Скандинавски филми, поредици, сериали - Тема 2

• 111 720
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Малко неизпипано беше представено познанството на Емил с Мортен...ей го на, свърши сезона, ама и други има недоразбрали като мен Laughing ...като че ли на разни дребни неща пропуснаха да обърнат внимание, че да разбере драгия зрител какво става ..

И изведнъж изчезна Лисе-блогърката, нали така се казваше,и мъжа и -Александър някой си, дето в началото всичко водеше все към нея, и изведнъж се обърна всичко към Фреди ..
Въпреки това, сезона ми хареса много, сега като се замисля, сякаш втори сезон бе по-слаб от третия ...

# 121
Момичета записвам се при вас, от скоро съм фен на скандинавското кино.Въртя, търся и все такова гледам."Благодарение" на сецнат кръст и дълъг болничен изгледах трите сезона на Мостът за три дни.Сега подхващам старата тема и Arne Dahl за следващо гледане.

# 122
  • bad@ss
Снощи гледах "Дивите лебеди".
Скрит текст:
Бая се впулях, докато се убедя, че наш Хенрик е единият от принцовете  Grinning
Анна, булката от "След сватбата" беше в ролята на Елиза. Много хубаво момиче  Heart Eyes
Филмчето става за съсипване на един час  Sunglasses
Пачуърк сцените ми харесаха много  Peace

# 123
  • на малък остров в океана
А става ли за деца или е по-скоро за възрастни?  Дръпнах го де.  Laughing

Последна редакция: чт, 24 дек 2015, 10:13 от Ujasia

# 124
  • bad@ss
Със субтитри е в Зелката.
Зависи колко са големи децата  Peace
Когато Елиза отива на гробищата за коприва, се появяват едни вампиролаци, които ядат труп  Mr. Green Не е нещо брутално, по-скоро е смешно и вампиролаците са по-скоро симпатични, но сама си прецени. Май само една ръка извадиха, та стана ясно, че ядат труп  Peace
Открих сцена от заснемането с тях:
http://johannesdam.dk/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/arb-b … scher-940x705.jpg

А, ти си го дръпнала вече  Laughing
Врътни малко да намериш сцената Wink

# 125
Мерси много. Осемгодишна е и ще понесе гледката май. Вчера гледаше майнкрафтскио клипче, в което зомбита изядоха бебе Shocked , така че това с мед да го намажеш.  Laughing По-скоро субтитрите ще я затруднят малко, но ще помагам където трябва.

# 126
  • bad@ss
Пусни и ѝ историята на Николас, който стана Дядо Коледа!  Heart Eyes Heart Eyes

# 127
Изтеглен е. 😄
Вчера си направихме специално за него пуканки със солен карамел и днес или утре ще го гледаме.

# 128
Някой гледал ли е Bankerot (залагам на не)?

# 129
Някой гледал ли е Bankerot (залагам на не)?
Дай линк имали субтитри???
Аз поне не съм.

# 130
ако имаше субс досега да го бях изгледал. няма и английски даже.
https://thepiratebay.se/torrent/11270882/Bankerot.S01E01_2.DANISH.720p.HDTV-pir8

# 131
    Моля, някой да ми помогне със заглавията на филми по Ю Несбьо Embarassed Praynig

# 132
    Моля, някой да ми помогне със заглавията на филми по Ю Несбьо Embarassed Praynig
Все още няма такива. Сега снимат "Снежния човек".  Майкъл Фасбендър ще играе Хари Хуле.

# 133
  • bad@ss
Hodejegerne (Ловци на глави)

В момента чета Снежният човек и много ми допада  Peace

# 134
http://m.imdb.com/title/tt1809231/
И този е по Ю Несбьо. Jackpot

Той пише и детски книги, ама да си призная ме е страх да взема на детето като го знам какви ги пише за възрастни. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт