Случи ми се нещо странно XIII

• 167 673
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Докато ви четях - а то се случва от отдавна - се замислих животните душа имат ли, т.е. след смъртта им остава ли дух и къде отива. Някаква информация имате ли?
Грам не се съмнявам, че имат.  Simple Smile
http://duhovno-razvitie.com/knigi/2015/04/12/%D0%BC%D0%B5%D0%B4% … 0%B8%D1%83%D0%BC/

Имат, разбира се, но ако започнем по този въпрос, може да стане абсолютно мазало в темата, така че нека е до тук. Simple Smile

# 496
LaughingСтига де, таман си викам: гледай каква дарба ми се отвори, и така да ме свалиш на земята!  Crossing Arms Laughing
Ааа аз го казах, за да не се бърка с ксеноглосията. Дарба си е твоето  Wink Аз като пия и ставам по-красива и по-умна Flutter Като се замисля, много са прави хората, че алкохолът прави чудеса Mr. Green

Скрит текст:
Докато ви четях - а то се случва от отдавна - се замислих животните душа имат ли, т.е. след смъртта им остава ли дух и къде отива. Някаква информация имате ли?
Грам не се съмнявам, че имат.  Simple Smile
http://duhovno-razvitie.com/knigi/2015/04/12/%D0%BC%D0%B5%D0%B4% … 0%B8%D1%83%D0%BC/

Имат, разбира се, но ако започнем по този въпрос, може да стане абсолютно мазало в темата, така че нека е до тук. Simple Smile
Да се направи тема по въпроса? Simple Smile

# 497
LaughingСтига де, таман си викам: гледай каква дарба ми се отвори, и така да ме свалиш на земята!  Crossing Arms Laughing
Ааа аз го казах, за да не се бърка с ксеноглосията. Дарба си е твоето  Wink Аз като пия и ставам по-красива и по-умна Flutter Като се замисля, много са прави хората, че алкохолът прави чудеса Mr. Green

Скрит текст:
Грам не се съмнявам, че имат.  Simple Smile

Имат, разбира се, но е друга тема.
Да се направи тема по въпроса? Simple Smile

Както си решите. Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 21:48 от Ън

# 498
  • В Космоса
Ън, не знам къде се вихриш, вероятно в Алтернативния, но периодично те засичам тук да подхвърляш някакви неща, неясно, с недомлъвки, без никакви по-подробни обяснения и задължително с предупреждение, че повече нищо няма да пишеш и да споделяш, щото някъде не ти вярвали и те нападали... Еми... каква е целта?

# 499
Ън, не знам къде се вихриш, вероятно в Алтернативния, но периодично те засичам тук да подхвърляш някакви неща, неясно, с недомлъвки, без никакви по-подробни обяснения и задължително с предупреждение, че повече нищо няма да пишеш и да споделяш, щото някъде не ти вярвали и те нападали... Еми... каква е целта?
И аз съм го забелязала това. Къде пък се случва всичко това? В тази тема също си го казвала нееднократно, въпреки че от години съм в нея и не съм виждала някой да те е обидил с нещо.

Има подфорум Потребителски групи, където може да се направи отчетна тема за всякакви неща. Само заглавие трябва да се измисли.

# 500

Целта е да отговоря на зададения ми въпрос, нищо друго.
Ако си чела темата по-отдавна, щеше да видиш, че в началото пишех подборно разни неща, които съм видяла, но доста хора се обадиха, че това не било по темата, не ги интересува и било досадно. Престанах да пиша и винаги, когато някой се обръщаше към мен, му обяснявах защо вече не искам да разказвам подробно.
Понякога виждам, че в темата влизат хора, които са разтревожени от нещата, които им се случват и имат нужда да споделят. Винаги се обръщам към такива потребители, за да ги успокоя. Мога да си трая, но все се сещам за себе си. Бях на около 15 години, когато за първи път ми се случваше да виждам разни тъмни фигури, имах странни  усещания, но нямаше на кого да кажа. Бяха още соц времената, не смеех, а се чувствах адски самотна. Дори някой да ти каже, че не си сам, е много облекчаващо.
В Алтернативния съм влизала само веднъж, не разгледах подробно, но не повторих.

# 501
  • В Космоса
Ок. Но те призовавам или да пишеш, или не, а не само да загатваш нещо и после да заявяваш, че нищо няма да споделиш повече! Grinning

# 502
Добре, ще променя сега отговора на въпроса си и ще имам предвид. Peace

# 503
На мен винаги ми е интересно да чета Ън със или без недомлъвки Wink а ако ме интересува съм питала в темата и тя винаги любезно е обяснявала  Hug

# 504
Ън, защо оставяш някаква стара случка да ти влияе толкова?
Ако на някой му е досадно да чете за тъмни фигури и странни усещания, значи определено не е за темата. Naughty

Според мен аудиторията отдавна се е сменила и никой не се страхува да чуе истини, така че би ли споделила повече?

