Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 162 724
  • 1 212
  •   1
Отговори
# 1 140
  • 1st floor
Браво! Честит да ти е и с кеф да си го ползваш!

# 1 141
  • там, където ми харесва
Здравейте! Покрай чп се сдобих с Garmin , които го исках от 1 година. Forerunner 255. От е маг. Виждам че има измерване на кръвно , но несъм разучила още функциите.

# 1 142
Бихте ли препоръчали гривна или часовник който да измерва коректно пулса,бюджета е около 200 лв.

# 1 143
  • Бургас
От ваучерите  си поръчах този часовник. https://www.ozone.bg/product/smart-chasovnik-lemfo-lf28-pro-45mm … EYASABEgI60PD_BwE
Но не успявам да го свържа с телефона си - Редми.
Пробва с приложенията  Da Fit и Fit Cloud Pro от предложенията от листовката и сайта, но безуспех.
Някой с идея как да се свърже?

# 1 144
Здравейте,

Наскоро взех на съпруга си Garmin Epix Pro 2 Sapphire, за подарък за Коледа. И двамата нищо не разбираме от смарт часовници. Беше си го избрал само и единствено заради GPS-a и картите за оффроуд.
Покрай него се зачетох и реших и аз да си взема, като за мен основното, което ме интересува е: да мери всички възможни здравни показатели (които могат да се мерят с часовник, разбира се), да го прави възможно най-точно, да мери всички показатели на съня, да има видове спорт, за да мога да си трак-вам тренировките, ако има и GPS с карти, ще е още един плюс, без да се налага за което и да е от изброените да се налага телефона да е с мен.
Много ми хареса модела Лили на Гармин, но отзивите, които четох за него, не бяха много добри и мисля, че е доста орязан откъм функционалности.
От друга страна, много ми допада дамския дизайн, за това другата ми опция е Garmin Venu 3s.
Може ли някой да сподели дали покрива всичко изброено? Четох доста и ми се струва, че ги покрива, но все пак отзиви от вече ползватели, би било много полезно.
Друго, което ме интересува, и за което не можах да се ориентирам от писаното е за блуутуута.
Мога ли да го ползвам със спрян блуутуут и да го пускам веднъж на ден, за да ми покаже данните, които самият часовник е регистрирал през деня/нощта, или за да може да регистрира, каквото и да е, трябва да е пуснато през цялото време?

# 1 145
  • Пловдив
За последното - моят не е Гармин, но точно така правя, свързвам го веднъж на ден за малко.
Не е нужно непрекъснато да е пуснат, регистрира си сам, ползва GPS също без текуща връзка с телефона. Мисля, че всички часовници са така.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 20:52 от Магдена

# 1 146
Аз имам  Garmin Venu 3s -покрива всичко без gps карти .Батерията държи от една седмица до 10 дена. Можеш да вдигаш през него телефона ,чува се добре без да е като на високоговорител.

# 1 147
Супер, точно това ми се искаше да чуя.
Относно съня и всички други здравни параметри - точен ли е?

# 1 148
Супер, точно това ми се искаше да чуя.
Относно съня и всички други здравни параметри - точен ли е?
Надявам се ...би трябвало ...

# 1 149
  • София
Синът ми е с Гармин, точно за спорт му трябваше, да мери показатели, свързва го с пулсомер, изобщо не го ползва като смарт часовник (т.е. не стои сдвоен с телефона през блутута).

# 1 150
  • София
И как и къде сваля данните и статистиките?

# 1 151
Тези дни излезна статистика, че Huawei вече са номер 1 в продажбите на носима електроника (т.е смарт часовници и гривни), Ейпъл остават 2-ри, трети са Шаоми.
Но това е за масовките.
Според мен Гармин са в топа за качество, макар че почват да издишат. Другите 2 бранда в спортните часовници са Coros и Suunto.

Та неодавна гледах едни такива въпросници при бегачите, и вече в тази сфера примерно при маратонките се предпочита Асикс пред Найк и Адидас, а при часовниците Suunto пред Garmin и Coros.

# 1 152
Какво означава, че “издишат” и според какви фактори се определят класациите, които имате в предвид?
Издържливост, функции, друго?
Тези дни излезна статистика, че Huawei вече са номер 1 в продажбите на носима електроника (т.е смарт часовници и гривни), Ейпъл остават 2-ри, трети са Шаоми.
Но това е за масовките.
Според мен Гармин са в топа за качество, макар че почват да издишат. Другите 2 бранда в спортните часовници са Coros и Suunto.

Та неодавна гледах едни такива въпросници при бегачите, и вече в тази сфера примерно при маратонките се предпочита Асикс пред Найк и Адидас, а при часовниците Suunto пред Garmin и Coros.

# 1 153
  • София
Моят Гармин винаги е бил издишал🤣Аз съм с Venu 2S и батерията трае 3 дни общо🤷♀ Уж издържаше седмица уж не знам си какво, но при мен не става.

# 1 154
Ами например тия готините серии май Лили се казваха са тотално бейсик и нямат редица показатели ...изобщо не стават за спортуващи хора...само на марката Гармин и на едната красота се разчита...Аз още въздишам по Хуавея си ...толкова по-разбираемо и френдли е направен -примерно за стреса си пише -много нисък,нисък,среден ,висок ..а тука гармина ми го дава в числа ...много разбирам аз от оценка на стреса 30 ,за съня пак така...няма анимирано възпроизвеждане на маршрута ,изобщо дървена работа😅
Също така не ми се включват автоматично спортовете без да пускам режим изрично -хуавея веднага зацепваше гребния тренажор.

Общи условия

Активация на акаунт