива и здрава госпожицата! Hug
Разкажи ни малко повече за вас...

# 295
Сеа, честито бебче и от мен!  Много радост и щастие да ви носи момиченцето!
За времето, уж трябва да става по-хубаво, а гледам целия Май го дават дъждовен Sad

# 296
Шоколадче, и аз така вдях и много се депресирам... Искам вече слънчице и да си нося роклите. Писна ми. 3 пъти си мих и си прибирах ботите и днес пак ги извадих  Laughing

# 297
Хахаха, късметлийка! Имаш какво да вадиш, на мен 1/3 от багажа ми е в мазето, 1/3 на село, нали изпразвам всички шкафове и нямам нито духалки(да вметна климатик нямаме), нито пуловери....Утешавам се, че поне се почна с майсторите, снощи един  взе размери на кухнята и изслуша какво къде искаме. Видя ми се разбрано момче, каза до ден два ще изготви оферта за вида на програма и цената. Доста бързо звучи, като слушам от приятелки как ги мотат със същите дейности седмици наред. Дано не е нещо скъпарско Praynig Оооо, най-важното -  заради Великденските промоции си купихме фурна, плот и съдомиялна за вграждане. Това последното ще е светилото в кухнята ми Joy

# 298
  • София
Благодаря ви  bouquet Добре сме като цяло, общо взето спи малката,мъчат ни колики от време на време,дано отминат скоро, и аз съм по-добре вече,че ми се наложи секцио и после едвам вървях. Иначе заради това време още не можем да я изкараме навън,само миналата седмица за малко на терасата  Crossing Arms

# 299
Привет и от мен!

Сеа, честито! Нека расте здрава, умна и чаровна малката бебка!

При мен общо взето любов от растояние вече 6-ти месец....ходих при него за една вълшебна седмица и сега отново скайп... Планирам пак да се видим след два месеца...засега ще е така, за хубаво е!  Hug Heart Eyes

Искам вече лятоооо, даже си купих бански. Свалила съм няколко кг и общо взето съм в летните килца. Е, не е от глад, а от тревоги и недоспиване, че баба пак беше в болницата ... ама поне малко утешение като видях крайната дупка на колана!

Шоколадче, честито за напредъка и придобивките!

Алечка, и аз само вадя и прибирам боти хахахах  Joy

Надявам се, че сте изкарали добре почивните дни. Нека и предстоящите бъдат прекрасни за всички!

Общи условия

Активация на акаунт