Лекари в БУРГАС

• 228 605
  • 755
  •   2
Отговори
# 120
Тортелинке, виж отзиви в темата за гинеколозите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=898276

# 121
  • в джунглата
И аз не препоръчвам Кироваков за проблем, струва ми се завеян и не много компетентен.

# 122
Ей, момичета супер сте  Hug Благодаря за бързите отговори Simple Smile Изстрелвам се в темата за гинеколозите да чета и там, но ще следя и тук. Ще посъбера малко информация- силно се надявам от лични впечатления .а не от клакьори на тая или оная болница ! Благодаря ви bouquet

# 123
  • Бургас
И аз не препоръчвам Кироваков за проблем, струва ми се завеян и не много компетентен.

Даже и не само това е проблемът, повечето лекари нямат и нужната техника, за да те прегледат обстойно. Има неща, които без колпоскоп няма как да се видят. Последно когато посетих д-р Кироваков имаше само един допотопен ехограф в кабинета, не искам да си представям как изглежда колпоскопът ако изобщо има такъв. И така е не само при него.
Друг е въпросът, че повечето лекари се занимават само с бременни или някакви леки проблеми, те даже и да имат техника няма да успеят да видят каквото трябва с нея.
Не знам в Бс има ли лекар, който да е на нивото на д-р В. Димитров и да се занимава с проблемите, с които се занимава той. Добре би било да има къде да чуе човек второ мнение или да има варианти за избор.
Така или иначе, аз съм доволна от д-р Димитров, подходи внимателно, професионално и нямам забележки засега.

# 124
Аз съм доволна от д-р Калчева. Не работи със здравна каса, но към мен винаги е била внимателна и грижовна. А в периода в който се борих със стерилитета и после бях бременна от всички гинеколози в Бургас тя ми помогна най-много и показа най-високо ниво на компетентност по репродуктивните проблеми в сравнение с колегите си в нашия град. Това беше преди 9-11г. За този период вероятно е станала още по-опитна и квалифицирана, но сигурно има и други натрупали опит и знания за които ще споделят техните пациенти.
Успех!

# 125
Виждам ,че доста от потребителките са доволни от др Веселин Димитров ,но аз съм на друго мнение . Следях си бременноста на частно при него . Наистина е много подробен и обяснителен ,но само толкова . Синът ми се роди бъбречен проблем ,който се диагностицира пренатално още в 5 месец. Но така прехваленият лекар не видял нищо нередно . Какво е гледал само той си знае .

# 126
  • Бургас
Aз точно затова казах, че д-р Димитров си върши чудесно работата за проблеми от друго естество - колко добър е в пренаталната диагностика не знам, човек не може да е специалист по всичко, а и реално в България има 2-3 лекари, които наистина са специализирали и са добри в това и те не са в Бургас.
От д-р Калчева и аз съм много доволна, няма да забравя как тя единствено реагира адекватно и ми обясни всичко, когато се разболях от варицела докато бях бременна. Другите само цъкаха с език и гледаха леко ужасено. Пак само тя видя проблем, заради който се наложи да избера да родя секцио, иначе едно нормално раждане би могло да доведе до много и големи проблеми, както за бебето, така и за мен. Пак тя разреши проблема ми с нисък хемоглобин, докато другите само ме тъпчеха с желязо без ефект... Само добри думи мога да кажа за нея. Нямам представа обаче колко добра е в прегледите с колпоскоп, преканцерози и т.н.

# 127
  • Burgas, Bulgaria
Къде има кадърни детски хирурзи ? Ако се наложи по нощите да водите дете , къде ще отидете ?

# 128
  • Пловдив
Къде има кадърни детски хирурзи ? Ако се наложи по нощите да водите дете , къде ще отидете ?

За кадърни не съм чувала, Д-р Мигаров е май единствения детски хирург в Бургас, работи в Окръжна, завежда едното хирургично отделение.Преди и Д-р Маджуров - баща оперираше деца, оперирал е брат ми, но отиде си човекът.
Иначе Доц.Калинова е страхотна, но тя е гостуващ лекар, не е вариант за спешни случаи.

# 129
  • Burgas, Bulgaria
Лове , боли го корема Нико .

# 130
Бих го завела в Маджуров. Всичко е компромис, но лекар на когото вярвам, ме прати там точно за дете с болки в корема.

# 131
Окръжна болница ,спешното от там ще ви насочат на където трябва!  Embarassed

# 132

В Маджуров има денонощно хирург и педиатър.

# 133

В Маджуров има денонощно хирург и педиатър.
А колко взимат за преглед?

# 134
  • Бургас
Koгато се е налагало съм водила сина ми при д-р Маджуров навремето и при д-р Мигаров.
При спешен случай може би бих отишла в МБАЛ Бургас и спешното за начало, не знам.
Няколко пъти съм водила децата по спешност в "Маджуров", освен, че платих сума пари друго не се случи, не ни помогнаха грам, но не бяха за хирург проблемите.

Общи условия

Активация на акаунт