Лекари в БУРГАС

• 228 576
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • в джунглата
   Рори72 и Мадам Тиква благодаря за споделеното.  bouquet
   Ако има и ехограф, след почивните дни съм при нея. Дано устискам до понеделник че и представа нямам къде има дежурни лекари. Преди имах ешерихия коли, но с едни турски хапчета се отървах от нея, сега е протеус мирабилис /или нещо такова/.  В момента съм след антибиотична терапия но имам болки и дискомфорт в уретера и затова пак трябва да ходя по лекари, имам и  6-7 левкоцита в урината.

В нета четох за Д-р Сребрин Попов, завеждаш урологичното отделение, чували ли сте го? Дали и уролозите се занимават с жени?

# 106
  • Бургас
Д-р Герганова в МЦ Н.Чудотворец е уролог има и ехограф в кабинета.

# 107
Някой има ли впечатления от д-р Румен Мутавчиев - офталмолог?

# 108
  • Бургас
Предлагам в темата да пишем, ако някой знае за гостуващи лекари в Бургас. Аз ще споделя за дерматолог д-р Роси Денчева. Тя за първи път гостува в Бургас на 7 март в Оксиком. Там си записах час. Водих детето и съм много впечатлена от внимание, обяснения и сега нека мине месец и ще споделя и дали има резултат. Тя е била завеждащ отделение Дерматология в Токуда. В интернет има повече инфо за нея.

# 109
Днес в Бургасмед в Меден Рудник има безплатни прегледи на новородени и кърмачета от шефката на Неонатологията на болницата 17.03.2016г. /четвъртък/ - от 12:00 до 18:00 часа.

Имало е и вчера, но сега им прочетох обявата във фейсбук страницата.

Та можем да се възползваме.

http://www.flagman.bg/article/97521

# 110
  • Пловдив
Разрових се за тази Д-р Йончева, понеже никога не съм я чувала и разбираемо - дамата е от Плевен.Ами тя е взела специалност неонатология преди 2 години и вече завеждащ отделение, рекламата е обяснима, понеже е непознато име тук, но стажът по специалността ми се вижда направо смешен  за  да ръководи отделение за новородени.И на фейсбук страницата писали, че била от малкото лекари с призната специалност Неонатология, като че ли такива лекари се броят на едната ръка..Може да е отличен лекар, ама нещо рекламната стратегия куца.

# 111
Горгоно, ти откога стана компетентна да оценяваш неонатолозите? То и аз се разрових и се оказа, че жената е с две специалности, като е детски лекар от 15 години насам и то работела все неонатология, а от две години е и с призната специалност, като четири години преди това е и специализирала, та май станаха 20 години работа като неонатолог.
То бива да си злобна, но то твоето граничи с лудост вече. Айде отиди учи колкото тая жена и тогава върви ръси платените си глупости. Няма ли да ни препоръчаш отново да си заведем кой деца, кой внуци в Девата при "най-умната акушерка на века" светланчето Николова или при злата баба Търнева? Ами то в прехвалената от теб Дева само една е със специалност неонатология, а другите с някакви курсчета и това ли е качеството?

И още нещо взех та направих справка за броя на неонатолозите в България,  оказа се че през 2013 са били 150 човека, а сега са едва 100, та айде следващия път като не познаваш някого недей да се изказваш, още повече че нито си грамотна, нито си компетентна, нито си постигнала каквото и да било, че да плюеш злоба по хората, които помагат. Акъл от тоя форум няма как да събереш.

# 112
  • Пловдив
bett_st, нещо не си пиеш лекарствата пак.Параноята, че всички тук са платени драскачи още не те е напуснала...Никъде в поста си не съм препоръчала никой, не съм споменала никоя болница, не съм писала имена Simple Smile Написах каквото мисля, тук все още е форум.
А колко съм грамотна, какво съм постигнала и къде да се изказвам - си решавам аз  Mr. Green

# 113
  • Бургас
Туй Бети пак го изтърваха от веселата къща. Mr. Green Скоро не се беше вихрила.

# 114
bett_st, защо така се нахвърляш срещу Горгона? Shocked Не познавам д-р Йончева, но в нета пише, че е завършила МУ-Плевен, специалист по педиатрия - 2006 г. и неонатология - 2014 г. Тоест е неонатолог от максимум 2 години.

Неонатолозите в България към юни миналата година са били около 200 човека.

# 115
Здравейте, интересуват ме мнения за доктор Йозтюрк, работи като хирург в Лайф Хоспитал, имам проблем с хемороид

# 116
Здравейте момичета, бих искала съвет за добър гинеколог . Имам проблем- надявам се да не е нещо сериозно, но не търпи отлагане Sad  Днес си направих регистрация за да почета и да се ориентирам, но леко се притесних от тона на общуване на някой агресивни потребителки newsm78, които не търпят чуждо мнение . Колебая се между д-р Минчев и д-р Кироваков . Може и някой гостуващ да е -няма значение важното е да е добър диагностик ! Peace

# 117
  • Бургас
Веселин Димитров в Транспортна болница, а иначе има и специална тема за гинеколозите в Бургас.

# 118
  • Бургас
Здравейте момичета, бих искала съвет за добър гинеколог .
Колебая се между д-р Минчев и д-р Кироваков . Може и някой гостуващ да е -няма значение важното е да е добър диагностик ! Peace
Ако имаш сериозен проблем не те съветвам да ходиш при д-р Кироваков, от д-р Минчев нямам лични впечатления.
С две ръце препоръчвам и аз д-р Веселин Димитров.

# 119
  • Burgas, Bulgaria
А,Минчев е само за раждане ... не те съветвам за проблем да ходиш при него  .

Общи условия

Активация на акаунт