За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Събота и неделя прочетох "Ад на колела" книга 1 от "Черните рицари" АД- супер, супер много ми харесва. Знам че е фен превод, но не съм потребител на форума който ги прави преводите, затова моля ако някой има инфо. дали се работи по втората книга да сподели с мен  Hug, ако пък има и срок посочен в който евентуално ще се появи втората книга ще е страхотно.
Сега съм на "Шотландска съпруга"  Peace

# 511
  • София
На места много съм се смяла, единственото, което не ми хареса е, че действието се развива 1500 година, а както вече знаем хигиената им е била съмнителна тогава Joy

Точно заради хигиенните навици избягвам да чета подобни книги. Blush

Е, в тази съпругата всяка вечер му приготвя вана, поне аз до там съм стигнала hahaha

# 512
  • София
Прочетох Дъблин Стрийт 6. Хареса ми, може би една идея по-малко, отколкото 5-тата, но пък това може да се дължи и на Коул, знам ли  Smile Така че, за мен 4-тата остава слаба, 5 и 6 ми харесаха.
И един въпрос: Някой има ли впечатления от това - https://www.goodreads.com/book/show/26248368-betrayal

# 513
В момента чета "Дамата на Лайън" на Д.Гарууд и ми харесва! Peace След това ще продължа със следващите книги от поредицата... само че втора книга я няма в читанка?!  Thinking Има ли я някой да ми я изпрати, благодаря  bouquet

Втора книга от поредицата я няма преведена на български език все още. В момента се работи по нея. Остават някои последни корекции, доуточнения, след това трябва да мине и през редакция за пунктоация, правопис и прочие.

Така че, заредете се с малко търпение.  Flushed

# 514
  • София
На места много съм се смяла, единственото, което не ми хареса е, че действието се развива 1500 година, а както вече знаем хигиената им е била съмнителна тогава Joy

Точно заради хигиенните навици избягвам да чета подобни книги. Blush

Е, в тази съпругата всяка вечер му приготвя вана, поне аз до там съм стигнала hahaha

Хмм, ще я запиша в списъка, може и да се прежаля. Simple Smile

Аз все още търся хубава Коледна история. Heart Eyes

# 515
  • Разпиляна във въображението
Изчетох набързо двете книги за Мошениците от Сейнт Джеймс. Харесаха ми Peace

# 516
Прочетох Мис Каприз,но нещо не ме впечатли. Много тегаво ми вървеше действието. От 100 страница натам четях по диагонал. Прекалени подробности,описания...Въпреки ,че много обичам дебели книги,тази ми доскуча. Купих си и 3-та от поредицата за братята и племенницата-Езерото на мечтите,да видим.Забавлявам се с Коледния календар. Приготвила съм и Шотландската съпруга и Пламък.
Прекрасен ден,момичета!

# 517
  • Sofia
Здравейте, момичета,

Включвам се малко ненадейно с молба да ми препоръчате хубав любовен роман за баба ми. Тя много чете, много обича такива книги и искам да й подаря за Коледа нещо наистина добро. Четох доста в темата, но не мога да се ориентирам кое би било подходящо за една по-възрастна дама - да няма прекалено много секс сцени, да не е грубовата. Дъблин стрийт първата книга става ли? Благодаря ви много

# 518
rib4e, зависи какво обича да чете.Не е ли по-добре някой роман на Нора Робърс или Сандра Браун?!Или пък някой за висшето общество с херцози или графове Simple Smile

# 519
  • Sofia
rib4e, зависи какво обича да чете.Не е ли по-добре някой роман на Нора Робърс или Сандра Браун?!Или пък някой за висшето общество с херцози или графове Simple Smile

Ами аз нямам много представа как пишат тези авторки, за съжаление нямам почти никакво време да чета, но за графове става принципно, да, стига да е интересно.  newsm78

# 520
  • Euskal Herria
Не са лоши книжките на Сабрина Джефрис от тази серия (първите три книги):
https://www.helikon.bg/search/?qstr=%D1%81%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0% … 81+&sort=date

П.П. Извини любопитството ми, но колко по-възрастна дама?

# 521
  • Sofia
Не са лоши книжките на Сабрина Джефрис от тази серия (първите три книги):
https://www.helikon.bg/search/?qstr=%D1%81%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0% … 81+&sort=date

П.П. Извини любопитството ми, но колко по-възрастна дама?

Над 70 г. До скоро много четеше книгите на Елизабет Адлър, ако някой е запознат. Може би нещо подобно ми трябва.

# 522
  • Euskal Herria
Жива и здрава да ви е!
Има доста хубави книги, разгледай, прочети анотациите. Вярвам, че ще намериш нещо по вкуса на баба си.
Книгите, за които дадох линк, са любовни истории с леки крими елементи. Но и останалите момичета сигурно ще се включат с предложения.

# 523
И аз си мисля, че за по-възрастна дама са по - подходящи историческите романи. Съвременните на мен даже ми идват твърде вулгарни понякога.
Това, което аз мога да предложа като идея от по-новите, за да са налични по книжарниците са книги на Джулия Куин, Лайза Клейпас и Сабрина Джефрис. С тях мисля, че не може да се сгреши - всички ги харесват. Simple Smile

Това чета в момента - http://www.goodreads.com/book/show/18582372-irresistible-lies
Класическа история за двойка, която се среща след години раздяла, имат дете, за което мъжът не знае. Познато, но ми харесва.

За тази бях питала, но никой не сподели мнение http://www.goodreads.com/book/show/21957919-stupid-girl В момента я превеждат на руски глава по глава, прочетох излезлите 5 и много ме заинтригува, ще почакам да пуснат целия превод.
Оливия е била изнасилена в края на гимназията, след това отива в колеж, където среща главния - лошо момче, спортист и член на братство. Тъй като Оливия  е дала обет за въздържание след случилото се всички я мислят за девствена и Бракс сключва облог, че ще спи с нея. Като стил ми напомня на Джей Лин.

# 524
  • Плевен / София
Здравейте, момичета,

Включвам се малко ненадейно с молба да ми препоръчате хубав любовен роман за баба ми. Тя много чете, много обича такива книги и искам да й подаря за Коледа нещо наистина добро. Четох доста в темата, но не мога да се ориентирам кое би било подходящо за една по-възрастна дама - да няма прекалено много секс сцени, да не е грубовата. Дъблин стрийт първата книга става ли? Благодаря ви много

АЗ БИХ ПРЕДЛОЖИЛА ТАЗИ КНИГА
http://www.book.store.bg/p62400/blajdyn-kniga-1-velikolepno-dzhulia-kuin.html
книгата за която питаш ..... Дъблин стрийт има доста секс сцени, които може да не допаднат на баба ти.... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт