За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 145
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
За няма и 2 дни прочетох първите 2 книги от поредицата "Твърде далеч"/Пропадане и Никога/ първата ми хареса една идея повече, във втора ми дойдоха малко в повече съмненията на Блейр и малко преиграваше  Outta Joint Общо взето ще чакам и 3тата да излезе на български февруари  Rolling Eyes

Сега направо не знам какво да подхвана ...

# 496
  • Сидни
Някой може ли да ми каже от къде мога да сваля останалите книги от поредицата за Ив Дънкан на Айрис Йохансен? В Читанка има само първите 3.

# 497
Не ми отваря нито Читанка, нито http://knigi.spasete.me/. При мен само ли е проблемът?

# 498
  • София
Читанка отварям, второто - не.

Допълвам:
Видях, че съфорумка е отбелязала това - https://www.goodreads.com/book/show/26207607-dear-professor?=ru_ … mclk-up2746825864   Звучи ми интересно.

И това също - https://www.goodreads.com/book/show/26837008-break-even

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 14:37 от milenaka

# 499
Здравейте, не мога да си намеря някои книги на Джоана Линдзи и се чудех, дали някой тук няма да може да ми помогне. Търся Любовта е приказка, A man to call my own, One heart to win, Let love find you, When love awaits, Stormy persuasion. Или ако можете да ми кажете, дали тези с английските наименования, имат превод на бг и как се превеждат имената.

# 500
И аз не отварям книги спасете ме и не знам откъде ще свалям книги! newsm78

Прочетох "Наградата" на Д.Гарууд и след 2,3 дни ще я забравя тотално! Whistling На моменти доста ми доскуча, нямаше почти никакъв "екшън" и даже ме изнервяха прекалено дългите описания и разговори между героите! Определено предпочитам съвременните книги на авторката! Heart Eyes В момента даже не помня дали съм чела Съкровището и ще я започна...  Flutter

# 501
Аз завърших "Разбивач на сърца" ,хареса ми ...до последно се чудех кой е убиеца....изненда ме. Сега пак съм в чуденка какво да започна. Искам някой съвременен роман ,ако може нещо за бизнесмен и някоя нахакана мацка. Ако имате нещо на идея ,споделете!!

# 502
  • Сидни
На мен "Разбивач на сърца" изобщо не ми хареса, доста тъпичка кримка ми се стори. Тези за Ив Дънкан  са доста по-добре!

# 503
Здравейте! Бихте ли ми казали подобни книги на Хард Инк? Да има любов, страст и екшън.. Благодаря! Simple Smile

# 504
  • София
Здравейте! Бихте ли ми казали подобни книги на Хард Инк? Да има любов, страст и екшън.. Благодаря! Simple Smile

Сещам се за тези - https://chitanka.info/person/marliss-melton

# 505
Някой да е взел новата книга от Егмонт на българката Теодора Костова? Иска ми се да знам дали си струва шума. След "Този мъж" вече нищо не купувам без да чуя отзиви.

# 506
В момента чета "Дамата на Лайън" на Д.Гарууд и ми харесва! Peace След това ще продължа със следващите книги от поредицата... само че втора книга я няма в читанка?!  Thinking Има ли я някой да ми я изпрати, благодаря  bouquet

Излиза книга: "Страната на Нора Робъртс" на Ава Майлс! newsm78
Журналистката Мередит Хейл преживява тежко развода си. Бившият й съпруг хвърля вината за несполучливия им брак върху романите на Нора Робъртс, към които тя е пристрастена. Романтичните й представи за „живели щастливо до края на дните си“ са разбити на пух и прах. Родителите й я молят да се върне в родния си град Деър Вели, Колорадо, за да помогне в семейния вестник. Тогава Мередит разбира, че е настъпил моментът да изгради отново живота си и да докаже, че любовта все пак съществува.

Много странно ми звучи, ще чакам отзиви ако някой се реши да си я купи!  Peace

# 507
Здравейте,
вчера прочетох "Мис Каприз" на С.Е.Филипс- определено мога да кажа, че много ми хареса. Според мен трябваше да я издадат преди "По-кротко, лейди", но щом така са решили... Заслужава си! Препоръчвам я с две ръце! Mr. Green

Днес чета "Шотландска съпруга" на Хана Хауъл. Страхотна книга! Отдавна не бях чела толкова хубав исторически любовен роман.
Ето за какво се разказва:
Скрит текст:
Своенравната Джилиън Мърей решава да посети земите, които е получила от роднините на баща си. В съседство с владенията на трима леърди, малката крепост се оказва желана награда. Всеки един от тях е решен да се бори за ръката на младата жена… и за правото да господства над земите ѝ. Въпреки че никога досега да не е била ухажвана от мъж, Джилиън има намерение да отхвърли и тримата кандидати, но дебнещата на прага ѝ битка я принуждава да избере един от тях. Погледът ѝ се спира на Конър Макенрой — красив и смел рицар.

Скоро след сватбата е изправена пред неговата лаконична и студена резервираност и пред копнежа, който събужда в нея. С лечебните си умения помага на хората в новия ѝ дом, опустошен от предателство и тайни врагове, а единственото нещо, което се осмелява да пожелае, може да се окаже невъзможно — да завладее недостижимото сърце на своя съпруг.

# 508
  • в страната на абсурдите
И аз прочетох Шотландска съпруга на Хана Хауъл - много ми хареса.
В момента съм в началото на Годеницата на Дявола на Стефани Лорънс. Интересна ми е.
Видях, че е от серия от двадесет и няколко книги. Жалко, че само тази е преведена на български.

# 509
  • София
Аз да ви похваля Шотландска съпруга...направо ми върна вярата в любовните романи  Laughing вече се бях отказала. Преводът е фен, но е на страхотно ниво.
На места много съм се смяла, единственото, което не ми хареса е, че действието се развива 1500 година, а както вече знаем хигиената им е била съмнителна тогава Joy

Точно заради хигиенните навици избягвам да чета подобни книги. Blush

Общи условия

Активация на акаунт