За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • в сърцето на един мъж...
Не е лоша, на мен само ми дойде малко дълга, но като цяло беше приятна. И се чете леко.

# 406
  • Според сезона
Прочетох ,,Ад на колела,, ,благодарности на момичетата които са правили фен превода за труда.Като почитателка на Марлис Мелтън обаче мога да кажа ,че книгата се доближава повече до Хард Инк ,отколкото до нейните тюлени.И съм силно разочарована от мазолите по ръцете на главния  Laughing,то при всяко докосване се подчертаваха мазолестите му пръсти,на знам защо и се струва толкова еротично на авторката такава анатомична особеност,аз го свързвам само с късане на чорапогащници.
Не съм стигнала още до мазолите  Laughing Обаче на няколко места (още съм в началото около 16%) се издразних на "човече".  Crossing Arms Срещнах го поне 4 пъти вече.
Аз съм на 25 % и още се колебая да продължа ли. Нещо не може да ме грабне.

# 407
  • Стара Загора
Едва сега преминах на Чикаго Старс аз....Чета вече книга 5...но ми стана много тъжно и я спрях...до край на деня де Mr. Green За сега от поредицата фаворит ми е кн.3 "Бебето е мое"
Вече не знам какво да чета  Rolling Eyes

# 408
  • В къщурката на хълма на феите
Вече не знам какво да чета  Rolling Eyes
хороскопа във вестник 3та възраст, програмата за театрите, научни трудове на тема сексуалния живот на мравките .. други идеи искаш ли?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 409
Радвам се че Колийн Хувър е победител в ГР, аз съм и фен Simple Smile тя миналата година имаше 2 номинации - с едната беше на 2ро, а с другата на 4то място.
Аз продължавам с 4тата книга от поредицата на Моника Маккарти. Тук споделихте, че са ви били скучни, аз пък ги харесвам, динамични, написани и умно и красиво, с много история и звучат достоверно. Има ли ги преведени някъде онлайн на БГ? ще ми бъде интересно да ги сравня.
Отдавна не бях чела за шотландци.

# 410
http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B … D1%80%D1%82%D0%B8 И аз ги свалих, но не съм ги чела още, и аз исках да сравня как са преведени, а съм ги и позабравила

# 411
Момичета,преди време бяхте коментирали една поредица за едни милионери, на английски е,може ли да ми кажете името на поредицата и писателката.Искам да видя дали я има на руски и да я почна,че англ. за съжаление не знам.

# 412
  • Русе
Здравейте!
Някакви отзиви за "обещавам ти провал" - Педру Шагаш Фрйташ? Изглежда интересна...
В момента чета "сага за Камерън" от Хедър Греъм - 3та книга - много съм доволна,задържат ми вниманието до края. 👍Simple Smile

# 413
http://knigi.spasete.me/index.php?search=%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B … D1%80%D1%82%D0%B8 И аз ги свалих, но не съм ги чела още, и аз исках да сравня как са преведени, а съм ги и позабравила
На английски ми харесаха. Особено третата  Heart Eyes 
Сега погледнах втората - Ястребът на БГ и още в предговора открих грешка - не, то не знам как да го нарека Rolling Eyes В оригинала е написано Christendom , което означава Христианския свят, а в БГ версия е записано Chistendom ........ преводачката не само, че не го е превела, а дори не го е преписала коректно  ooooh!  представям си как е нататък Tired а има отбелязано и име на коректор.... е, няма да си купувам преводни книги в БГ... хем скъпи, хем некачествени  Crossing Arms
извинете за отклонението...

# 414
  • София
На английски ми харесаха. Особено третата  Heart Eyes 
Сега погледнах втората - Ястребът на БГ и още в предговора открих грешка - не, то не знам как да го нарека Rolling Eyes В оригинала е написано Christendom , което означава Христианския свят, а в БГ версия е записано Chistendom ........ преводачката не само, че не го е превела, а дори не го е преписала коректно  ooooh!  представям си как е нататък Tired а има отбелязано и име на коректор.... е, няма да си купувам преводни книги в БГ... хем скъпи, хем некачествени  Crossing Arms
извинете за отклонението...

А кое е издателството? За мен преводачката е последната, която може да бъде обвинена за такъв тип грешка.

ПП Видях - "Егмонт". Редактор и коректор са задължителни.

# 415
Прочетох на Нора една серия от 2 книги за балерини: ''Отражения'' и "Танцът на мечтите", но не са от силните й заглавия! Crossing Arms Завърших ги за 1 ден, не са много дълги и не са запомнящи се! Чудя се с какво да продължа, доста свалени заглавия имам, но все се получава така, че ми се четат книги, които ги няма качени! Mr. Green

# 416
А има ли от къде да дръпна на бг книгата на Кресли Коул, интересно тя как е с превода, но и ми се е дочела нейната поредичка

# 417
  • Стара Загора
Вече не знам какво да чета  Rolling Eyes
хороскопа във вестник 3та възраст, програмата за театрите, научни трудове на тема сексуалния живот на мравките .. други идеи искаш ли?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вече съм за 3-та възраст:)

# 418
  • Разпиляна във въображението
Прочетох Ястребът. Сложих й красиви две звездички в ГР. Като цяло напоследък нещо любовните романи ме изнервят. Не мога да попадна на някакъв готин  Crossing Arms

# 419
  • Пловдив
И на мен не ми хареса особено "Ястребът",прочетох я до половината и реших,че повече няма да си губя времето с нея,"Вождът" по-биваше като че ли.Сега съм на "Наградата"от Джули Гарууд,но и тя не ми харесва.Нещо не мога да попадна напоследък на книга,която да ми е интересна от началото до края.

Общи условия

Активация на акаунт