п.п. Не намерих коя тема си пуснала скоро. Може ли линк?

# 505
  • Варненска клюкарка
Ън, ето това което каза сега е интересно, за сенките имам предвид, нещо което реално си видяла, усетила и наистина е странно, а началото на тази тема приличаше на тема за сънища и тълкуването им и наистина стана досадно ooooh! Аз и още няколко потребителки го отбелязахме! Едно е наистина да има нещо странно в сънищата, но когато ти започна, след теб се сурнаха още 20 потребителки да си разказват сънищата в стил ежедневни кахъри, които трябваше да четем и да търсим странното в тях ooooh!  Но ако знаеш нещо което е странно не виждам какъв е проблема да споделяш Wink

# 506
  • В Космоса
Ън, наскоро изпитах и аз нещо, след споменаването ти, пак доста обрано, за съществата, които дебнат и можем да видим в полусънно състояние. По-назад писах, не знам дали си прочела...

Цитат
Скоро изпитах много осезаемо присъствието на съществата, които беше описвала Ън преди. Влизаха агресивно, скачаха по леглото, бутаха ме, а аз бях свила ръце като, че ще дера с нокти, пребелила очи и издаваща гърлени звуци, точно като обладаните от филмите. Аз предпочитам да вярвам, че съм сънувала, но имам и капка съмнение. Защото не усетих никакво събуждане, а съвсем естествено страхът ми премина в осъзнаване и както исках да избягам от стаята, така и се овладях, надигнах се бавно да проверя малката как е. Тя спеше спокойно, но малко след това и тя почна да плаче и поиска да легне на спалнята при мен.

Вече ми избледня, но много ми се щеше след това да се беше включила, докато още усещанията ми бяха пресни.

# 507
Може да се окаже последно и тук, но айде.... Laughing
Скрит текст:
И животните, и хората си имат душа. разбира се. Тя е това, което ги прави живи, действени организми, анимира ги. Умира човекът/животното, умира и душата му.
Това, което остава и се пренася отново в друг живот(условно казано) е съзнанието. Тук са вече разликите. Животните имат кошерно съзнание, общо за вида им.  То е сбор от цялата опитност, натрупана от вида. С една дума те напредват общо, като вид, не като индивидуалност и по-бавно. Хората имат индивидуално съзнание, всеки напредва различно. Като в училище. Затова обикновено животът се оприличава с училище.
Какво нещо е съзнанието? Казано най-опростено база данни. Енергийна матрица. Тогава има ли непреодолима пречка кошерно съзнание да влезе в човешко тяло или обратно? Кошерно съзнание в животинско тяло, индивидуално в човешко тяло. Ако кошерно съзнание влезе в човешко тяло как ще се държи, ще се усеща ли разликата, ще промени ли човешката биология базата данни? Едва ли.....
Има отделни хора, които напълно буквално определяме като животни. Има цели човешки групи, които пак наричаме по този начин, без никакъв преносен смисъл.
Но не всеки е съгласен с подобна постановка.....

# 508
Ън, наскоро изпитах и аз нещо, след споменаването ти, пак доста обрано, за съществата, които дебнат и можем да видим в полусънно състояние. По-назад писах, не знам дали си прочела...

Цитат
Скоро изпитах много осезаемо присъствието на съществата, които беше описвала Ън преди. Влизаха агресивно, скачаха по леглото, бутаха ме, а аз бях свила ръце като, че ще дера с нокти, пребелила очи и издаваща гърлени звуци, точно като обладаните от филмите. Аз предпочитам да вярвам, че съм сънувала, но имам и капка съмнение. Защото не усетих никакво събуждане, а съвсем естествено страхът ми премина в осъзнаване и както исках да избягам от стаята, така и се овладях, надигнах се бавно да проверя малката как е. Тя спеше спокойно, но малко след това и тя почна да плаче и поиска да легне на спалнята при мен.

Вече ми избледня, но много ми се щеше след това да се беше включила, докато още усещанията ми бяха пресни.

Успя ли да видиш тези същности как изглеждат? Не са еднакви на външен вид. Не че има значение, но просто е интересно лично за теб.
Те са от така наречения нисък астрал, същности, не дори същества, които са материализирани човешки страхове, чувства и подобни. Негативни. Когато успееш, ще надмогнеш това място и вече няма да ги влачиш след себе си. По-горе са красивите гледки, прекрасните преживявания, но аз още не мога да стигна до там и само съм чувала да се разказва за това. Всеки стига до там, докъдето му позволяват собствените способности.

# 509
  • В Космоса
Не успях да видя ясно, по-скоро сенки с едва доловими черти, колкото да разпозная, че е нещо живо, нещо с лице и тяло. Хубаво обяснение е това
Цитат
материализирани човешки страхове, чувства и подобни. Негативни.
Peace Точно тогава бях в такова периодче.

Общи условия

Активация на акаунт