Лекари в БУРГАС

• 228 599
  • 755
  •   2
Отговори
# 135
  • Бургас
Трябва ми УНГ. Имам добри впечатления от Аврамов, но не съм ходила от години при него. Как става записването сега? Трябва ли ми час или отивам и чакам ред? И как са му смените?
Приемам препоръка и за друг лекар.
Прегледа е за големия ми син, съмнения за синузит.

# 136
  • в джунглата
 За Аврамов  отиваш и чакаш. Понеделник,сряда и петък е втора смяна,а чет-к и вторник е първа.
Аз съм се запътила към един "софийски" доктор Бояджиев, вече е в Бургас и работи със зк. Чакам направление и отивам, после ще напиша отзиви  Wink

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 12:07 от дънди

# 137
дънди, къде ще преглежда този доктор?

# 138
  • в джунглата
дънди, къде ще преглежда този доктор?

За постоянно е вече тука. В нета прочетох че около Лайфа бл.27 има кабинет.

# 139
  • Бургас
Пак съм с въпрос - къде да отидем за Електромиография (ЕМГ)?

# 140
  • Пловдив

Знам, че в Света София правят, както и в Бившата военна болница, не мога да посоча конкретни лекари обаче  Confused

# 141
  • Бургас
Знам, че в Света София правят, както и в Бившата военна болница, не мога да посоча конкретни лекари обаче  Confused

Благодаря, Горгона!  Hug
Мъжа ми ходи при един невролог във военна болница и той му е назначил изследването. До сега на никой от нас не се е налагало да прави и за това се чудя има ли значение къде ще отиде. Тези дни трябва да запазим час.

# 142
Къде има кадърни детски хирурзи ? Ако се наложи по нощите да водите дете , къде ще отидете ?

Добър хирург в МБАЛ Бургас за мен е Бинко Бинев,миналия Февруари  оперира синът ми който тогава беше на 5г. от апендицит и останах мхого доволна от отношението му спрямо децата и професионализмът му

# 143
[
Здравейте .Трябва ни добър диагностик в Бургас , Става въпрос за постоянно боледуване на три годишно дете . От шест месеца почти по два пъти сме на лекарства и пак си смърчаме, кашляме и имаме чести хреми . Омръзна ни от химии и сиропи. Направленията са кът ??????????? странно за деца няма направления . Моля за мнение на добър лекар педиатър -не е задължително да е хомеопат

# 144
  • Пловдив
[
Здравейте .Трябва ни добър диагностик в Бургас , Става въпрос за постоянно боледуване на три годишно дете . От шест месеца почти по два пъти сме на лекарства и пак си смърчаме, кашляме и имаме чести хреми . Омръзна ни от химии и сиропи. Направленията са кът ??????????? странно за деца няма направления . Моля за мнение на добър лекар педиатър -не е задължително да е хомеопат

Може би е добре да кажете кои лекари сте посещавали към момента?Детенцето да е тръгнало на градина?

# 145
[

Може би е добре да кажете кои лекари сте посещавали към момента?Детенцето да е тръгнало на градина?

препоръчвам др.Каспарян ако не сте я посещавали мн.е добра

# 146
  • Burgas, Bulgaria

Аз имам  няколко .В Окръжна има функционална диагностика , там правят и най-разбира докторката .Знам ,че не може да се тича за всяко изследване по другите градове, но ако може идете в СФ  .Ако пък ви се наложи ЯМР  За нищо  на  света не си давайте парите тук .Имам 7 снимки ,една тук и те грешно я разчетоха .

# 147
  • Бургас
Момичета, можете ли да ми препоръчате гастроентеролог в Бургас, който преглежда деца?
Детето ми е с болки в стомаха и не знам къде да го заведа, на няколко места ми казаха, че не работят с деца.
Четох, че д-р Радева (началник детско в Маджуров) има специализация по гастроентерологични проблеми при деца, но де факто преглежда ли и адекватна ли е в такива случаи?

# 148
  • Бургас
Аз имам  няколко .В Окръжна има функционална диагностика , там правят и най-разбира докторката .Знам ,че не може да се тича за всяко изследване по другите градове, но ако може идете в СФ  .Ако пък ви се наложи ЯМР  За нищо  на  света не си давайте парите тук .Имам 7 снимки ,една тук и те грешно я разчетоха .

Благодаря ти, мадам!  bouquet
А помниш името на лекарката в окръжна?
ЯМР за сега не се налага, но ще го имам предвид.
Проблема на мъжа ми е, че са му изтръпнали част от пръстите на дясната ръка и няма сила с нея. Трудно се бръсне и храни примерно, не може да натисне нормално вилицата.
Правихме снимка на врата и отхвърлиха възможността за шипове. Сега предстои това..

Мимита, преди година и половина водих малкия си син при доц. Георгиева от Варна. Тя идваше веднъж месечно тук в Св.София и преглеждаше само на частно. Не знам дали все още идва. Във Варна разбрах, че работи и с направления, но става трудно записването. Часовете за заети за седмици напред. http://zdravenportal.com/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0%B4-%D1%80-%D0%B4 … %B8-%D0%B3%D0%B0/

# 149
  • Бургас
Мария, за д-р Георгиева от Варна разбрах, но ще бъде в Бургас чак на 10. април.

Общи условия

Активация на акаунт