За тези, които четат любовни романи - 20 тема

• 90 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
Мириел, аз не чета и не гледам и не купувам турски неща и бих го приела като обида  Laughing шегувам се  Laughing
тя май не е любовна, в сайта на Хеликон пише "....Това е книга за свободата да търсиш своя Бог.".......  Rolling Eyes

Е, да де, нещо по-философски. Не мога да й подаря еротичен роман, от тези, които аз чета Crossing Arms

# 541
Здравейте  Simple Smile отдавна нищо не съм чела(след Този мъж) и понеже наближават повече почивни дни ми се ще да си купя и да прочета нещо.Има ли някой чел следните книги да даде мнение-Сладко палаво момче на Кристина Лорен,Неочаквано едно лято от Джули Джеймс, Един удар на сърцето на Теодора Костова,и новата на Саманта Йънг-Скотланд стрийт.Попринцип бих взела веднага книгата на Саманта тъй като първите и три ми харесаха много,но 4тата не ми хареса.Ако някой я е чел на др.език да сподели дали си заслужава.

# 542
  • София
Съвсем скоро написах Wink
Прочетох Дъблин Стрийт 6. Хареса ми, може би една идея по-малко, отколкото 5-тата, но пък това може да се дължи и на Коул, знам ли  Smile Така че, за мен 4-тата остава слаба, 5 и 6 ми харесаха.
Скрит текст:
И един въпрос: Някой има ли впечатления от това - https://www.goodreads.com/book/show/26248368-betrayal

# 543
Здравейте  Simple Smile отдавна нищо не съм чела(след Този мъж) и понеже наближават повече почивни дни ми се ще да си купя и да прочета нещо.Има ли някой чел следните книги да даде мнение-Сладко палаво момче на Кристина Лорен,Неочаквано едно лято от Джули Джеймс, Един удар на сърцето на Теодора Костова,и новата на Саманта Йънг-Скотланд стрийт.Попринцип бих взела веднага книгата на Саманта тъй като първите и три ми харесаха много,но 4тата не ми хареса.Ако някой я е чел на др.език да сподели дали си заслужава.

Аз днес си направих коледен подарък и си взех "Скотланд стрийт" така че от изброените това е моят избор!  Party Четвъртата книга наистина беше по-слаба от останалите, но чух отзиви че 5-тата е хубава! Heart Eyes Надявам се тази вечер да я започна... а от останалите, които си изброила съм чела единствено "Неочаквано едно лято" и ми хареса! Няма драми, няма много секс и романтика, но има забавни диалози и случки между героите! Peace

# 544
Ами да изглежда,че ще си взема Скотланд стрийт Simple Smile,другите ще чакам да ги пуснат и да ги изтегля скоро.А някакви отзиви за Един удар на сърцето че ми се видя интерсна от резюмето

# 545
Прочетох "Шотландска съпруга", много ми допадна, лека и неангажираща Simple Smile

Аз си взех "Неочаквано едно лято от Джули Джеймс " , ама още не съм се наканила да я почна, преди това препрочетох "Бебето е Мое " , шашава работа и моята нз какво да почна сега  newsm78

# 546
Другите книги от поредицата в която е и Бебето е мое,чели ли сте ги?

# 547
  • Стара Загора
Чикого Старс....ами биват...обаче като се четат една след друга май става достадно и еднотипно.
На СЕФ Бляскаво момичета и Мис каприз да ги намирате някъде?

# 548
Вчера започнах "Скотланд Стрийт" и днес я завърших! Heart Eyes Много увлекателно пише авторката и поредицата се превърна в една от любимите ми! Peace Не всички части ми харесаха, но като цяло всяка една от историите съм изчела почти на един дъх! Харесва ми динамиката в отношенията между героите, обратите... Peace
Специално 5-тата част за татуирания Коул, братът на Джо не покри големите ми очаквания и не защото не ми допадна историята, а защото не можах да усетя химията между него и Шанън! Blush И любовните сцени нещо не ми въздействаха, но пък героите ми бяха страшно симпатични и това компенсира недостатъците! Heart Eyes Остава още една част от поредицата, която се надявам да бъде издадена до 2,3 месеца! Whistling

# 549

Всички съм прочела като между другото първата, която прочетох беше именно "Бебето е мое" без да подозирам, че е част от поредица! Peace
Препоръчвам ти да не ги четеш една след друга, защото са доста еднотипни и ще ти омръзнат! Wink
Най-ми хареса "Избрах теб", а другите малко ги бъркам именно защото доста си приличат! Party

# 550
То и аз прочетох първо Бебето е мое и въобще поредицата не я четох подред,а както ми падне първият път.Вторият път  я четох както си трябва,то не че са еднакви,ама авторката е една и стилът и историите и са такива,но  докато не ги прочетох всичките не мирясах.Лично на мен много ми допадна авторката,сега дори на руски съм си набелязала една-две нейни книги.

# 551
Здравейте, момичета,

Включвам се малко ненадейно с молба да ми препоръчате хубав любовен роман за баба ми. Тя много чете, много обича такива книги и искам да й подаря за Коледа нещо наистина добро. Четох доста в темата, но не мога да се ориентирам кое би било подходящо за една по-възрастна дама - да няма прекалено много секс сцени, да не е грубовата. Дъблин стрийт първата книга става ли? Благодаря ви много

Здравей,

Бих препоръчала някоя от книгите на Кейт Мортън. На български има издадени няколко и са подходящи за възрастна дама.

# 552
  • София
Скрит текст:
Прочетох Дъблин Стрийт 6. Хареса ми, може би една идея по-малко, отколкото 5-тата, но пък това може да се дължи и на Коул, знам ли  Smile Така че, за мен 4-тата остава слаба, 5 и 6 ми харесаха.
И един въпрос: Някой има ли впечатления от това - https://www.goodreads.com/book/show/26248368-betrayal

"Това" току-що го прочетох. Много ми хареса, препоръчвам я. Резюмето покрива малка част от книгата. Героинята - Александрия, е южнячка със синя кръв, от фамилия на бивши робовладелци, той - почти до края за него се знае много малко, освен че, най-вероятно е богат. Накрая това се потвърждава. Двамата се запознават в курорта, изкарват страхотна седмица, като условието е да не знаят нищо един за друг, освен прякорите си. След това майка ѝ и доведеният ѝ баща я привикват в имението им, за да се опитат да я принудят да се омъжи; блокират парите ѝ; тя бяга в Ню Йорк, където се предполага да продължи със следването си...
Книгата не е дарк, не знам защо го пише, че е такава. Намеква се, че героинята има тайни
в миналото си, докато е живяла в имението, така че може би става въпрос за тях. Почти няма БДСМ - само веднъж.
Така че, който иска да чете динамичен, съвременен роман за упорита южнячка и тайнствен, властен (но не прекалено) тъмнокос мъж със светлосини очи, препоръчвам  Grinning
ПП Забравих да кажа, че книгата завърши интересно и следващата се очаква да излезе средата на януари.
Видеото (любителско) към нея - https://www.youtube.com/watch?v=gYo5Y4JTtJk

ПП ShySun,
Скрит текст:
дай знак дали си я получила. Не знам какво е станало, но книгата беше изчезнала отвсякъде, даже от изтритите книги в киндъла ми, но успях да я намеря, де. Ще я кача в МБ.

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 10:37 от milenaka

# 553
milenaka
Скрит текст:
можеш ли да помогнеш с намирането й ? Simple Smile

# 554
  • ВАРНА
незнам защо не мога да вляза в Читанката...Може ли някой да ми прати линк на карен Робърдс Райско гнездо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт