Лекари в БУРГАС

• 228 593
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!Трябва ми  добър психолог в Бургас! Моля, ако имате някакъв опит с лекарите тук да споделите!
Благодаря Ви!

# 181
А този д-р Аврамов УНГ работи ли по здравна каса?

# 182
  • Бургас
А този д-р Аврамов УНГ работи ли по здравна каса?

Да, д-р Аврамов работи по здравна каса с направления  Peace

# 183
  • Пловдив
Здравейте!Трябва ми  добър психолог в Бургас! Моля, ако имате някакъв опит с лекарите тук да споделите!
Благодаря Ви!

Психологът не е лекар.Да не става дума за психиатър?

# 184
Здравейте! Не, не ми трябва психиатър, а психолог!

# 185
  • Бургас
В МБАЛ хирургичния корпус в бившия МЦ Литос срещу 3-ти ТЕЛК  има психолог.За работното време ще проверя и ще пиша утре.

# 186
  • Бургас
бихте ли препоръчали лекар за спортни травми, мое близко дете тренира и има лека контузия, при спортен лекар смятам, че е по-добре да получи консултация и преглед, наличните травматолози в града за никой не мога да гласувам доверие

# 187
  • Пловдив
бихте ли препоръчали лекар за спортни травми, мое близко дете тренира и има лека контузия, при спортен лекар смятам, че е по-добре да получи консултация и преглед, наличните травматолози в града за никой не мога да гласувам доверие

За спортни травми най-добре ортопед. Д-р Илиев или Д-р Станишева, но тя ще отсъства цял месец.

# 188
  • Бургас
може ли да ме ориентираш къде преглеждат  bouquet

# 189
Здравейте, някои знае ли жена уролог. Ако не. Кой е най-добрия уролог

# 190
  • Пловдив
Здравейте, някои знае ли жена уролог. Ако не. Кой е най-добрия уролог

Д-р Калоянов, завеждащ урологията в Дева Мария, един път седмично преглежда в Света София.

# 191
Здпавейе,търся добър невролог..Кого ще ми препоръчате?Благодаря предварително! bouquet

# 192
Здравейте при кой от двамата невролози да отида при д-р Карагьозов или при д-р Василев

# 193
  • Бургас
Моля за препоръка за хирург - онколог, без Хрусанов, тъй като ми трябва второ мнение. Става въпрос за проблемна бенка.

# 194
  • Пловдив
Моля за препоръка за хирург - онколог, без Хрусанов, тъй като ми трябва второ мнение. Става въпрос за проблемна бенка.

Д-р Карашмалъков, завежда хирургията в Дева Мария, хирург - онколог е, много си разбира от работата.

Общи условия

Активация на акаунт