За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И аз съм в застой. Нищо не може да ми хареса. Явно е период.

Сега ми се чете нещо хубаво, романтично и коледно!!! Heart Eyes

Предлагам да изброим заглавия на книги с подобна тематика.  Peace

# 421
Момичета, искам да ви питам - бях чела една книга, която се оказа, че е от поредица и сега ми се ще да потърся други книги от нея. За съжаление, не си спомням нито заглавието, нито авторът. Сюжетът беше следния - главната по време на буря намира в една гора смъртно ранен младеж. Появява се и главния и отиват тримата в някаква постройка да се скрият от бурята. Оказва се, че младежът (който умира) е братовчед на главния. Всъщност те са 7 братовчеда, като  имат някакви прякори - Демон, Вейн и т.н. После главния завежда героинята в своя дом, където е и майка му и решава еднолично, че ще се ожени за нея. Накрая се оказва, че убиецът на младежа е един от роднините.
 Като писах, се зачудих как си я спомням толкова подробно.

# 422
Миранда, струва ми се, че имаш предвид Годеницата на дявола - Стефани Лорънс. На български няма други преведени книги от поредицата, има на руски обаче.

И на мен нещо не ми вървят романите. Прочетох Индия плейс, но по диагонал. Беше ми приятно да видя героите след време - заедно, щастливи, с деца, но историята на Хана и Марко ми беше доста скучна.
И от новите планирани книги нищо не ми се стори интригуващо.
Направо като опитни в този жанр, дайте да напишем ние нещо, че и да си докараме някой милион  Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 11:54 от валия

# 423
Благодаря, тя е! Да, аз на руски искам да потърся.

# 424
Ще ти напиша съобщение, да не размятам тук линкове... скоро я търсих и аз.

# 425
  • в страната на абсурдите
Тъй като и аз се пренаситех на любовни романи, смених с "вкусни" книги - Когато кипарисът шепне на Ивет Манесис Корпорън, Лято във вила Роза и Рецепта за живот на Ники Пелегрино /двете книги са свързани/, Страст, сълзи и лачени обувки и Улицата на мечтите на Адриана Триджиани /жалко, че третата книга не е преведена/. Всичките ми харесаха.

# 426
  • Варна
Здравейте,
търся заглавието и автора на една книга, която съм чела преди време, но не беше моя. Сега искам да я намеря, но без автор и име... трудна работа.
Историята се отнасяше за един мъж, който се разделя с приятелката си и се нанася в нова къща. В нея вижда портрет на много красива жена, живяла там през 19 век, казвала се е Анджелина, доколкото помня. Та в историята той се пренасяше в миналото, запознаваше се с нея, влюбваха се. Тя е била малтретирана от мъжа си и май беше загинала при пожар... Накрая той и тя се пренасяха в настоящето и заживяваха щастливо, както се казва. Моля за помощ за име и автор, ако някой я е чел. А ако я има в електронен формат още по-хубаво.

# 427
  • Плевен / София
Ще ти напиша съобщение, да не размятам тук линкове... скоро я търсих и аз.
АЗ също бих се радвала на съобщение с линк, защото ми хареса книгата и бих продължила на руски

# 428
Напоследък май никой не може да се похвали, че е чел разтърстващ роман!  Laughing
Вчера прочетох "Партньори" на Нора Робърс! Peace Кратичка е, има неразкрито убийство и любов, но далеч по-интересно беше кой ще се окаже убиеца отколкото отношенията на героите... Flutter

# 429
Прочетох първа книга на Beauty, не е кой знаер какво, но бива.. Ще допрочета поредицата.

Това ми хвана окото
Скрит текст:
Но нещо трудно ми започва с това как главната е отвлечена  за "бяла робиня". Не й е сега момента на книгата, по-нататък ще я довърша.

Ето и това зачетох
Скрит текст:
, тайна някаква има и още не съм разбрала каква е, очевадно е - ще се разказва за четирима братя, каубои. Най-големия малко прекалено бързо се озова влюбен, ама ще му го простим..  Чете ми се нещо за съвременния див див запад, каубои, коне , нефтени  находища също ще свършат работа, пък и дървосекачи подобно на някои романи на Сандра .. ама все недоволна оставам каквото и да захвана. Simple Smile

А това пък ми хареса много ,  част от поредица за елитен отряд жени убийци,  " възпитани" от деца да са безчувствени машини. Simple Smile

# 430
  • Варна
Може да сте я обсъждали, но прочетох Розата на Уиндзор на Елизабет Чадуик и искам да я препоръчам на любителите на исторически любовни истории. Малко повече е наблегното на историческата част, защото главните са съществували исторически личности, но на мен ми хареса.

# 431
Заприличах на куче обикалящо месарница, или на гладен ром кебапчийница(правилно се изказах и СЕМ няма да ме глоби). Само се разхождам по онлайн книжарниците с тайната надежда, днес да се е случило поредното чудо и да има някоя нова книга за закупуване(пазарувам е-формат), ама не!!! Коледните чудеса винаги подминават българските издателства.

# 432
  • Пловдив
    А някой чете ли вече новоиздадената "Неочаквано едно лято"? Струва ли си покупката?

# 433
    А някой чете ли вече новоиздадената "Неочаквано едно лято"? Струва ли си покупката?

В момента я чета и много ми харесва! Дано да остане така до самия край, все пак още не съм я преполовила! Peace Има забавни диалози и моменти...героите се харесват в един бар, а после се оказват съседи.. Heart Eyes Той обаче няма много шансове на първо четене, защото вбесява съседката с шума, който идва от неговият апартамент: първо моминско парти, после ремонт, а от апартамента му постоянно влизат и излизат жени (но не е това, което изглежда) хахааа! И съм стигнала до момента в който двамата стават екип в опит да намерят мъжа, забременил сестрата на главния! Забавно ми е и интересно как ще се развие историята при положение, че и двамата не вярват в любовта! Heart Eyes

# 434
  • Пловдив
     Интересно звучи. Ще отида да си я взема, че наистина няма вече какво да се чете. И във вторник като излезе "Мис каприз", ще има четиво за известно време. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт