Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 853
  • 737
  •   1
Отговори
# 330

Понеже си пия второто и последно кафе за деня, ми попадна това гифче.

Та се сетих, че сме музикална тема, а скоро не сме си правили музикален ден.
И понеже гледах клипчето на Алпер Т. ,та ми се прииска да чуя една весела детска песничка.  ooooh!
С две думи, ви предлагам да си направим музикален ден на детската песен. Откривам купона с една любима моя песен, и се надявам вие да продължите.  Peace

# 331
По повод на кинофеста в Анталия, да припомня, че Оскар се дава за кино. Няма общо с телевизия и щоу програми. Затова е нелогично за "мишки" и "пеперуди", да се говори за "турски Оскари" Wink

Линка Hug И понеже и ГБП някога са били малки, от мен един Патешки танц
Ще си го спомните с усмивка Grinning

# 332
  Ех, вие се хванахте за някакви две думи, които се чуваха от някоя до снимащия ( за туркиш оскарим). Stop В Анталия може да пристигне и Катрин Деньов, която ще получи (не мога да го преведа точно, та по смисъл на други), за цялостно творчество. И нали наградата е "Златен портокал" - една "Оранжева песен":

П.П. Нещо повече за "Джунглата" от кинокритичка, ама...на турски.

http://www.milliyet.com.tr/carpici-bir-yuzlesme/cadde/ydetay/2150545/default.htm

Преводът на моя гуги:

Ние сега виждаме цифрите в сирийски бежанци потъващ кораб или повечето от медиите ... улиците в поколението в ъгъла седи ... Но те винаги оставят след себе си една история ... И тук курорт търси за тяхното оцеляване ... New до ново разбиране и се казва ...

Играчите Honor Saylak'l East Яшар Akal кино режисьор, той извади кратък филм, описващ един ден в Истанбул сирийската Omar, името "Forest". Има и екипа на сценарий Hakan Гюнай.

Omar избягали от войната ... Аз приятелски "недържавни мегаполиси да ... Вземете една мания, маниакална çolug да наложи по целия път да гладуват детето в беда. Това се случва в гората на лов змии на ден. A съпруг и съпруга, а "Златната" тичане кучета на мира в града си като гората в гората ... те дойдоха с техния джип "комфорт зона".

Но тук той има и двете очи ... не виждам нищо побой те ще пропусне спокойствието, че е лесно да се покрай него, както го правим всеки ден десетки пъти, но не като този мач ще бъде забравен ...

Какво съпругата на мъжа си, нито за публиката ...

Omar Селим Байрактар, съпругът и съпругата Туба Бююкюстюн Мохамед Uzuner играе във филма. Селим Байрактар само сцени с участието в очите на хората, които всъщност седят. Управление Feza Çaldıran изображението, управление на изкуството има подпис Naz Erayda му. Снимки страхотен между другото, че гората от магистралата, страшничко атмосфера е това, което поддържа целия филм с площ над 13 минути се чудех и неловко чувство ...

Премиерата в Newfilmmakers фестивал в Ню Йорк "Forest", Адана Golden Бол се срещна с публиката. Повече международен фестивал в предната част на натоварения трафик. 3. следващата седмица да се състезават в Международния филмов фестивал в Босфора.

Аз трябва да кажа, че ние пренебрегваме драматичен сблъсък на реалния живот.

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 12:17 от sabina_k

# 333

Цветен хороскоп
Това са качествата на човек, според датата на раждане от Мишел Бернхард - френска астроложка

Туба -  5 юли жълт
Онур - 12 май зелен

Майа и Топрак...ха сега де, би трябвало да са еднакви, а Туба казва че са различни не само по външен вид Thinking Mr. Green

# 334

Скрит текст:
ÇoHaG Derneği @CoHaGDernegi  1h.
Unicef İyi Niyet Elçisi @TBuyukustun çocuklarımızla birlikte Meclis'te.
#DünyaÇocukHaklarıGünü

Посланикът на добра воля на УНИЦЕФ редом с нашите деца в Парламента.

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 12:51 от sabina_k

# 335
Здравейте ято

За съжаление тези няколко седмици ще прелитам от време на време  Peace Но ви чета редовно, така че да не изпусна нещо ново около момичето ни - я някоя награда, я поява някъде. Както е и днес във връзка с Международния ден за правата на детето  Peace
Така, че БЛАГОДАРЯ на всички вас за всичко, с което сте изпълнили страниците на гнездото ни снимки, информация от пресата, колажи, клипове, настроение. За всички вас /няма да ви изброявам, че може някоя неволно да пропусна/  newsm51  bouquet

