Случи ми се нещо странно XIII

• 167 637
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Днес ми се случи странно съвпадение...Докато чаках пред кабинета на зъболекаря ми попадна някаква стара брошура/от преди 2год./ и се зачетох в една обява за концерт на възглавници/не бях чувала за подобно нещо/...След 2-3ч.си поглеждам ФБ и първото,което се показва е инфо за предстоящ такъв концерт  Thinking

# 541
Синхроничност.

# 542
Мили хора - трия. Който видял - видял.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 17:23 от Magdalena1978

# 543
  • София
Хахъахха, да беше един - да кажеш куриозен случай, а те два, че и три май.... абе, най-добре да те избягваме на тъмно, нали така.... hahaha

# 544
  • ГО
Не знам дали е странно, но е нещо, което ме разтърси дълбоко.

Сутринта, ровех си нещо в телефона, и на ум си мислех, как не ми се е случвало до сега да получа някакъв знак или сигнал от мама или брат ми ( и двамата починаха Sad ), че са с мен по някакъв начин. Секунда след това станах и погледнах, по навик, през прозореца и направо се вцепених. На оградата ни седнал мъж, с гръб към мен, който припознах за брат ми. Замръзна ми кръвта, прималя ми, направо ми се замъглиха очите, разумът ми крещеше: "не е той", сърцето вика: "той е". Паникьосах се, краката ми омекнаха, разревах се с глас, но в същото време ме беше страх да изляза и да видя той ли е или не. Набрах смелост, излязох навън, ама той не се обръща да му видя лицето. Не мога да ви опиша как се чувствах в този момент, толкова реално беше всичко. Отидох и казах на моя мъж, той каза, че този мъж е ходил малко преди това при него, в гаража, да пита за нещо, и не е брат ми. Sad
Върнах се на прозореца, той беше още там, аз седях зад пердето и плачех, гледах го, буквално във всяко движени виждах брат ми. Sad

Ужасно се чувствам.

Искам да поясня, че брат ми почина в чужбина, никой от близките ни не го е разпознавал, изпратиха ни само урна, т.е. аз, че брат ми е починал, не съм видяла с очите си и някъде в съзнанието ми съм приела, че той е жив и, че един ден ще се видим отново. Sad(((

# 545
kama4e, много съжалявам за твоята загуба. Дори не мога и да си представя колко ти е тежко. Моите съболезнования. Нормално е да ти липсва толкова много твоят брат.

И тук затривам синхроничностите. За любоитните: на врата ми звънна чужденец - представител на онази секта Свидетелите на Яхова. Изумих се от нахалството им.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 17:25 от Magdalena1978

# 546
  • София
kama4e, много съжалявам за твоята загуба. Дори не мога и да си представя колко ти е тежко. Моите съболезнования. Нормално е да ти липсва толкова много твоят брат.

И тук затривам синхроничностите. За любоитните: на врата ми звънна чужденец - представител на онази секта Свидетелите на Яхова. Изумих се от нахалството им.
Чшшш, абе, ти защо пишеш и после триеш? Това не е :Показвам се:, а тема за страни случки. Я си представи, ако всички преди теб бяха си изтрили постовете?
Какво щеше да четеш, а?

А, ако целият форум беше пълен с "изтрити" теми?

# 547
ronaldd, е как 2 часа след първият ми постинг ми звънят на врата Свидетелите на Яхова и ме питат какво съм била мислила за Дявола и кой според мен бил Дявола?!? Не ми се е случвало до сега такова нещо.

И това ако не е синхроничност - какво е - Случаенос сигурно. Идея си нямам какво е, но не ми беше приятно да се занимавам с такива сектанти, въпреки че много бързо ги отпратих.

Един мой познат (рейки мастър) ми беше казал, че нета постоянно се следи - аз си мислех, че е изтрещял тотално. Сега съм вече малко на кантар.

Сигурно няма никаква връзка едното с другото, но да ми е за урок да не плямпам за някои неща в нета.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 17:51 от Magdalena1978

# 548
  • с трима мъже :)
Камъче, много съжалявам. Разказът ти е много тъжен, дано пък наистина един ден да се случи да си видиш братчето. Дано пък се окаже, че е жив. Дай Боже!  Hug

# 549
  • София
Маги, тия сектанти си обикалят из домовете на хората, независимо пишеш ли нещо в нета или не. Чак пък толко бързо да са те проследили, ти представяш ли си?! ФБР, ЦРУ, камо ли родната полиция - Ряпа да ядат!!

# 550
ronaldd, неприятно ми стана - това е. Затрих - и без това не беше нещо особено на фона на други много по-грандиозни неща, които са се случвали, така че няма драма.
Ако искаш се подигравай, ако искаш недей - твоя воля.
Аз лично си го приемам като урок за себе си.

# 551
kama4e,  Hug Hug Hug
А тия секти-на една моя позната майка ѝ беше влязла в секта и ѝ били казали 100 дни да не яде и жената беше починала  Rage Rage Rage
Затова само като чуя нещо и бягам с 200!

# 552
  • В Космоса
Нещо не мога да зацепя... Каква е връзката на разказаното от Magdalena1978 с това, че звъннали сектанти на вратата? newsm78 Не намирам такава.

# 553
Нещо не мога да зацепя... Каква е връзката на разказаното от Magdalena1978 с това, че звъннали сектанти на вратата? newsm78 Не намирам такава.
Странното е, че хората смятат какви ли не глупости за странности, а още по-странното е, че ги споделят...

# 554
Наистина се извинявам на аудиторията. Не мога изцяло да си изтрия постовете, т.е. да ги премахна изцяло - не ми дава системата - пробвах. А не искам да занимавам модератор с глупости.

Ненужни са подигравателните коментари и демонстрациите на надменно отношение в тема, чиято цел е преди всичко някой да се престраши да сподели странни за него и необясними (за него) неща.

А иначе сиирджии - бол Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт