Лекари в БУРГАС

• 228 576
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Д-р Радева преглежда в Маджуров, детенцето на колежката се лекува при нея от години.Няма отзиви за гастро проблеми, тъй като не са имали такъв, но може да минете преглед, ще трябва да се запазиш час предварително.

# 151
  • в джунглата
Да попитам за детски ортопед, че д-р Христов вече не практикувал в Бургас?

# 152
  • Burgas, Bulgaria
Пак съм с въпрос - къде да отидем за Електромиография (ЕМГ)?
Аз имам  няколко .В Окръжна има функционална диагностика , там правят и най-разбира докторката .Знам ,че не може да се тича за всяко изследване по другите градове, но ако може идете в СФ  .Ако пък ви се наложи ЯМР  За нищо  на  света не си давайте парите тук .Имам 7 снимки ,една тук и те грешно я разчетоха .

Благодаря ти, мадам!  bouquet
А помниш името на лекарката в окръжна?
ЯМР за сега не се налага, но ще го имам предвид.
Проблема на мъжа ми е, че са му изтръпнали част от пръстите на дясната ръка и няма сила с нея. Трудно се бръсне и храни примерно, не може да натисне нормално вилицата.
Правихме снимка на врата и отхвърлиха възможността за шипове. Сега предстои това..

Мимита, преди година и половина водих малкия си син при доц. Георгиева от Варна. Тя идваше веднъж месечно тук в Св.София и преглеждаше само на частно. Не знам дали все още идва. Във Варна разбрах, че работи и с направления, но става трудно записването. Часовете за заети за седмици напред. http://zdravenportal.com/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0%B4-%D1%80-%D0%B4 … %B8-%D0%B3%D0%B0/

Не искам да те плаша, но може да е от нищо до доста сериозно състояние .Трябва ви невролог / неврохирург .Освен това изследване , задължително скенер или най-добре ЯМР .
За лекарката която е в ОРБ - Димитрова беше , но тя е една само която го работи това .Няма страшно ,вече е модерна апаратура  .Пускат ток , за да проверят проводимостта на нервите.Не боли , не е приятно просто .
Пиши ми после !

# 153
  • Бургас
мадам тиква, още веднъж много ти благодаря!  Hug
На невролог ходи при д-р Асеникова и сега последно при д-р Млъзев, който назначи ЕМГ. Ходи и на рехабилитации (процедури разни) 10 дни във военна болница без резултат. Хапчета също енда торба изпи - нищо.
Той като цяло е толкова труден с това обикаляне по доктори, с триста зора го карам да отиде. А вече 2 месеца е така. Confused Ще опитам по телефона да му запазя час за петък. Ще пиша после задължително.  Peace

# 154
Препоръчайте ми гинеколог с добра апратура и ако омже 3Д или 4Д да има  Hug

# 155
Препоръчайте ми гинеколог с добра апратура и ако омже 3Д или 4Д да има  Hug
д-р Калчева

# 156
Д-р Радева преглежда в Маджуров, детенцето на колежката се лекува при нея от години.Няма отзиви за гастро проблеми, тъй като не са имали такъв, но може да минете преглед, ще трябва да се запазиш час предварително.

Д-р Радева преглежда в Маджуров, но само ако имате уговорка или е събота, неделя или нощна смяна. Там тя не работи по ЗК, а работи в отделението.
Кабинета и е в Зорница бл.58 за там вече може да се обадите и да си запишете час.

# 157
  • Бургас
Да попитам за детски ортопед, че д-р Христов вече не практикувал в Бургас?
По препоръка на педиатърката ми водих моят син при д-р Колев. Преглежда в Лайф Хоспитал. Имай предвид, че записват за две седмици напред минимум.

# 158
  • Бургас
Ako д-р Христов не работи вече тук и аз съм за д-р Колев  Peace

# 159
  • Бургас
Един мой познат ми казваше - отиваш в Стара Загора и там на която и врата на ортопед да почукаш няма да сбъркаш. Тук на никой нямам доверие, а той е кинезитерапевт.

# 160
  • Пловдив
Един мой познат ми казваше - отиваш в Стара Загора и там на която и врата на ортопед да почукаш няма да сбъркаш. Тук на никой нямам доверие, а той е кинезитерапевт.

Там има наистина добри лекари, но от седмица поправяме пораженията , които ортопед от Ст.Загора нанесе на мъжа ми в опитите си за терапия, сумата която оставихме също не е за пренебрегване.

# 161
  • Бургас
Относно питането за хирург с риск да се повторя ще препоръчам д-р Димчева и д-р Бинев!

# 162
ЗДравейте
Трябва ми спешно добър детски пулмолог и специалист детски УНГ

# 163
ЗДравейте
Трябва ми спешно добър детски пулмолог и специалист детски УНГ

От моят опит споделям - УНГ - д-р Аврамов, д-р Ламбов /в поликлиниката до Космос/ и д-р Атанасова в трета поликлиника беше преди няколко години.  Peace Но не са изцяло детски специалисти.

# 164
Не знам какво се влага в понятието детски специалист. Като специалисти УНГ и д-р Аврамов, и д-р Ламбов са много добри, но Ламбов успява да предразположи моето дете и проявява търпение, докато Аврамов не успя да скрие раздразнението си при единствения преглед при него. Детски пулмолог в Бургас няма.

Общи условия

Активация на акаунт