Ето я в Анкара  днес. Цитирам Саби Peace отново, за да ги има снимките отново
Скрит текст:
 Ех, вие се хванахте за някакви две думи, които се чуваха от някоя до снимащия ( за туркиш оскарим). Stop В Анталия може да пристигне и Катрин Деньов, която ще получи (не мога да го преведа точно, та по смисъл на други), за цялостно творчество. И нали наградата е "Златен портокал" - една "Оранжева песен":

Чудесно е, че повечето от актьорите в КРА са участвали в този клип за децата, който сутринта Баги Hug и Сабинка Hug са ни предоставили на вниманието. Хубаво е, че и други наши познайници са в него Peace

Познахте ги, нали Flutter bowuu

А това са нашите актьори от КРА заедно с Тойгар, които участват в клипа Peace

Днес Надин Hug  е позаместила Линка предоставяйки ни цветен хороскоп

Цветен хороскоп
Това са качествата на човек, според датата на раждане от Мишел Бернхард - френска астроложка

Туба -  5 юли жълт
Онур - 12 май зелен

Майа и Топрак...ха сега де, би трябвало да са еднакви, а Туба казва че са различни не само по външен вид Thinking Mr. Green
Може би едната е по-мечтателна, а другата по-мистична  Rolling Eyes Или пък едната е по-интуитивна, а другата- с по-голямо въобръжение newsm03  Wink Независимо, че са близначки са се родили с разлика от няколко минути. А планетите непрекъснато се движат , понякога в хороскопите на близнаците има доста разлики (знам го от приятелки, която се занимават с хороскопи Peace)

Хубава идея Линка  newsm10 за музикален ден с детски песнички. Моето предложение е ... Чело коте книжки  Laughing разбирате защо Whistling

А това ми е извинителната бележка за тези дни  smile3502

ПП. докато пиша са се появили нови снимки - Саби  Hug

Скрит текст:
ÇoHaG Derneği @CoHaGDernegi  1h.
Unicef İyi Niyet Elçisi @TBuyukustun çocuklarımızla birlikte Meclis'te.
#DünyaÇocukHaklarıGünü

Посланикът на добра воля на УНИЦЕФ редом с нашите деца в Парламента.

Сега очаквам и видео с изказването на ПДВ на УНИЦЕФ Whistling

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 13:01 от kanti

# 336

https://twitter.com/CoHaGDernegi

П.П. канти, в моя браузър ли е проблемът, но вместо снимки/колажи виждам сиви стоп знаци.

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 13:17 от sabina_k

# 337
Много хубави снимки, благодаря Сабинка  Hug! Красавица!  Hug

Ще повторя една за кеф... Laughing

Снимка от СВ

От Синав

От "20 мин."

И една руска песничка (обичам ги, какво да правя  Laughing)

И още две от групата  Laughing Laughing Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=LwCUoxcedd0&index=19&lis … L2CBF891B532BC93D
https://www.youtube.com/watch?v=k4NH37zezFo&list=PL2CBF891B5 … C93D&index=20

# 338

https://twitter.com/CoHaGDernegi

П.П. канти, в моя браузър ли е проблемът, но вместо снимки/колажи виждам сиви стоп знаци.

Саби  Peace понеже нещо ми се е променило  в настройките в папката с колажите от Google+, сега ги качих в Pricachi.comМисля, че ще са ОК и ще ги виждате Peace

"Извинителната ми бележка"  Laughing

Хубав ден, Ladies

# 339
Цитат
Много хубави снимки, благодаря Сабинка  Hug! Красавица!  Hug

Аз? Flutter Поне едното ми око да е такова: Cry

канти, чудесна "извинителна бележка". HugОт : "Копи-пейста" Peace
Виж настройки за "обществени".

Туба чете или прочете втората книга на ФО, а Гьокче бахар чете - https://instagram.com/p/-Ti2-EEIv1/

# 340
Е, и ти, ама Туба повече!  Laughing

https://vine.co/v/iuT3OqxOFq6

# 341
Здравейте Hug

Момичета ,невероятни сте  newsm10
За снимките,за хороскопа, за извинителната бележка, за музиката,
за всичко написано. smile3501 smile3501
Няма как да не се повторят снимките. Joy Joy

И моята песничка

# 342
Вичи, Линка, Саби Hug Hug Hug

Ето нещо още от мен - гифче с Туба от видеото Peace

# 343
Привет! Hug Hug Hug

И днес сме с нови снимки!Наслада за очите! LaughingБлагодаря за всичко споделено!Страхотни сте! newsm10

https://youtu.be/F-AKNnZ9PAI

# 344

Вичи, Линка, Саби Hug Hug Hug

Ето нещо още от мен - гифче с Туба от видеото Peace

Канти  Hug можеш ли да го направиш малък да си го сложа за аватар, че обичам да ми мърда, а моята програма нещо се прецака.
Благодаря предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт