Лекари в БУРГАС

• 228 565
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Д-р Стоичкова е педиатър със специалност детска пулмология.

# 166
Да попитам за детски ортопед, че д-р Христов вече не практикувал в Бургас?
По препоръка на педиатърката ми водих моят син при д-р Колев. Преглежда в Лайф Хоспитал. Имай предвид, че записват за две седмици напред минимум.
Още един + и от мен за д-р Колев  Wink

# 167
Мда, ходили сме при д-р Стоичкова.
Пак казвам детски пулмолог в Бургас няма. Педиатър със специалност пулмология не е равно на детски пулмолог.

# 168
  • Пловдив
Пак казвам детски пулмолог в Бургас няма. Педиатър със специалност пулмология не е равно на детски пулмолог.

И аз пак казвам, писах за педиатър със специалност детска пулмология, разликата ми е добре известна.

# 169
Не знам какво се влага в понятието детски специалист. Като специалисти УНГ и д-р Аврамов, и д-р Ламбов са много добри, но Ламбов успява да предразположи моето дете и проявява търпение, докато Аврамов не успя да скрие раздразнението си при единствения преглед при него. Детски пулмолог в Бургас няма.

Момичета , не зная какво да предприема и чие мнение да уважа
Факт е , че сме тригодишни , факт е , че при ходене на ясла има болести , Но да пиеш антибиотик за бронхит , който ти е изписан от личния лекар , да минат седем дни и да ти каже, че трябва още един антибиотик да пиеш ........
От шест месеца обяснявам, че детенцето има проблеми с носоглътката -постоянно сме на сиропи и капки за нос , всеки месец искам направление , но .... нямало ??????? сега след като тоно 33 дни продължаваме да сме със запушен нос и кашлящи и то след антибиотик -реших ще си плащам .
Абсолщтно не ми е ясно какво е пулмолог и какво е детски специалист . Наясно съм , че в Бургас ????-трудна работ, но трима да кажат три еднакви диагнози -все ще е нещо

# 170
дънди, къде ще преглежда този доктор?

За постоянно е вече тука. В нета прочетох че около Лайфа бл.27 има кабинет.

Здравейте , кажете какво стана с Д-р Бояджиев

# 171
Къде има кадърни детски хирурзи ? Ако се наложи по нощите да водите дете , къде ще отидете ?

Добър хирург в МБАЛ Бургас за мен е Бинко Бинев,миналия Февруари  оперира синът ми който тогава беше на 5г. от апендицит и останах мхого доволна от отношението му спрямо децата и професионализмът му

Бинев-Зорница Маджуров

# 172
А,Минчев е само за раждане ... не те съветвам за проблем да ходиш при него  .

Минчев така ме заши, че си остави ръцете . И уточнете кой Минчев , Защото ако не беше пък възрасния се га нямаше да пиша тук

# 173
  • Burgas, Bulgaria

Минчев така ме заши, че си остави ръцете . И уточнете кой Минчев , Защото ако не беше пък възрасния се га нямаше да пиша тук
Възрастния Минчев , за него говоря .Изкара ми акъла, че корема ми е пълен с кръв .Искаше моментално да ме оперира .Каза ,че ще чисти всичко .Аз съм със седем операции .За мен всяка следваща е риск! Каза ми,че както вървя ще умра !
Ми не умрях и се оказа ,че корема ми не е пълен с кръв и не ме оперираха ! Това достатъчно ли е като уточнение ?

# 174
Къде има кадърни детски хирурзи ? Ако се наложи по нощите да водите дете , къде ще отидете ?

Добър хирург в МБАЛ Бургас за мен е Бинко Бинев,миналия Февруари  оперира синът ми който тогава беше на 5г. от апендицит и останах мхого доволна от отношението му спрямо децата и професионализмът му

Бинев-Зорница Маджуров

Нещо да не се бъркаш за Бинев в Маджуров?

# 175

И аз пак казвам, писах за педиатър със специалност детска пулмология, разликата ми е добре известна.
Аз явно не я знам, бихте ли я обяснили тази разлика?

# 176

[

Бинев-Зорница Маджуров

не не се бъркам в Окъжна Болница е специалист хирург

# 177
  • Пловдив

Аз явно не я знам, бихте ли я обяснили тази разлика?

Бих.
Детският пулмолог си е  специалист по заболявания на дихателната система и белите дробове, специализирал допълнително детска пулмология, демек аболютно профилиран в белодробните проблеми лекар, в частност - в детските такива.
 Педиатърът със специалност детска пулмология,  си е  специалист по детски болести в общия случай, който е допълнително е специализирал пулмология при децата.
Детският пулмолог може да  лекува и възрастни, но педиатърът с допълнителна специалност в пулмологията се грижи само за деца.

# 178

[

Бинев-Зорница Маджуров

не не се бъркам в Окъжна Болница е специалист хирург

Flutter така съм съгласна, защото така е написано сякаш работи в Маджуров

# 179

Възрастния Минчев , за него говоря .Изкара ми акъла, че корема ми е пълен с кръв .Искаше моментално да ме оперира .Каза ,че ще чисти всичко .Аз съм със седем операции .За мен всяка следваща е риск! Каза ми,че както вървя ще умра !
Ми не умрях и се оказа ,че корема ми не е пълен с кръв и не ме оперираха ! Това достатъчно ли е като уточнение ?

И аз от д-р Минчев старши пазя лоши спомени. Искахме да си имаме второ бебче, но при преглед при него той беше готов да ми реже тръбите, запушени били, после направо инвитро да съм правила  и не помня още колко куп глупости ми наприказва. Сумати време не можех да спя от притеснение...След второто мнение при друг лекар се оказа, че няма нищо такова, малко след това си забременях и родих, и най-важното тръбите са ми на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт